Jonas Bergströms otrohetsaffär
– en världsnyhet

Jonas Bergströms otrohetsaffär <br>– en världsnyhet
Annons

Jonas Bergström har blivit världskändis...
Jonas Bergström har blivit världskändis...

Tora Uppstrøm Bergs avslöjande i Se og Hør om att hon har haft en affär med prinsessan Madeleines fästman Jonas Bergström är hett stoff på alla nyhetssajter världen över.

“Skandal!”
“Prinsessan Madeleine bedragen…”
“Problem i svenska kungahuset”
“Nu vet vi varför bröllopet ställs in”
Alla rubriker som beskriver kärleksdramat i det svenska kungahuset.
På ett dygn har Jonas Bergström gått från att vara en – i utlandet – relativt okänd fästman till en svensk prinsessa – till världskändis.
Men helt säkert är det inte på det sättet mönstereleven Jonas Bergström från Danderyd vill bli omskriven i världspressen. Jonas Bergström träffade prinsessan Madeleine genom gemensamma bekanta hösten 2002. Efter sin examen började han på prestigefyllda advokatfirman Vinge i Stockholm. Men trippen till Åre med grabbgänget och snedsteget med Tora har fått marken att gunga under Jonas Bergström…

Annons

Se bilspelet med svepet över några av de nyhetssajter
som tagit upp avslöjandet om Jonas Bergströms
dejt med norskan Tora.

[smooth=id: 257; width:430; height:500; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

33 kommentarer till “Jonas Bergströms otrohetsaffär
– en världsnyhet”

 1. Margaretha skriver: 21 april, 2010

  Ta Dig ur det där prinsessan Medeleine.Bryt med honom.Du måste tänka på en annan framtid .Man kan inte ha en man “som man inte kan lita på” .Skönt att ni inte hann gifta Er. Gråt ut, försök njuta av våren och sommarsolen. Träffa en ny kärkek,en som har kvalitet och som passar Dig,en prins. Lycka till i framtiden prinsessan Madeleine!


 2. Helena M skriver: 21 april, 2010

  Stackars Madeleine och vilken bild sen.


 3. Jenny skriver: 21 april, 2010

  Som sagt har nog Madeleine en förkärlek att alltid göra som hon vill. Det har hon nog alltid gjort oavsett vad andra tycker eller säger till henne. En ganska bra egenskap att ha, som gör livet och vardagen mkt festligare för vissa och verkar uppenbarligen reta gallfeber på andra…? Å vem har sagt att prinsesan kommer att lämna landet i sommar, hon kommer nog knappast åka utomlands 🙂 Å prinsessan vet nog mkt väl vad Jonas B är för en “typ”. En mkt ” skum” och ” “opålitlig” sådan. Det tror jag du kanske har ett hum om lilla Margareta 🙂 Men den som lever få se, vad som händer med lilla Madeleine!


 4. Stina nordström skriver: 21 april, 2010

  ni är ju dumma i skallen. Det där med tora hände 4 månader innan förlovningen.i april förra året och det offentligjordes 11 augusti 2009 Han kanske har ångrat sig.


 5. Jessica skriver: 21 april, 2010

  Äh vad f och jag som trodde hon skulle åka iväg i sommar och jobba med den där childhood organisationen! Vad förväntas nu skvaller tidningana skriva om, när det gäller lilla Madeleine.
  Troligt vis följande huvudrubriker :
  “En fetsglad prinsessa ute och slår runt”. – Å nej och jag som trodde att vi äntligen skulle få vila ut oss från de här eviga skrivererna om henne. Ibland blir jag bara så trött på det här eviga tjatandet om prinsessan Madeleine, suck…


 6. Gittan skriver: 21 april, 2010

  stina nordström #4
  Jag skrev det nyss och skriver det igen… Javisst, det skedde EVENTUELLT före förlovningen…Men så dumma i huvudet är vi inte så vi inte kan konstatera att Madeleine och Jonas VAR ett ETABLERAT par sedan 7 år tillbaks… De började ju inte sitt gemensamma liv vid förlovningen… 😉


 7. Nina d'Este skriver: 21 april, 2010

  Dags för Kungen att ingripa. Prinsessan Madeleine är en medlem av svenska kungahuset. Det här ger negativ press internationellt. Har Jacob Bernström varit otrogen är det dags för Jonas Bergström lämna kungahuset. Att endast önska lugn o ro för Madeleine o Jonas är naivt, detta ger onödiga spekulationer vid det stundande bröllopet. En rutten gren saagar man av.
  Livet gaar vidare.


 8. Nina d'Este skriver: 21 april, 2010

  #7 Har jag muterat till en graa mus nu???


 9. nea skriver: 21 april, 2010

  Och vad madde har gjort under alla sina blöta festnätter vet vi inget om….nej, för det skulle ju tystas ner bevars.

