Kate gratulerar Meghan till första barnet

Kate
Nu har Kate och William lyckönskat Harry och Meghan till lille sonen, både formellt via ett pressmeddelande och mer lättsamt i en intervju. Se klippet här och hör deras skämtsamma grattishälsning.
Annons

“Vi är överlyckliga, välkommen till trötthetsklubben!” Ungefär så kan vi i korthet översätta prins Williams hälsning till lillebror Harry, som blev pappa den 6 maj 2019. Trebarnsföräldrarna Kate och Wills vet hur det är att få barn. Glädjen och känslan av total lycka, men även oron och de långa vaknätterna. Inte ens kungligheter undgår den förlamande trötthet som många småbarnsföräldrar drabbas av!

Babyyra

Frågorna haglade när Kate och William nyligen invigde The King’s Regatta i Cutty Sark i London. Det kungliga paret var där för att de i sommar ska vara värdar för den inledande regattan The Kings Cup för att öka medvetenheten kring eventet.

Annons

Kate

Hela Storbritannien har babyyra och det var många, inte bara pressen, som ville prata med hertigparet av Cambridge om Meghans och Harrys nyfödde. Nyfikenheten är enorm. “Har ni träffat barnet? Hur ser han ut?”

Skämtsam hälsning

– Vi är överlyckliga, sade prins William och lade skämtsamt till:
– Välkomna till sömnbrist-föreningen!

 

 

Kate och William gjorde också ett officiellt uttalande med anledning av prins Harrys och Meghans barn, den 6 maj 2019, samma dag som pojken kom till världen.

“Hertigen och hertiginnan av Cambridge gläds över nyheten att hertigen och hertiginnan av Sussex fött son och ser fram emot att träffa barnet.”

Kate och William

Hertigparet sa också att de ser fram emot att få se den nye medlemmen. Kate bar en randig tröja som passade perfekt in i den marina miljön. Det mörka håret var utsläppt och hon såg förtjusande ut. Lycklig och glad. Det har varit många skriverier om en eventuell spricka bröderna emellan. Det verkar inte som om de ryktena har någon substans. Eller så är allt glömt och förlåtet.

Kate sägs också ha haft en dust med en av hennes och Williams bästa vänner, något som gjort att den brittiska pressen skrivit spaltmeter om den frostiga relationen. Vi får hoppas att födseln av Harrys och Meghans barn stärker banden mellan bröderna så att de kan ha roligt och umgås med sina respektive familjer.

 

Läs mer

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Kate gratulerar Meghan till första barnet”

 1. ancibergfeldt skriver: 10 maj, 2019

  Kate har säkert massor utav
  Baby kläder från sina söner,
  Så slipper Megan köpa så mycket.

  Men det tror jag inte på !
  Vad tror du??


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar