Klädesbutik nummer nio för kronprinsessan Marie-Chantal

Klädesbutik nummer nio för kronprinsessan Marie-Chantal
Annons

Kronprinsessan Marie-Chantal

Kronprinsessan Marie-Chantal och kronprins Pavlos är stolta fembarnsföräldrar.
Kronprinsessan Marie-Chantal och kronprins Pavlos är stolta fembarnsföräldrar.

Kronprinsessa, fembarnsmamma och ägare till hela nio stycken barnklädesbutiker, nej Marie-Chantal ligger verkligen inte på latsidan…

Vilken succé!
Kronprinsessan Marie-Chantal av Grekland, 40, bjöd in tre av sina käraste väninnor till invigningen av nya barnklädesbutiken ”Marie-Chantal” i Bicester Village, i nordöstra Oxfordshire, i England. Mycket lyckat. Det blev både mamma-mingel och tjejträff på en och samma gång!
India Hicks – som är syssling till prins Charles, fyrabarnsmamma och känd inredningskonsult – kom inflygande från Bahamas enkom för att vara med på ”the grand opening”, och Kate Driver, aktrisen Minnie Drivers skådespelande syster, shoppade en blå skjorta till Minnies lille ett-åring Henry. Sydney Finch var också på plats, hon jobbar som modekonsult och nöp i en plommonlila kofta.

Annons
Annons

”Jag gör det jag tycker är roligt”

Marie-Chantal stretar på. Förutom att vara fembarnsmor och flitig i representationssvängen ihop med sin man, kronprins Pavlos, så driver hon sitt klädes-imperium, och det med den äran. Stressigt? Inte ett dugg:
– Jag gör sånt som jag tycker är roligt, och då flyter allting lätt.
Affären i Bicester Village är alltså den nionde i skaran av smakfullt inredda affärer med läckra kläder för barn i åldrarna 0-12 år. Tre butiker finns redan i London, två i New York, och så en var i Los Angeles, Aten respektive Thessaloniki. För de lite större barnen finns också smycken, paraplyer och skor. Lila koftor, sammetskragade kappor i grått och muffar i vit fuskpäls tippas bli höstens stora look. Efteråt, när invigningen var överstökad, bjöd Marie-Chantal på tjejlunch. Säkert hade de massor att tala om!

Av Marianne Rolfstadius
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Klädesbutik nummer nio för kronprinsessan Marie-Chantal”

 1. Sophia skriver: 15 september, 2009

  Fembarnsmor är hon förvisso och rik som ett troll, men kronprinsessa av Grekland har hon aldrig varit och kommer heller aldrig att bli, om grekerna får bestämma; och det gör de.


 2. Irena. skriver: 15 september, 2009

  Sant Sophia: Är hon något kungligt, så är hon Ex-.


 3. JacquelineKlädesbutiknummernioför skriver: 15 september, 2009

  Hur orkar denna dam. Fara och flyga som en tätting mellan sina klädesbutiker. Hur många som jobbar i hennes företag vet vi inte. Fem barn varav en dotter. En eller två döttrar till vore väl något av sträva efter.


 4. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 15 september, 2009

  Hon jobbar o står i hon, men jag tycker INTE om henne alls. Såg en intervju på tv med henne för kanske ett år sedan och hon verkade väldigt överlägsen och dryg. Usch!!!! Tål inte människan!


 5. Helena skriver: 16 september, 2009

  Bilderna stämmer inte med butiköppningens tidpunkt dvs. Svensk damtidning visar gamla foton.


 6. tina skriver: 16 september, 2009

  få förunnat att bara göra sånt som är roligt men det går väl om man är rik som ett troll och hon gör ingen hemlighet av det heller. Lite stötande och provocerande. Men så aningslösa och långt ifrån vanligt folk är väl de kungliga.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar