Kate Middleton klarar inte trycket…

Kate Middleton klarar inte trycket...
Annons

katemiddleton

Kate Middleton väntar på att prins William ska fria.
Kate Middleton väntar på att prins William ska fria.

Prins Williams flickvän sedan 10 år Kate Middleton har nu fått kalla fötter, men inte för det ni kanske tror.

I början av augusti skrev vi om att Kate Middleton äntligen fått ett jobb, som fotograf med en egen fotoutställning. Prins Williams flickvän som bara går och väntar på att han ska fria, har nu ställt in utställningen, skriver brittisk press. Medietrycket blev för mycket för henne och nu oroar sig britterna hur den söta brunetten ska klara av all uppmärksamhet och bevakning hon skulle få som en kunglighet.

Annons

Bröllop sommaren 2011

Det går heta rykten i Storbritannien att det nästa sommar blir ett stort kungligt bröllop mellan prins William och Kate. Tills förlovningen ger sig till känna så jobbar Kate som fotograf  på familjens online-företag Party Pieces.

Av Anna Frödell
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Kate Middleton klarar inte trycket…”

 1. Midnattsol skriver: 1 september, 2010

  Jag stör mig på att folk säger att hon inte har ett jobb. Räknas det inte att hon är fotograf i familjeföretaget? Jag skulle inte heller aplla trycket om jag gick till jobbet och paparazzis var hack i häl. Aldrig en lugn stund. Men jobbar, det gör hon faktiskt!


 2. Hansen skriver: 1 september, 2010

  Oven i presset fra de evige paparazzis har hun så de evige spekulationer om hendes forhold til William: Bliver det til noget eller ej? Det må knageme være hårdt at skulle stå model til så meget opmærksomhed, når der ikke er en egentlig afklaring i sigte – i form af en forlovelse, f.eks. Man kunne frygte, at de to er på vej ud i en “Charles og Camilla”-situation, men forhåbentlig er Charles en klogere rådgiver for sin søn, end dem, han selv i sin tid fik råd fra – og tiden er jo heldigvis også en anden.


 3. Schinder aus helgolandunbestetchlich skriver: 1 september, 2010

  Det inte jag heller !


 4. Emma_H skriver: 1 september, 2010

  Man får felaktigt intryck av media att Kate gått arbetslös i flera år – redan 2006 var Kate inköpare för klädkedjan Jigsaw. Hon tvingades sluta då paparazzis var på henne som blodiglar från morgon till kväll – ute på gatan & i trafiken – varför hovets säkerhetsansvariga & anhöriga avrådde henne fr att fortsätta hos JigSaw. Familjeföretaget har hon väl jobbat hos i flera år m litet av varje

  Engelska hovet meddelade i dementi den 20 Augusti i år på bl.a US Magazine.com – “Royal Rep: Prince William, Kate Middleton Aren’t Getting Engaged – This is nothing more than speculation. Right now there are absolutely no wedding plans taking place. That is the truth.”

  Will har själv i alla år hävdat att han inte har nån brådska m att gifta sig innan 30 o definitivt inte innan hans 28-årsdag eller innan hans pilotutbildning hos Royal Air Force var över (i höst) och avser också därefter hinna m litet praktisk erfarenhet som färdig Sök-& Räddningspilot.

  När bröllopet väl blir av så vill William heller inte ha nåt stort evenemang som Charles & Diana utan snarare ngt som i 1:a hand passar honom o Kates önskemål.
  Kungliga källor tror snarare att det rör sig om 2012 ist – samma år som prins William fyller 30 – då London har både sommar-OS och drottningen firar 60 år på tronen.
  Men det blir definitivt en underbart kul fest att se fram emot när det än inträffar.


 5. […] This post was mentioned on Twitter by Louise Ghislaine, svenskdam.se. svenskdam.se said: https://www.svenskdam.se/2010/09/kate-middleton-klarar-inte-trycket/ […]


 6. Hansen skriver: 1 september, 2010

  Hvor gammel er KM egentlig? For hendes biologiske ur begynder vel snart at tikke?
  2012 som bryllupsår? Tre megabegivenheder på ét år? Bare de nu har råd 😉


 7. Tina skriver: 1 september, 2010

  Vad får en synligen vacker och belevad vuxen kvinna att gå och vänta på att en urful och stentorr William ska få tummen ur?!?
  Att någon normalbegåvad människa överhuvudtaget väljer att bli prinsessa…är ett under!
  Att födas in i monarkin..OK…då är du ju redan hjärntvättad..
  Men att självmant år 2010 välja ett så stenhårt kontrollerat liv ..är ju rena självplågeriet..ja om man inte som den tragiska drottning Rania blivit tvingad..förstås!
  Vad tvingar Kate?


 8. Gilla skriver: 1 september, 2010

  Ja du Tina,vad sägs om KÄRLEK.


 9. allegra skriver: 1 september, 2010

  Har man vandrat runt i les appartements d´apparat i
  Buckingham Palace är det inte utan att man undrar hur Kate ska stå ut FÖRUTOM att med en förvuxen skolgosse som William med liv och blod försvara det konungsliga väldet.


 10. Pia skriver: 1 september, 2010

  Nu är det andra gången “Tina” påstår att drottning Rania blivit tvingad att gifta sig. Jag säger inte att det är fel, men tillåter mig att undra över grunden till hennes påstående. Gissning eller samtal med drottningen?


 11. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 2 september, 2010

  Nej Pia Tina vet inget om det. Hon är anti mot muslimer och har bara själv bestämt att det är så. Tina är så simpel att hon tror att hon kan bestämma det.

  Jag har läst drottning Ranias Twitter länge. Hon är lycklig i sitt äktenskap och älskar sin man.

  Strunta i vad Tina skriver. Om du läser hennes kommentarer så ser du att det enda hon är intresserad av är folks utseende. Hon kallar sig estet och stilist och stylist. Ändå har hon inte mycket koll på modet. Hon kommenterar bara efter sitt eget tycke och sin egen smak.

  Mode och stil är inte viktigt i de arbetsområden som drottning Rania har. Tina har ingen aning om den världen där Rania arbetar.


 12. Sally skriver: 2 september, 2010

  #11 Demba
  Enig, ikke i den verden Raina lever i – men den som Mary lever
  i, Danmark og Sverige,men måske har Mary ikke andet at
  byde ind med end stil og mode.Jeg er som dansker godt
  og grundig træt af Marys selvoptagethed. Basta !!!

  Jeg tror William blive en god konge en dag, men først skal vi
  igennem en periode med Charles og Camilla…….

  Kate Middleton har vel ikke engageret sig i noget i de snart 10
  år, hun har været kæreste med William – intet humanitært af
  nogen slags ? Hun bare venter og venter på at blive prinsesse
  af hele Imperiet!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar