Kan Cressida bli lika stilsäker som Kate?

Kan Cressida bli lika stilsäker som Kate?
Annons

Cressie-1

CressieDressed for success? Harrys flickvän Cressida granskas nu med lupp inför förlovningen.

När Kate nu är gift och lever småbarnsliv har fokus riktats mot en ny skönhet i de kungliga kretsarna.

Förlovning

Det går heta rykten om att prins Harry är på väg att fria till flickvännen Cressida Bonas. Varje steg hon tar registreras. Englesmännen är nyfikna och vill veta allt om deras “nya prinsessa” – för nog står det klart alltid att det blir hon och prins Harry!

Vad har hon på sig?

Vad gör hon, vart går hon och framför allt – vad har hon på sig?

Inte lika “glammig”

Cressidas trendiga, boho chic-stil har gett henne smeknamnet “anti-Kate Middleton” av vissa hovreportrar. Hon har inte alls den träffsäkra stil som vi förknippar med Kate, skriver modebloggar.

 Gympaskor och kaffe i papparsmugg

Speciellt kunglig såg hon ju inte heller ut, när hon nyligen kom ut från ett café i London med en “to-go-latte” i handen och sportiga skor, samma sort som Pippa Middleton bar förra året.

Annons

ste_kate-1

Det har pratats om hur “sen” Cressida är vad gäller trender i modedjungeln. Men å andra sidan har ju inte Kate alltid haft smak för rena linjer, dräkter, Issa-omlottklänningar och höga klackar. Vi alla minns ju den skira klänning som Kate bar i en modeshow och som fick prinsen att tända till…Så visst finns det chans att prins Harrys flickvän förvandlas till en lika stilsäker person som svägerskan “to-be”.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

httpv://www.youtube.com/watch?v=_Ee-uN6rMrU&noredirect=1

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Kan Cressida bli lika stilsäker som Kate?”

 1. Birgitta skriver: 2 november, 2013

  Det verkar vara en vacker tjej! Det blir säkert inte svårt att styla henne!


 2. Eva H. skriver: 2 november, 2013

  Hoppas att Cressida fortsätter att vara sig själv och mogna i sin "egen stil". Varför ska alla vara stöpta i samma form ? Hon är charmig och verkar passa Harry och det är väl viktigast .


 3. allegra skriver: 2 november, 2013

  Cressida är ingen flicka ur folkdjupet precis.
  Diana var på sin tid ingen modeikon heller när hon gifte sig. Däremot som Cressida gedigen överklass. Britterna kan vara lugna, allt ordnar sig.


 4. Michelle skriver: 2 november, 2013

  Det kan hun helt sikkert, men måske i en anden stilretning, hun er kun 24 år.
  Med masser af penge på tøjkontoen og stylister til rådighed kan hun måske blive et større stilikon end Kate, for den yngre generation, hun virker ikke så klassisk, som Kate faktisk altid har været i sin stil.
  Den er ikke meget forandret fra tiden som den studerende Kate Middleton.


 5. Stinahaglundstina.blogg.se skriver: 2 november, 2013

  Det förstår väl alla att det är en stor skillnad vad man bär för kläder när man är ute och representera ett lands monarki jämfört med att gå en dag på stan? Jag tror säkert Cressida kan med hjälp av frisör och stylist se lika stilsäker ut som Kate. Dessutom tror jag nog inte att Kate går omkring hemma i klackar och Alexander McQueen dräkter…


 6. Marguerithe skriver: 2 november, 2013

  Oavsett vilken prinsarna i England gifter sig med blir dessa flickor lika populära. De rider på den rojalistiska vågen. Varken Kate eller Cressida är några stjärnor i min smak.
  T o m Camilla Parker Bowles är ansedd på dessa sidor.
  Man önskar att svenskarna höll om våra egna kungliga, och då inte bara Madeleine.


 7. matilda skriver: 2 november, 2013

  Låt henne ha sin egen stil. Kate är opersonligt trist som en skyltdocka. Men det är för all del kanske vad som förväntas av prinsessor?


 8. Pboo skriver: 2 november, 2013

  Cressida är på fotona helt klart snyggas klädd! Hon har en egen härlig stil och sen är hon så naturligt snygg – så vad hon än sätter på sig kommer det att vara snyggt – inte många förunnat att ha det så! Hoppas verkligen – om de gifter sig – att hon bevarar en egen stil och personlighet och inte blir omgjord/gör om sig. Hon ger intryck av att ha gott självförtroende och vet vem hon är med en tydlig identitet, så förhoppningsvis vågar hon bevara sin stil överlag, även om hon som alla andra givetvis ändrar sig med åren, men förhoppningsvis på ett lika naturligt sätt som hon verkar ge intryck av nu. Det finns något "oförstört" över hennes utstrålning.


 9. emma_h skriver: 2 november, 2013

  …apropå stilnivå är det bara att kolla in hur C va klädd i somras på festivalen: slarvig frisyr, illasittande trasiga hängselbyxor med stora hål här o där – inget som vi lär få se Kate i – nånsin…
  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2351613/Glastonbury-Festival-2013-Prince-Harrys-girlfriend-Cressida-Bonas-wears-denim-dungarees-tucks-plate-chips.html Det var helt bortom "bohochic" – utan snarare "ghastly bohemic" – ändå är CB uppväxt i välklädd familj & vänkrets som HAR stilkänsla
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2480057/Prince-Harry-spends-weekend-Sandringham-girlfriend-Cressida-Bonas-latest-sign-romance-deepening.html


 10. emma_h skriver: 2 november, 2013

  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2347677/Prince-Harry-Cressida-Bonas-dress-return-home-train.html
  den här klädkombo:n har synts rätt ofta på Cressida
  ej ens som ogift såg man Kate utomhus klädd såhär heller, vare sig med eller utan W:: i pösiga alltför stora tröjor plus träningsbyxor med oborstat hår… nog för att C som danselev må trivas i sånt, har C dock omvärldens ögon på sig nu som prins-flickvän – m ständig risk för att bli fångad av en kameralins. hon måste ju övertyga Harrys "granny" för att bli godkänd, om nu båda 2 verkligen vill dithän…


 11. Lene skriver: 3 november, 2013

  Hun virker lige lovlig ung for et ægteskab her og nu med en type, som prins Harry. Tror det vil være klogt at vente og ikke bare gifte sig på en forelskelse. At gøre som William, desuden har de jo stadigvæk tiden på deres side.
  Men skilsmisser er man jo ikke ubekendt med i det engelske kongehus, så…….


 12. H. Jensen skriver: 3 november, 2013

  Jeg synes hun har flotte ansigtstræk/drag, en arv fra moderen …. såvidt jeg ved, er hendes mor tidligere fotomodel ?
  Et stilikon kan hun sagtens blive, Mary var heller ikke just stilsikker, da hun gik rundt down under i kort t-shirt og sneakers.


 13. Tina skriver: 4 november, 2013

  Cressida är ju vacker..!
  Så hon har alla förutsättningar att bli UK`s blonda stilprinsessa..!


 14. Cissi skriver: 4 november, 2013

  Hoppas Cressida väljer prins Harry, hon verkar vara så full av liv. Med kläderna ordnar det sig alltid.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar