Kärleksbåten – igen! Se bilden från Chris och Madeleines minikryssning

Kärleksbåten – igen! Se bilden från Chris och Madeleines minikryssning
Nyfiken på hur prinsessan Madeleine och Chris O'Neill firade dopet – och sin 5-åriga bröllopsdag? Vi kan avslöja att de var ute på en minikryssning i Stockholms skärgård!
Annons

Det blev en riktig festhelg för Madeleine och Chris efter prinsessan Adriennes dop. Flera av deras amerikanska vänner var ju i stan, liksom hans mamma och fyra av hans systrar. Så vad passade bättre än en minikryssning i sommarkvällen? Madeleine fyllde 36 och hon och Chris firade dessutom sin femåriga bröllopsdag så det fanns mycket att skåla för ombord.

Annons

Madeleine och Chris.

Här står värdinnan prinsessan Madeleine på övre däck med Adriennes nyblivna gudmor Coralie Charriol Paul, som sedan la ut bilder från minikryssningen på sitt instagram.

Och här ser du Coralie och hennes familj framför båten som Madeleine och Chris hade chartrat för festkvällen:

Annons

Love it here !! #stockholm #summerineurope #summer18

A post shared by Coralie Charriol (@coraliecharriol) on

Den heter Victorina III – och det är faktiskt samma motoryacht som de hyrde in för den kungliga båtfesten kvällen före prinsessan Leonores dop 2014. Och den gången firade Madeleine och Chris sin ettåriga bröllopsdag ombord. Deras speciella kärleksbåt kanske man kan säga!

29 meter långa Victorina III tar 36 middagsgäster och tuffar fram i 8 knop, lagom för att alla ska hinna njuta av utsikten.  Helt klart en kunglig storfavorit, med tanke på att även prins Carl Philip har haft födelsedagsfest i Victorinas matsal.

Foto: Stella Pictures, Ibl

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Kärleksbåten – igen! Se bilden från Chris och Madeleines minikryssning”

 1. konsttanten skriver: 21 juni, 2018

  Måste ha varit en underbar kväll för fest, samt visa Stockholm i sommar och sol för utländska gäster! Fint initiativ av M&C!


 2. M skriver: 21 juni, 2018

  Härligt att få dela med sig av vår vackra skärgård i sommarskrud.


 3. Carin Hawee skriver: 21 juni, 2018

  Madelaine ser så harmonisk ut.Hon verkar så tillfreds med sin familj och sitt liv.Hon har bara blivit vackrare med åren och efter sina graviditeter!


 4. vesna skriver: 22 juni, 2018

  Upplevelse…
  Det har de rätt i. Vad finns finare än att dela glädje med människor man trivs med. Njut av livet och ta hand om varandra.


Annons

Laddar