Kates och Williams hälsning från London….

Kates och Williams hälsning från London....
Annons

Alla väntar nu spänt på att få se Kates och prins Williams lille pojke som föddes igår. Vi har inte fått några bilder – men väl en hälsning från paret.

Än så länge har de inte kommit ut från sjukhuset med sina lilla prins i famnen, men prins William och hans Kate har i alla fall skickat ett meddelande via Facebook.
– Hertigparet av Cambridge vill tacka personalen för deras fantastiska vård, den kungliga babyn mår bra på sjukhuset.

Annons

Prins William och Kate kommer inte lämna sjukhuset än på ett tag med sin pojke, som fått titeln His Royal Highness Prince (namn) of Cambridge. Det sägs att paret inte kommer lämna Lindo Wing förrän tidigast i kväll, kanske i morgon bitti.

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

18 kommentarer till “Kates och Williams hälsning från London….”

 1. ♥ Moder Svea ♥ skriver: 23 juli, 2013

  Jag kan inte vänta tills jag får se detta vackra och representativa par gå nedför trappen med sin älskade lille prins!! Låt det bli snart! 😀


 2. Anna skriver: 23 juli, 2013

  I brittisk press uppges att hertiginnan väntar på doktorn samt SIN FRISÖR innan hon kan lämna sjukhuset.
  Det är skillnad på folk och folk 🙂
  Tack och lov att vi i Sverige har en kronprinsessa som, trots sin kunglighet, befinner sig på jorden.


 3. Sandra skriver: 23 juli, 2013

  #1 Det kan ske senare idag eller imorgon enligt BBC.


 4. Midnattsol skriver: 23 juli, 2013

  2. Anna
  Haha! Kate lever som det anstår en kunglighet! Vad är det för mening med det annars?..
  Victoria jordnära? Jomenvisst.. Nytt lyxhus på Öland, två månaders smekmånad på bekostnad av Bertil Hult…
  Och, trots sin kunglighet, inte ens ett kungligt namn på sin dotter; tronföljaren…
  Skulle jag vilja säga…


 5. Pamela P skriver: 23 juli, 2013

  Undrar vem den lille prinsen kommer att likna? Får han Dianas mun från pappa William eller kommer han att likna mamma Catherine? Kommer han att bli ljushårig, mörkhårig eller rödhårig? Förhoppningsvis ärver han inte sin fars färglösa hårfärg eller tunna hår! En fördel vore om han ärvde Dianas mun, Williams näsa (män skall inte ha för små näsor), Catherines ansiktsform och tjocka hår. Hårfärgen kunde vara röd eller mörk, förhoppningsvis inte ljus. Ögonfärgen spelar ingen roll. Ärver han dessa drag kommer han att se bra ut då han blir vuxen.


 6. Marie skriver: 23 juli, 2013

  Svenska kungahuset befinner sig på jorden som alla vi andra. Så varför ska de vara “kungliga”?
  Silvia har alltid sin frisör med sig och är den enda, tillsammans med kungen, som jag betraktar som “kungliga”.
  Det är självklart att de har stora rättigheter kopplade till de skyldigheter de har gentemot Sverige och det svenska folket.
  Om de inte fullföljer sina skyldigheter ska de heller inte ha några andra rättigheter än vi andra medborgare, tycker jag.
  Det var mycket länge sedan de svenska “kungabarnen” gjorde någon nytta för annat än sig själva. Tragiskt och mycket tråkigt!


 7. inga skriver: 23 juli, 2013

  2 Anna, Du kanske också skulle vilja se så bra ut som möjligt om hela världen tittade på dig! Victoria är inte alls lika påpassad som Catherine, och det är väl ingen dygd att se illa ut, eller hur? Dessutom, Victoria har jag inget särskilt emot, men särskilt folkliga är det inte, vi har inte fått en enda ordentlig intervju som kan sägas naturlig, bara stylade bilder från offentliga delen av Haga. Tacka vet jag danska kungafamiljen, de är naturliga och folkliga på ett bra sätt. Norska kungafamiljen är också ett föredöme, jag förstår inte alls varför du tycker att svenska KF är folkliga, är det pga Sofias “offentliga” tillgänglighet?


 8. AstridA skriver: 23 juli, 2013

  Har fulgt med på Sky News, og det er nesten pinlig hvor lite de menneskene som skal formidle nyheter til verden har fått vite. Jeg synes synd på tv og presse som jobber og jobber uten å få noe hjelp fra Buckingham Palace. Ikke så merkelig at en av journalistene innförte begrepet “The Great Kate Wait”.


 9. signe skriver: 23 juli, 2013

  De har fortfarande inte kommit ut ! Det är nonchalant av William och Kate att låta Engelska folket, journalister, samt övriga vänta en hel dag ! Jag kollade Aftonbladet vid 9-tiden i morse och då stod på deras live-sändning att prinsen snart skulle visas upp så jag väntade en liten stund men sen stack jag iväg ock hem för en stund sedan och ingenting har hänt ! Det hade varit bättre om paret hade angett en tid då de kom ut ! Löjligt att behöva en frisör …..kan hon inte kamma sig själv ! Håller med ANNA “2” tur att vår Victoria står med fötterna på jorden !


 10. Malmoellen skriver: 23 juli, 2013

  @ nr 2 Anna…. Det är ingen som vet om Kate har sin frisör hos sig eller ej. Dessutom är det brittiska prinsparet mer medialt bevakade än hela vår kungafamilj tillsammans.
  Jag har full förståelse för att hon vill se snygg ut, tänk dig att bli bedömd av allt och alla. Om hon kommer ut i en hästsvans, utan make up så kommer folk kritisera henne för det.
  Kom ihåg Fredereriks fru, Mary, hon hade både frisör och stylist på plats. Frisör kan jag förstå men stylist??? Kunde väl bestämma i förväg vad man ska ha på sig när man möter pressen.


 11. Ina skriver: 23 juli, 2013

  Man kan nog knappast fatta vilken enorm mediebevakning från bokstavligt talat hela världen som Kate kommer att mötas av när hon och William visar upp sonen för första gången ngn gång i dag eller i morgon! Victoria har det ju mycket lugnare och behagligare på den fronten. Så jag förstår verkligen Kate om hon vill ha litet hjälp med “stylingen”!


 12. Vicki skriver: 23 juli, 2013

  Precis Victoria hon såg ut som vilken nybliven mamma som helst, när hon lämnade sjukhuset 😉 håller med, hon befinner sig på jorden hon.


 13. Stina i Blomstermåla skriver: 23 juli, 2013

  Vilken enastående händelse!
  Ett barn är fött av en kvinna som befruktats av en man. Kan något vara mer spännande och intressant!?

  PS. Min fina raskatt fick fyra söta ungar igår.


 14. Lena skriver: 23 juli, 2013

  Håller helt med dig Anna. Viktoria kommer att bli en bra drottning. Hon är redan bra nu.


 15. Lena skriver: 23 juli, 2013

  Om jag visste att bilder av mig och min baby skulle kablas ut över hela världen och folk skulle syna och kommentera dem, så skulle jag också vilja ser bra ut!


 16. Pia skriver: 23 juli, 2013

  det är skillnad, vår kronprinsessa Victoria och Daniel smet fort ut och en sk “smygbild” togs på dem samma dag. De stod aldrig vid sjukhuset och visade upp sin dotter utan vi fick vänta tills någon tog och visade den officiella bilden. Man ser inte så fräsch ut efter en förlossning fast det kanske ni har glömt. Sedan att en frisör kommer kanske beror på att man är mycket trött samt spänd inför folket!


 17. Karin Nilsson skriver: 24 juli, 2013

  # 9 signe. Du borde skämmas, hur kan det vara nonchalant att en nybliven mamma inte visar upp sig och sitt barn direkt efter förlossningen? Barnet är deras och inte ditt eller världspressens.
  Hur gammal var Estelle när Victoria och Daniel visade upp sig med henne? En timme?


 18. signe skriver: 24 juli, 2013

  “17” Karin Nilsson…….lugna ner dig och sänk tonen ! Läs vad jag skrivit ! Har aldrig skrivit att de är nonchalanta för att de inte vill visa sin baby en timme efter födelsen utan det bestämmer de själva. Men det jag menade var att de kunde lämnat besked när de ville visa pojken så hade ju alla sluppit vänta så länge.Om föräldrarna hade valt att visa honom om en vecka så hade ju alla accepterat det. När Victoria fyller år vet alla att hon kommer runt 14-tiden och och då samlas ju alla på Solliden.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar