Johanna Lejons möte med drottningen

Johanna Lejons möte med drottningen
Annons

På Johanna Kungliga modeblogg kan ni nu läsa lite om hennes möte med drottning Silvia.

Drottning Silvia kom till Hilton Hotel vid Slussen här i Stockholm lite tidigare på förmiddagen. Det är nämligen återigen dags för Silviahemmets stora inspirationsdag. Med sig under dagen hade Johanna Lejon vår fotograf Charles Hammarsten.

Annons

Foto: Charles Hammarsten

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

25 kommentarer till “Johanna Lejons möte med drottningen”

 1. PBoo skriver: 9 april, 2013

  Superfin Drottning och underbara bilder! Drottningen har under alla år gjort ett helt fantastiskt arbete och tagit initiativ till så många viktiga frågor och områden och startat bra och betydelsefulla organisationer med människor därinom som gör mycket bra och viktigt arbete. En stor och djup eloge till Drottning Silvia!


 2. Vicki skriver: 9 april, 2013

  Vacker Silva !


 3. Doris skriver: 9 april, 2013

  Mycket vacker drottning!!!


 4. Jeanette skriver: 9 april, 2013

  gör silvia ngt för utsatta behövande barn här hemma?Har jag ev missat ngt om det?Varför så mycket utomlands typ USA?Visst e hon tjusig,men hon har ju oxå föryngrat sig,vilket hon kan ekonomiskt ha råd med.


 5. ingela skriver: 9 april, 2013

  Det är en tjusig kvinna vår Drottning!


 6. Anna skriver: 9 april, 2013

  #4 Jeanette

  Svenska gatubarn är väldigt sällsynta!
  Vårt sociala skyddsnät är mkt bättre, tack för det!
  Jämfört med andra länder alltså..


 7. Linnea skriver: 9 april, 2013

  Vill hon “yngra” till sig,så är det hennes privata lilla låda.
  Hon har uppburit sin roll som drottning på ett utomordentligt vis.
  All heder för detta arbete.


 8. Sophia skriver: 9 april, 2013

  Fantastiskt! Vem klarar av att på drygt fem rader använda adjektiven superfin, underbara, fantastiskt, viktiga och viktigt, bra x 2, betydelsefulla, stor och djup utan att egentligen säga någonting ?


 9. Marguerithe skriver: 9 april, 2013

  “8” Sophia,
  De epitet du raljerar om är helt adekvata för drottning Silvia. Vad vore Kungafamiljen utan henne?


 10. PBoo skriver: 9 april, 2013

  # 4 Jeanette

  Bröllopsfonden stödjer handikappade barn praktiskt o med forskning i Sverige. I de två första länkarna nedan handlar det om barn och ungdomar i Sverige. Drottningen har också startat bl.a. Silviahemmet, där sjuksköterskor utbildas inom demensvård. Demens drabbar allt yngre människor och även de som är något äldre när de drabbas är detta oerhört tragiskt och jobbigt för dem och deras familjer som inte sällan består av barn, och kanske barnbarn osv. “År 2004 hamnade Silvia på 68:e plats i den amerikanska tidskriften Forbes ranking över världens 100 mäktigaste kvinnor.” Finns mycket mer som Drottningen skapat!

  http://mentor.se/
  http://www.childhood.se/
  http://www.silviahemmet.se/
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Silviahemmet
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Drottning_Silvia


 11. Olga skriver: 9 april, 2013

  Drottning Silvia står för skönhet, intelligens, initiativkraft, räddare av den svenska monarkin. Hoppas kungen kan inse detta. Silvia och Daniel framstår som kungafamiljens ess.


 12. PBoo skriver: 9 april, 2013

  # 8 Sophia

  Citerar mig själv från annan artikel – det passar perfekt in på dig! Sen kan du se vad jag till delar menar med min #1 i min #10! Kanske kan du lära dig något också?!;

  “Hear, hear!

  Visst skulle det vara mycket roligare om många här lade ned sin tid på att kommentera artiklar, gräva fram olika fakta el. ev. fakta som vi kan diskutera och lära av och’ lära om’ – än att lägga ned tid på att kritisera medkommentatorer och komma med fula påhopp och insinuationer och förlöjligande och rena hitte-på m.m., m.m!”


 13. caterine skriver: 9 april, 2013

  Visst är drottningen snygg oavsett hur mycket hon har gjort om sig. Tjockt fint hår om det är äkta och även om det ärfärgat. Hur många damer i 70-årsåldern har den figuren och håret. Spelar ingen roll hur mycket hon har kostat på sig. Titta på andra kändisar i sammaålder och jämför, själv blir jag inte glad när jag tittar mig i spegeln och jag är bara tre år äldre än Silvia. Men hon skulle vara ännu snyggare med andra kläder och en modernare frisyr.