  Stackars, stackars Jonas som måste stå ut med detta (och jo, kanske han har flirtat nån gång under deras on-off perioder, so what – alla har sett hur förälskad han var i madde)

  Hoppas detta tar ner madde på jorden, så hon får känna på hur det är att ha en motgång i livet eller nånting som hon gudbevars inte kan påverka…. Om inte annat så verkligen dålig publicitet för kungahuset – hur skall de ens kunna fixa detta???


 10. Nina d'Este skriver: 21 april, 2010

  #8 Tackar jag för! Ordningen aaterställd.


 11. Helena M skriver: 21 april, 2010

  nea,

  Du fick mig att tänka om.


 12. Jessica skriver: 21 april, 2010

  undra vad som händer med Tora och hennes vänner då i sommar?
  Troligtvis följande rubriker:

  ” skamsna dansade de logdans i tp skogen, medans prinsessan idag med HEDERN i behåll är gladare än någonsin”

  Det håller vi tummarna för tycker jag. Lycka till lill sessan!
  Motgångar kommer motgångar går över 🙂 Det tror jag sessan av egen erfarenhet mkt väl har erfarit och vet om!.


 13. Christina Helsinki skriver: 21 april, 2010

  Vad hindrar kungahuset att tillåta att förlovningen bryts?

  En ärlighet skulle vara, att meddela, att osäkerheten är för stor i förhållandet, och bröllopsglädjen skall inte utebli pga två människors relationer.


 14. Mimmistrandvagen.se skriver: 21 april, 2010

  #8. Nina d´Este kanske det om Du har flera alias 😉
  Sign/mimmi the mouse


 15. Nina d'Este skriver: 21 april, 2010

  Nea #9,

  Det “fixas” i o m Kungen ej accepterar “on-off-förhaallande”,
  är man förlovade lever man under samma tak
  o en dag gifter man sig ocksaa.
  Saa enkelt är det.
  Vill man leva litet hux flux saa där –
  daa avsäger man sig kunglig status,
  lever av privat förmögenhet o
  saa länger man ej är kriminell har ingen att göra med ens livsstil.


 16. Nina d'Este skriver: 21 april, 2010

  Kära Mimmi #14,

  vi känner varandra tror jag…..
  Nej, jag är saa maangfacetterad, har fullt upp med en personlighet…..promise!


 17. Mimmistrandvagen.se skriver: 21 april, 2010

  #16. Okej Nina, I beleive you….. men någon roar sig med mitt alias, no big deal 🙂


 18. Nina d'Este skriver: 21 april, 2010

  #17 hm Mimmi, DET är INTE fairplay…..bra Du reagerar!
  Jag sade till när jag “bleknade” ocksaa direkt….


 19. charlotte skriver: 22 april, 2010

  Snälla alla personer som läser SD!
  Lämna Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström ifred.
  Varje par har rätt att privat reda ut sin situation.
  Det vore oerhört HEMSKT att få privatlivet snurra runt i världspressen på detta sätt, oavsett om man är prinsessa eller bara vanlig “Svensson”.


 20. Veronica skriver: 22 april, 2010

  Prinsessan Madeleine har blivit bortgjord p g a Jonas Bergströms vänsterprassel. Vissserligen är hon inte den första kvinnan som råkar ut för otrohet MEN…Madeleine har en position när hon är en medlem av det svenska kungahuset, och då blir situatuionen ännu mer känsligare och helt annorlunda, det ska eller kan man inte låtsas om. Även om de skulle fortsätta ihop som par, och gifta sig, trots den här offentliga affären, så kommer Jonas Bergström ALLTID ha en stämpel över sig som den otrogne maken. Det kommer bara fortsätta tisslas och tasslas om honom, och frågan man kommer att fortsätta ställa sig är om hur många fler kvinnor det finns som han har hånglat med… Visst kommer Madeleine få, och har säkert redan, sympatier från det svenska folket men hon undergräver sin position som kvinna och som prinsessa om hon fortsätter med honom. Kanske är Madeleine för ung för att förstå att hon inte ska behöva acceptera lögner OCH otrohet av sin fästman. Hon kanske har varit alldeles för länge med Jonas och gått igenom flera kriser att hon till slut tror att det är så här det ska vara?? Vill hon gå stärkt ur situationen, både som kvinna OCH som den kungliga medlem som hon faktiskt är, så ska Jonas Bergström vara historia för henne snart. Dels har hon då alla möjligheter att hitta en mera passande partner att dela sitt liv med, och dels kommer hon också att ses som en stark kvinna och prinsessa, och kommer att visa att hon tar inte sånt här skit. Det ska ingen kvinna eller prinsessa behöva göra.


 21. Magnus skriver: 22 april, 2010

  Apanage = Såpaskådisgage


 22. Yvonne skriver: 22 april, 2010

  “Stackars Madde, vaddå? Är hon så dum i huvudet att hon går och
  förlovar sig när hon har starka misstankar om att karlen är otrogen, så skall hon väl inte ställa till det så här när det kommer
  fram att han troligtvis har varit det. Hon om någon borde väl känna
  till hovetiketten. Men, hon den bortskämda tålde inte att Victoria fick så mycket uppmärksamhet. Min uppfattning är att Victoria får
  en väldigt styvmoderlig behandling och att det klemas fruktansvärt med Madeleine. Nej, ägna uppmärksamheten mot
  Victorias bröllop och strunta i den här lilla stroppan, hon har ingen större betydelse i framtiden.


 23. Ava skriver: 22 april, 2010

  #20 med flere:
  Please, please….. når I skriver A4-sider lange kommentarer, vil I så ikke godt lave afsnit !….. hedder vist noget i retning af “mellan-slag” på svensk ? 🙂


 24. Astrid skriver: 22 april, 2010

  Denna diskussion som nu förs och att problemen inom Kungahuset “läcker ut” och att allt hängs ut. Ja, man kan tycka och önska att de skulle få hantera detta i lugn och ro. Men villkoren är annorlunda för Kungahuset. Kraven på dem är andra än för “vanligt folk”.
  Och vår värld förändras och Kungahusets plats och funktion i vårt samhälle måste väl också förändras om det ska finnas plats för dem.
  Victoria är ju den person i Kungafamiljen som verkar ha förstått detta och som kunnat hantera det på ett intelligent sätt.
  En sak som jag verkligen funderar över är om Jonas agerande kanske beror av understöd från Kungen. Vilken moral har Kungen?
  Sedan att detta går ut över hans dotter nu, kanske kan det få Kungen att vakna upp.
  Jag säger inte att Kungahuset inte behövs. För jag är inte säker.
  Faktum är att de kan fylla en funktion som förebilder och av tradition som är mycket viktig. I svåra tider och situationer har också Kungen agerat mycket bra. Hela Kungafamiljen har kunnat fylla en samlande funktion på ett sätt som politiker absolut inte klarar av.
  Och idag när Kyrkan inte heller har det roll i vårt samhälle som den tidigade haft så kanske Kungafamiljen verkligen behövs.
  Jag skulle i och för sig önska att Kyrkan kunde bli mer framträdande. Eller Kyrkorna då vi naturligtvis har religionsfrihet.
  Men det krävs av Hovet nu att de hanterar denna situation på ett klokt sätt. Och det är inte alls bara att ta hjälp av någon Mediakonsult. Media fyller inte på något sätt det djup som behövs i den här situationen. Utan frågan är vad man vill kommunicera?
  Vad är acceptabelt? Hur ser man på otrohet? Och är det olika villkor för män och kvinnor?


 25. Louise N skriver: 22 april, 2010

  Håller med Veronica, tycker att Madeleine ska bryta förlovningen NU så att allt hinner blåsa över tills dess att Victoria o Daniel ska gifta sig. Jonas kommer troligtvis aldrig kunna ändra den bilden som svenska folket o hela världen har fått av honom nu. OM de trots allt skulle hålla ihop så behövs det nog en rätt så rejäl förklaring till hela situationen…

  Någon skrev här för ett tag sen att Madeleine skulle hitta sig en rik amerikan o slå sig ner i New York där hon kan jobba med Childhood o sen komma hem till Sverige på somrarna – det tycker jag låter som en bra idé för vår yngsta prinsessa 😉


 26. Astrid skriver: 22 april, 2010

  Ja nu granskas en av mina kommentarer av Svensk Dam´s red. Det jag hoppas är att det inte tar alltför lång tid för red att publicera mitt inlägg.
  Det jag önskar från Svensk Dam´s red nu är att man “tar i” situationen med att debatten är het här på sidan. Det måste väl ändå vara positivt för Er, Svensk Dam. (Jag vägrar att förkorta Svensk Dam på något annat sätt, då en annan förkortning kan associeras på ett felaktigt sätt,
  hoppas att detta uppskattas av Svensk Dam.)
  Men vad jag menar är att om nu Svensk Dam valt att publicera de uppgifter som Norska Se og Hör online först publicerade, så får ni ta konsekvenserna. Det är ett “genombrott” i svensk media. Man har valt att gå ett steg längre.
  Och detta debatteras nu på här på sidan. Bra!
  Men behandla då inte läsekretsen på ett nedvärderande sätt! Respektera våra inlägg och åsikter!


 27. Lollo skriver: 22 april, 2010

  My god! Låt dem göra som dom själva känner är bäst. De är människor de också, med samma problem som vem som helst. Och otrohet är väl inget nytt fenomen för kungahusen? Kolla på England bara. Och enligt statistiken drabbas ca hälften av alla längre relationer av otrohet. Så vad man än tycker om det är det inte unikt…


 28. Astrid skriver: 22 april, 2010

  Jo, jag skulle skicka med en länk till Lena Melins kommentar på Aftonbladet.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6998624.ab
  Jag kan verkligen tycka att det hon säger är motsägelsefullt.
  Det är nog bra att Madeleine och Jonas träffar en parterapeut. Och att de går dit “öppet” anser jag verkligen inte vara något fel. Utan bra gjort!


 29. Marie skriver: 22 april, 2010

  O h dear! Den där Tora är bara ute efter publicitet och pengar..Typiskt mediakåt tjej som vill ha uppmärksamhet. Och få sina 5 minuter av fame


 30. marie cederfifa.com skriver: 22 april, 2010

  #26
  Och jag upprepar det jag skrivit på annan plats här;
  Utan billiga män finns det inga billiga kvinnor.


 31. Astrid skriver: 22 april, 2010

  För rättvisans skull vill jag bara säga att jag fick ett trevligt och bra svar från Eva Österlind efter att jag haft mejlkontakt om mina undringar kring granskningen av inläggen här på sidan. Tack för det!
  Jo, jag kan förstå att vissa inlägg behöver granskas. Men ibland när man råkar ut för detta själv så blir man lite otålig och önskar att granskningen åtminstone kan gå lite fortare.


 32. Veronica skriver: 22 april, 2010

  Jag läser Daniel Nyhlens blogg om att hovet ska visst motsätta sig en brytning mellan Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström så här inför Kronprinsessans bröllop, och skickar dem till terapi istället för att se en snabb separation som ett alternativ…
  Om detta är sant så är det ytterligare ett märkligt drag av hovet som verkar helt ha missbedömt sin egen roll och status i samhället, samt hur folk i ren allmänhet verkligen ser på den här historien.
  Kungafamiljens roll är att representera landet och låta tronen gå i arv via nya arvingar. Då kan inte kungamedlemmarna vara privatpersoner till 100% som vi alla andra, som inte är födda i något kungahus, och det här borde ju inte vara en nyhet för någon i kungafamiljen/hovet.
  Att Jonas Bergström har förlöjligat både det svenska kungahuset genom att göra mycket dålig PR för dem och sig själv, är ju ingen nyhet idag. Det märkliga är i så fall att skicka paret till terapi som kanske enda alternativ, då kungahuset som instution skulle tjäna mera på en snabb brytning mellan paret, så att kronprinsessparets bröllop skulle åter igen hamna i fokus så här inför den stundade sommaren.
  Som det är nu är så har den hamnat i bakvattnet bakom Jonas Bergströms handlingar och riskerar att också stanna där…
  Det är ingen tvekan om att kungahuset är mycket känsligt för dålig reklam, som den institution den faktiskt är, och då Bergströms handlingar verkligen har orsakat ett ordentligt magplask för instutionen kungahuset, så ter det sig mycket märkligt att officiellt försöka lappa ihop ett förhållande som redan är på fallrepet och som har orsakat turbulens och mycket dålig reklam. Det hela ser mera desperat ut från hovets sida än genomtänkt.
  Om Prinsessan Madeleine skulle gå i terapi ensam är EN sak, men att göra det tillsammans med sin otrogne fästman som redan har orsakat dåligt anseende, är som sagt mycket märkligt.
  Ska hovet/kungahuset fortsätta ta sin institution och roll på allvar så borde hovets presschef Nina Eldh få en munkavle på sig, eller bytas ut, då hon vid ett flertal tillfällen redan har gjort märkliga uttalanden som har bevisat att hon inte riktigt vet var hon jobbar någonstans. Det är då rakt av inte på en vanlig resebyrå som hon sitter och jobbar, om hon nu trodde det.
  Ska vi skattebetalare forsätta att finansiera monarkin då ska vi också kunna vänta oss mera, inte bara av kungafamiljen, utan även av folk som jobbar för dem, som t e x hovets presschef Nina Eldh. Hon har redan haft sina grodor som har kommit ur hennes mun och det under de här senaste dagarna, då hon redan har uttalat sig att denna affär är en ren privatsak mellan prinsessan och hennes fästman.
  Det är just det vad den INTE är, Nina Eldh.


 33. Ann skriver: 23 april, 2010

  “Världsnyhet”? Det är väl i våra nordiska grannländer samt Tyskland som saken uppmärksammats…visa mig en enda artikel från en amerikansk, asiatisk eller sydamerikansk tidning så kanske jag tror på att det är en “världsnyhet”. Men i länder där man har krig, svält och naturkatastrofer kanske man inte tycker att en påstådd otrohetsaffär i kalla pytteriket Sverige har något större nyhetsvärde…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar