Kate på uppdrag i finjuveler

Kate på uppdrag i finjuveler
Annons

ste_kate_8

Som ni kanske minns fick tydligen Kate lite bannor för att hon använde billiga smycken. Under tisdagskvällen kom hon till en gala med dyra juveler.

Under tisdagskvällen kom Catherine till The National Portrait Gallery för The Portrait Gala 2014. Om hennes hals hängde ett riktigt lyxigt smycke, till skillnad från de betydligt billigare halsband hon burit tidigare. Kungliga modebloggen vet mer.

kate-2-ste

Kate bar en klänning från Jenny Packham.

kate-ste

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

31 kommentarer till “Kate på uppdrag i finjuveler”

 1. My skriver: 12 februari, 2014

  Mammalivet klär denna charmiga tjej. 🙂


 2. Jewel skriver: 12 februari, 2014

  Endelig! Gleder meg stort over å se at vakre Kate tar i bruk noen av de fantastiske smykkene som den britiske kongefamilien sitter på.

  Skulle gjerne sett at hun satte opp håret – men uansett, hun ser fantastisk ut:)


 3. Hanna skriver: 12 februari, 2014

  Catherine är karismatisk och vacker med eller utan de äkta juvelerna. Men visst är det roligt att se dem någon gång, absolut!


 4. Sthlm skriver: 12 februari, 2014

  De har väl andra problem i England än att diskutera smycken. Landet håller ju på att gå under.


 5. Emy skriver: 12 februari, 2014

  Enastående vacker Kate i en lika vacker midnattsblå Packham! Sublime!


 6. Anne Sofie skriver: 12 februari, 2014

  Det er lige fra den ene yderlighed til den anden! Billig bling-bling er ikke sagen på en prinsesse med stil, men denne juvelhalskæde er too much både til uppdraget og sammen med Kates frisure og valgte klänning.
  Hun ligner mest en på vej til The Oscar Awards med lånte smykker fra et af det berømte juvelfirmaer!
  Men det kommer Pboo/Emma_h nok snart og fortæller mig ikke kun, at de er uenige, men også at jeg har helt fel, hun er jo medlem af det fantastiske engelske kongehus og gift med deres idol William. 😀
  Men det er nu min mening.


 7. Gunnel skriver: 12 februari, 2014

  Roligt att få se dessa klenoder "out and about"! Kate är som vanligt tjusig, men den riktiga wowkänslan kommer inte att infinna sig förrän hon gör något mer gala-aktigt med håret… Men, hon spar kanske det till kommande tillfällen.

  Sthlm, jag är övertygad om att det inte är samma människor som diskuterar Gala-bling och landets dåliga ekonomi, så det är nog ingen fara…


 8. Maja den första skriver: 12 februari, 2014

  Hon kunde väl ha fått låna en kam eller en hårborste eller helst en frisör också . . .


 9. Midnattsol skriver: 12 februari, 2014

  Oh, no… Not this HAIR again!….


 10. Pernille skriver: 12 februari, 2014

  Kate skulle have ventet med at bære dette flotte, men lidt ‘pompøse’ halscollier til en af de officielle middage på den kommende Australien-rejse.… og til opsat hår, forstås.


 11. emma_h skriver: 12 februari, 2014

  Anne Sofie
  CITAT_"…Men det kommer Emma_h nok snart og fortæller mig at jeg har helt fel, hun er jo medlem af det fantastiske engelske kongehus og gift med deres idol William…"
  1. jag brukar inte läsa/besvara Ditt Alias´ inlägg alls =ointresserad
  2. jag har ingen IDOL – Här eller utanför detta forum – mina texter är sakliga faktabaserade (Yrkespersoner + prestation Ibland jämförda)
  3. OM/NÄR/VARFÖR jag kommenterar visst ämne – bedömer jag själv UTAN Din såkallade "hjälp" det bereder Dig säkert mycket nöje att göra dig "lustig" över mina inlägg & åsikter – men GOD TON (SvDamregel) är det knappast, så respektera SvDam åtminstone
  4. Ej heller behöver Du "förvarna" medskribenter om att 1 av mina inlägg nog snart dyker upp – oerhört barnsligt & meningslöst


 12. Emy skriver: 12 februari, 2014

  Kate har verkligen enastående vackert naturligt brunt eget hår, dessutom i en frisyr helt á la mode!
  Inte konstigt att långt hår trendar, med henne som trendsetter!


 13. Birthe Vejrum skriver: 12 februari, 2014

  # 6 Anne Sofie – ENIG!


 14. ATL skriver: 12 februari, 2014

  Jag kommer ihag att det var manga som klagade pa att prinsessan Madeleine had langt har. I guess what is good for the goose is not good for the gander. Tycker Kates har ar forfarligt, slarbigt och hanger framfor det vackra smycket. Har och detta smycke gar inte ihop.


 15. Pamela P skriver: 12 februari, 2014

  Bravo Catherine! Stiligt med gamla klenoder! Det finns en tiara till halsmycket och den kan ni se en bit ner på denna sida: http://www.thetudorswiki.com/page/More+British+Royal+Tiaras
  Efter bröllopet har Catherine använt kungliga smycken också tidigare. I december 2013 då hon och William skulle på en bankett så lånade drottningen henne en tiara. Det var första gången hon använde tiara sedan bröllopet. Denna namnlösa tiara har tidigare burits av drottningmodern och prinsessan Margaret. Ni kan se Catherine, drottningmodern och Margaret här: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2517729/Kate-Middleton-Diamond-Duchess-wears-priceless-tiara-Buckingham-Palace-ball.html


 16. Mari skriver: 12 februari, 2014

  Jag tycker att hon ser ut gammal. Vet inte varför. Håret?


 17. Pamela P skriver: 12 februari, 2014

  Jag läser nu att tiaran i smyckesetet Nizam of Hyderabad Pature (som bestod av en tiara och ett halssmycke) har huggits upp och blivit 3 broscher som kallas för "The Nizam Rose Brooches". Dem kan ni se här en bit ner på sidan: http://www.thetudorswiki/page/Jewellery+of+Today's+British+Royalty


 18. Pamela P skriver: 12 februari, 2014
 19. KatarinaSweden skriver: 12 februari, 2014

  Vackert smycke, enkel klänning som inte tar uppmärksamheten från smycket.
  Men håret… Varför kan honn inte sätta upp det? Det finns hur många "ungdomliga" håruppsättningar som helst.
  Hon vekar ha kommit in i en 30-årskris där hon fått för ig att utsläppt "vilt" hår är ungdomligt.


 20. Lena skriver: 12 februari, 2014

  Ja jag måste säga att hon måste göra något åt håret. Kanske är det svårt för henne att göra det rent känslomässigt. Jag har själv haft hår ända till midjan men klippt av det och det var oerhört skönt men det kändes först som om en del av mig, vem jag är, liksom… försvann. Lite knasigt kanske men det där med hår kan vara känsligt.


 21. Tulla skriver: 12 februari, 2014

  Kate og Madeleine er kun lige i begyndelsen af 30’erne og de kan sagtens have løsthængende hår til de fleste uppdrag, men Kates halskæde passer ikke sammen med hendes frisure her, det er et desideret galla-smykke… IMO.


 22. annakf skriver: 12 februari, 2014

  Hon har ett vackert hår men denna gång var det inte snyggt med det hängande. En enkel litet slarvig uppsättning skulle ha varit vacker både till klänningen och smycket.


 23. Hansen skriver: 13 februari, 2014

  @ 16 Hendes makeupstil er for tung og umoderne, og hendes klänning er "frumpy" – 40’er/50’er-moden klæder hende ganske enkelt ikke – efter min mening.


 24. Pallesen skriver: 13 februari, 2014

  Kate er åbenbart vendt tilbage til den øjenmake-up, hun lagde tidligere og den klæder hverken hende eller det kostbare halssmykke!


 25. Maryou skriver: 13 februari, 2014

  Opassande frisyr, som hänger och tynger ned ansiktet som två gardiner. En vacker håruppsättning hade ramat in smyckena mycket bättre, så att dom hade kommit till sin rätt.


 26. Maja den första skriver: 13 februari, 2014

  Hon ser gammal ut. Hur gammal är hon egentligen? 40?


 27. Pamela P skriver: 13 februari, 2014

  Catherine har ett fint långt och tjockt hår så varför skall hon klippa sig? Hon är väl inte tant ännu? Det är bara de kvinnor som utvecklat sig till tanter som klipper håret och kräver att andra kvinnor som fyllt 30 också skall klippa sig! Givetvis kunde Catherine sätta upp håret i en modern håruppsättning för håruppsättningar är inte tantigt.


 28. Lina skriver: 14 februari, 2014

  Vacker flicka, vacker klänning, vackert hår men fel frisyr. Hon ber om ursäkt för att hon har ett dyrt, gammalt smycke ser det ut som.


 29. Anne Sofie skriver: 14 februari, 2014

  # 11 emma_h: Jeg synes ikke, du er særlig saglig, når det gælder det engelske kongehus’ unge prinser, tværtimod, og dine egne meninger og tilføjelser er ikke fakta blot synspunkter, præcis som alle andres! Jeg har intet alias, og haft samme loge siden start for flere år siden, behøver ikke den slags, bruger jo ikke dagene her og skal "dække over", at tilbringe den ved pc’en og skrive kommentar på kommentar! 😉
  Til dine sidste linjer: Kald det hvad du vil, men ikke mange slipper uden at få din mening tilføjet deres synspunkter og få at vide, at de ikke er lig dine antagelser! Og ja, jeg har godt set, at også andre danskere ironiserer over det.


 30. Pboo skriver: 14 februari, 2014

  #6 Ann-Sofie

  Varför så otrevlig? Har du behov av det för må bra? Ålägg mig inte några uppfattningar jag inte själv uttryckt! Jag anser klänningen var fantastisk, men min första reaktion var att – som många andra här uttryckt på lite olika sätt – halsbandet inte riktigt passade ihop med klänning och frisyr, att det kändes något malplacerat, kanske är det för stort, för glittrigt, el ngt annat. Det är min uppfattning. En uppfattning jag kan framföra själv – jag behöver alltså inte dig!

  PS. Angående idoler – det har jag egentligen inte längre – däremot finns det olika personer jag finner intressanta och som jag kan beundra, men det handlar nuförtiden mest om favofilosofer, teoretiker, inte om rock/idrottsidoler. Allt förändras. Om man vågar!


 31. realist skriver: 15 februari, 2014

  Stomatol-Kate


Annons

Laddar