 14. Linnea skriver: 9 april, 2013

  Den som förminskar och raljerar över andras inlägg här är som
  Skorpan Lejonhjärta sa; bara en liten lort.


 15. Maryou skriver: 9 april, 2013

  Sophia, kul kommentar! Det är så typiskt på detta forum när det gäller Silvia. Hylla efter hylla med hyllningar och för det mesta för att hon har närvarat, deltagit, besökt och fått en blombukett. Fattades bara ordet värdig. Ti-hii!


 16. PBoo skriver: 9 april, 2013

  # 15 Maryou

  Jag och majoriteten som kommenterat – 3 undantag – tycks vara överens om att Drottning Silvia förtjänas att hyllas för vad hon gjort för Sverige, Kungahuset, o sina medmänniskor! Du kan i exv. min # 10 se delar vad hon har initierat, skapat o gjort. Detta har hon utfört med djupt engagemang, initiativkraft, empati o VÄRDIGHET! Drottning Silvia och hennes insater förtjänar respekt! Som du också ser i min #10 blev hon av Forbes utsedd som nr 68 av världens 100 mest inflytesrika kvinnor. Att förlöjliga D Silvias insatser o medkommentatorers inlägg, är att förlöjliga sig själv!

  # 9 o 14 – Tack för bra kommentarer o stöd!


 17. Ultra nIvea skriver: 9 april, 2013

  underbara bilder av Charles Hammarsten!!!


 18. caterine skriver: 9 april, 2013

  Förresten kunde drottnibng Silvia göra som andra pensionärer, sticka till barnbarnen och kommentera Svensk Damtidning, och inte göra ett smack.


 19. Maryou skriver: 9 april, 2013

  PBoo, det är inte Silvias insatser som jag kommenterat utan dessa eviga hyllningar. Man får ofta intrycket att hon bara behöver visa sig, så faller folk i trans.


 20. mona skriver: 9 april, 2013

  Drottningen har gjort mycket för svenska barn, se Childhoods hemsida. Men då de flesta verksamheter handlar socialt utsatta
  barn och ungdomar. Så säger det väl sig själv att det inte skrivs så mycket med hänsyn till de drabbade.
  Drottningens stöttar Majblomman som ger hjälp till utsatta barn.
  Drottningens arbete mot barnpornografi inte att förglömma.


 21. Eva skriver: 9 april, 2013

  Jag känner mig alltid stolt och tacksam när drottningen representerar Sverige. Det är en utsatt position trots alla privilegier och hon är alltid säker i det hon gör.


 22. Sthlm skriver: 9 april, 2013

  Med tanke på det mediadrev som pågått så länge mot vårt svenska kungapar är de värda all beundran som har orkat stå emot. Båda ser glada och avslappade ut och det verkar faktiskt som att båda verkligen har vänt blad.


 23. Margueritesvenskdam.se skriver: 10 april, 2013

  Vad jag tror de flesta inser är att Drottning Silvia är en god människa, en människa som vill göra gott för andra och inte framhåller sig själv. Det i sig gör henne vacker, att hon sen är vacker att se på också gör inte det hela sämre. Hon är en enastående person, och jag är säker på att kungen valde henne just därför.


 24. Marie skriver: 10 april, 2013

  @Silvia är säkert både god, fantastisk, värdig osv, vilket för övrigt passar in på de flesta personer jag umgås med. Den bild man får via massmedia speglar knappast verkligheten. Det är en fasad, ett slags inlärt beteende med mycket ytlighet kryddat med diverse välgörenhetsintressen. Och mellan statsbesöken, middagarna, välgörenhetsprojekten och leendena åker de på semestrar och vilar upp sig för att orka med nya statsbesök och middagar. De är som djur i bur med massmedia ständigt i hasorna. Och vi, folket, hissar och dissar dem när vi ingående granskar deras kläder, hår, rynkor och blekta tänder. Nu håller vissa säkert inte alls med om detta, och det är helt i sin ordning. Det är därför det är så kul att läsa alla kommentarer!


 25. Desiréesvenskdam skriver: 10 april, 2013

  #9 Marguerite Här har du , för en gångs skull, rätt. Men hennes utseende har ingen betydelse. Det som är av vikt är vad hon gör, hur hon tar vara på möjligheterna att göra gott för människor som lider, som hon har fått i och med sin ställning som Sv drottning. I och med sin postion har hon mycket lättare att få uppmärksamhet riktad mot ex barn som utnyttjas, svälter osv . Resten av kungafamiljen gör inte mycket av vikt. #24 du har också rätt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar