Kate avslöjar sin oro över George och Charlotte

Kate avslöjar sin oro över George och Charlotte
Hertiginnan avslöjade sina känslor för en gäst under ett event.
Annons

På lördag är det dags. Prins George och prinsessan Charlotte ska klä upp sig för uppdraget som brudnäbbar när deras moster Pippa Middleton gifter sig.

Men även om hertiginnan Catherine är glad över att hennes små barn ska få vara med under vigselakten är hon orolig. Vad de kungliga småttingarna hittar på är nämligen inte helt lätt att förutse, enligt Kate. Och vi har ju tidigare sett på bilder att åtminstone prinsessan Charlotte verkar vara ett riktigt busfrö!

Annons

– Kate berättade att hon såg fram mot sin systers bröllop men att hon var lite orolig för hur barnen skulle uppföra sig. Hon sa att hon hoppades att barnen skulle vara skötsamma, men att du aldrig vet i deras ålder, berättar Andrew Bates, en av gästerna under drottningens senaste trädgårdsfest som fick en pratstund med Kate under eventet.

Foto Stella pictures

Följ Svensk Damtidning på Facebook – klicka på gillaknappen nedan!

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/Svensk-Damtidning-100230933484/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Kate avslöjar sin oro över George och Charlotte”

  1. Eline skriver: 20 maj, 2017

    Det er da helt normale tanker at gøre sig som mor ved den slags begivenheder


  2. Nina S skriver: 20 maj, 2017

    Hej!

    För er som ev letar bröllopsbilder här från Pippas bröllop, se Aftonbladet alternativt utländska media. Vacker spetsklänning och bedårande brudnäbbar!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar