Kate Middleton tillbringade helgen med sin familj

Kate Middleton tillbringade helgen med sin familj
Annons

Kate Middleton var detta år inte med under det kungliga julfirandet på Sandringham, hon tillbringade istället helgen med sin mamma och pappa.

Kate Middleton fick detta år chansen att fira en stillsam jul hemma med sina bägge föräldrar, ni ser henne på bilden i en bil som tog henne till familjen Middletons hem i Berkshire. Där kunde hon i stillhet njuta av att vara tillsammans med sin mamma Carole, pappa Michael, syster Phillipa och bror James.

Annons

Kungligt julfirande

Detta var säkert sista gången som hon kan fira en någorlunda “vanlig” jul, för efter bröllopet nästa år väntar de traditionella kungliga julfirandet med drottning Elizabeth på Sandringham. Prins William fick inte heller fira jul vare sig med sin fästmö eller familj eftersom han arbetar under julen. Prinsen har nämligen jour som helikopterpilot i RAF Valley i Anglesey.

Av Agneta Nisbeth
foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Kate Middleton tillbringade helgen med sin familj”

 1. nea skriver: 27 december, 2010

  ja ni, där har ni nån som har karaktär. William, alltså. Kan inte precis se någon av de svenska kungabarnen rycka ut på jour på julen… Nej, de svirar i ny eller ligger på playan eller något annat meningslöst.


 2. Birgitha skriver: 27 december, 2010

  Vem som gör vad, När och Hur är väl inte Dina problem nea. OCH kom inte draganes med Vi skattebetalare igen.
  Denna HELG är för många till för nära och kära och för att koppla av.Det är också ganska meningslöst att klaga.


 3. rasmus skriver: 27 december, 2010

  Ja det är en viss skillnad på det engelska kungahuset och det s.k svenska som urartar allt mer och är skandalernas kungahus, sorglgt, sorgligt!


 4. Stina skriver: 28 december, 2010

  Har också tänkt på att de engelska kungabarnen verkar jobba så himla hårt. Ingen av de svenska kungabarnen skulle t.ex. jobba ideellt som William gjort med att städa toaletter, osv.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar