Kates vita kappa redan slutsåld hos Burberrys

Kates vita kappa redan slutsåld hos Burberrys
Annons

Prins Williams fästmö Kate Middleton har redan blivit den nya stilprinsessan. Den vita kappa hon bar under resan till Belfast förra veckan är redan slutsåld hos Burberrys – efter en dag.

Den dag Catherine “Kate” Middleton sätter på sig en ny klänning eller kappa så kan man vara säker på en sak; den kommer att gå som smör i solsken. För den blivande prinsessan Catherine är den nya stilprinsessan.

Sålt slut

Så när Kate Middleton kom till Belfast på Nordirland i förra veckan med sin prins William bar hon en snygg vit kappa från Burberrys. 650 pund kostar den och enligt Daily Mail sägs den redan ha sålt slut i de flesta storlekar. Till och med kopior av den vitbeiga kappan har lyckats locka massor av köpare.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Kates vita kappa redan slutsåld hos Burberrys”

  1. Ronja skriver: 11 mars, 2011
  2. kismet skriver: 11 mars, 2011

    Jag kan inte begripa varför vissa personer bara måsta likna någon annan.


  3. Midnattsol skriver: 12 mars, 2011

    2# Jag tror inte att det är för att likna någon, utan för att plagget är snyggt och får uppmärksamhet när en kunglig bär det. Självklart är det säkert en del som vill likna Kate, men i det stora hela är det plagget som man vill ha… Kate är tjusig och de som går efter trender tittar på vad hon har på sig, och ser hur tjusig hon är i plagget, och därmed köper det.
    (Jag har en likadan H&M-kappa som Victoria. Jag köpte den för att jag tyckte den var snygg, inte för att jag skulle likna kronprinsessan. Däremot gjorde kronprinsessan mig uppmärksam på plagget, varav jag letade fram ett exemplar till mig själv. Det finns också många plagg som kungligheter bär som jag INTE vill ha…)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar