Kate ska tillbaka till jobbet – men inte på heltid

Kate ska tillbaka till jobbet - men inte på heltid
Annons

kate-ste

Prins William har börjat jobba igen – nu är det även Kates tur att gå tillbaka till arbetet efter att prinsessan Charlotte föddes i maj.

Det blir inte jobb på heltid för Kate än på ett tag, hon ska gå tillbaka gradvis. Första stora uppdraget blir den 17 september på Anna Freud Centre, redan dagen efter ska hon och maken samt prins Harry titta på Rugby World Cup i Twickenham.

Annons

kate-william-ste

Tennismatcher lockade paret i somras.

Vi såg visserligen Kate och prins William både den 8 juli då hon tittade på tennis under Wimbledon och den 26 juli då de var med under segeltävligen Americas Cup. Annars har Kate hållit en lång profil på alla sätt. Hon har av förklarliga skäl tillbringat sin tid hos familjen på Anmer Hall, med sonen prins George och den lilla prinsessan Charlotte. Men nästa vecka får vi alltså se henne igen. Redan nu vet vi att hon kommer resa till till exempel Wales i november.

kate-twitter

Bilden här ovan, från twitter, föreställer ett porträtt på Catherine gjort av konstnären Paul Elmsley. Det sägs nu att Kate själv har börjat teckna och att hon ska ha ritat fina porträtt på sina bägge barn. Tidigare har hon varit mycket förtjust i att fotografera.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures och Twitter

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Kate ska tillbaka till jobbet – men inte på heltid”

  1. Anna skriver: 10 september, 2015

    Jobb och jobb….?


  2. My skriver: 12 september, 2015

    #1 Ja det låter som typiska svenska kungliga arbetsuppgifter.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar