Kommer det att bli födelsedagspremiär för Daniel på Solliden?

Kommer det att bli födelsedagspremiär för Daniel på Solliden?
Annons
Kronprinsessan Victoria och Daniel
Kronprinsessan Victoria och Daniel

Kommer vi nu äntligen att se Daniel Westling vid kronprinsessan Victorias sida när hon firar sin födelsedag nu på tisdag på Solliden? Det är frågan alla ställer sig efter Daniels njurtransplantation i maj.

Annons

Daniel Westling har visserligen befunnit sig på Öland under födelsedagsfirandet även andra år, men då inte som kronprinsessans officiella pojkvän.

Och så nu detta år, då paret äntligen förlovat sig, då tvingas Daniel till en operation som gör honom till konvalescent i ett antal veckor. Vilken otur!

Hovet har i alla fall bekräftat att Daniel är i god form trots transplantationen. Så det låter ju lovande. Men samtidigt får man ta i akt att en relativt nytransplanterad person måste ta det försiktigt i stora folksamlingar, så att man inte utsätter sig för en onödig risk för infektioner av olika slag.

I helgen genomförde Daniel sitt första uppdrag efter operationen då han tog emot Sydkoreas president på Solliden. Så det bådar ju gott för födelsedagsfirandet. Kronprinsessan och Daniel sågs också ute på stan tillsammans tidigare i veckan. De kom då ut från en krog i centrala Stockholm.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles HammarstenMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

52 kommentarer till “Kommer det att bli födelsedagspremiär för Daniel på Solliden?”

 1. signesigne skriver: 10 juli, 2009

  Håller tummarna att Daniel mår så bra och orkar med att sitta brevid Viktoria på tisdag. Alla hoppas på det.


 2. kickisvenskdamtidning skriver: 10 juli, 2009

  Daniel kanske kan vara med på födelsedagen med tanke på att han var ute på en restaurang i Stockholm i går med Victoria och vänner då mår han väl rätt så bra antar man.


 3. Helena M skriver: 10 juli, 2009

  Ja,”Danne” borde kunna vara med ,(med en filt iknäna och om sig.)

  Vad Viktoria passar bra i rött det är en favvo färg på henne.

  By the way, har Demba åkt på semester? jag saknar henne

  Kram Helena.


 4. Britt skriver: 10 juli, 2009

  Jag ska dit på tisdag till Solliden med mina sondöttrar. Förhoppningsvis får vi se honom!


 5. Louise skriver: 10 juli, 2009

  Signe, kolla på Sollidens hemsida för exakta tider och datum!


 6. Linda skriver: 10 juli, 2009

  Klockan 14.00 kommer hon ut! Jag tycker Helena ska åka dit!


 7. Helena M skriver: 10 juli, 2009

  Tja Linda det blir en väldig resa, jag ser nog hellre på tvn. hade jag inte bott så långt bort från öland så skulle jag gärna åkt did. Vet nån vem stipendien går till i år?

  Kram Helena M


 8. ep skriver: 10 juli, 2009

  Vad helveten Daniel gör där? Han kan titta på tv som alla vanliga människor. Där han kan se när kronprinsessan firar!


 9. Helena M skriver: 10 juli, 2009

  Britt, du får nog se honom, han var ju redan på sjukhusgymet 3 dagar efter sin operation läste jag nyss.

  Kram Helena.


 10. Britt i Lund skriver: 10 juli, 2009

  Det vore väl underbart för både Daniel och hans fästmö om han fått sin läkares tillåtelse att delta under födelsedagsfirandet, naturligtvis också för oss royalister!
  Det gladde mig att läsa att de unga tu tillsammans med några vänner varit ute på restaurant. Det är i så fall ett mycket gott tecken på att Daniel tillfrisknar bra! Hoppas att det fortsätter på samma sätt och att semestern på Solliden blir jättefin, och att Daniels föräldrar också får en fin semester, var än de befinner sig!


 11. signesigne skriver: 10 juli, 2009

  ep
  Vilket utspel !!!! Vad menar du ?Han är ju Viktorias fästman och om han kan så kommer han naturligtvis med sin sessa
  Jag såg också att han och Viktoria hade varit på restaurang med några vänner.


 12. signesigne skriver: 10 juli, 2009

  Louise
  Tack för tipset.! Jag har på en annan sida bett om ursäkt. Jag fattar inte än hur jag kunde snurra till det så.Jag och en kompis åkte dit och jag kände mig ganska dum.Men vi fick en trevlig dag på Solliden och Borgholm.Som tur var skrev jag rätt datum alla fall och det märkte folk. Så kan det gå!!!!!


 13. hilde skriver: 10 juli, 2009

  Helena.

  Hvor bor du?
  Klart du må reise til öland en eller annen gang. Det er bare utrolig fint der. Selv reiser jeg imorgen,for 8.gang i rad med mann og to barn på 6og 9 i baksetet. fra meg er det 72 mil. Mine svigerforeldre er der for 25. gang med campingvogn.
  Så i tidningen at billettene til Victoria dagen var utsolgt så får ikke med det i år hvis ikke svigerforeldrene mine har kjøpt noen.


 14. Carolina skriver: 10 juli, 2009

  Ni som ska till Solliden, se till att vara där i god tid om ni vill ha bra platser! Jag har varit där när jag var barn med min mamma.


 15. Helena M skriver: 10 juli, 2009

  Hilde, i stockholm. Jag skall dit nån gång men inte detta året tror jag, Jag känner folk som bor på Öland så nån gång nästa sommar när viktoria fyller år helst.

  Ha det gött Hilde hoppas att det blir roligt för dere.

  Klem fra Helena.


 16. Bella Donna skriver: 10 juli, 2009

  Årets stipendiat är skidskytten Helena Jonsson! Jag är jätteglad för det, jag bodde nämligen “halvgranne” med hennes sambo David Ekholm ( även han skidskytt i herrarnas landslag ) under uppväxten. Hon kom hem från VM i Sydkorea med inte mindre än ett individuellt guld och ett brons, samt ett silver från mixed-stafetten ( tillsammans med bl a David ). Dessutom var hon den “totala” VM-segraren på damsidan. Helena har verkligen gjort sig välförtjänt av detta!


 17. Martin skriver: 10 juli, 2009

  ja ni har ratt som sager att rott ar Kronprinsessans farg….perfekt…men kungsblatt passar oxa bra ibland..


 18. Maggan skriver: 10 juli, 2009

  VI FÅR HÅLLA TUMMARNA ATT DANIEL BÅDE KAN OCH FÅR VARA MED FÖR KUNGEN SÅ HAN INTE GÖR SOM VANLIGT SÄTTER KÄPPAR I HJULET. VAD SNYGG VICTORIA ÄR I RÖTT DET ÄR VERKLIGEN HENNES FÄRG ÄVEN ROSA.


 19. Helena M skriver: 10 juli, 2009

  Maggan, jag tror att Viktoria passar i de flesta färger men speciellt rött. men jag tycker inter om mönstrat på Viktoria det blir så rörigt så man ser inte hennes fina ansikte, det försvinner i mönstret.

  Kram Helena.


 20. Netahttp skriver: 10 juli, 2009

  Helena M.
  Halloj, såg att du undrade var Demba är. Hon har fått datorhaveri IGEN, stackars människa. Det är nåt med en telefonkabel. Fick meddelande från hennes gästbloggare. Gå in på rubinens blogg så ser du.
  Kramis


 21. Helena M skriver: 10 juli, 2009

  Aha tack Neta.

  Kram Helena.


 22. Netahttp skriver: 10 juli, 2009

  Kungsblått absolut!
  Alltid snyggt, men det passar också med kronprinsessans färger.


 23. Maggan skriver: 10 juli, 2009

  Jag tycker nog inte att Victoria passar i kungsblått den färgen passar bättre på Madeleine. Victoria kan nästan ha alla färger men jag tyckerinte hon passar i blått.


 24. Martin skriver: 10 juli, 2009

  aha alla farger blott ej blatt….:)


 25. Netahttp skriver: 10 juli, 2009

  Läste någonstans att den blå färgen är den som folk i hela världen tycker mest om. Kanske är det så, för det är havets och himmelens färg,
  (“osse”)


 26. Charlotte skriver: 10 juli, 2009

  Med tanke på att smygfotografer redan är på plats på Öland, sedan mer än en vecka tillbaka… I år är de helt hundra på att Daniel är med på själva firandet! De står redan i buskarna ute på Alvaret och de sitter i bilar i Borgehage etc.


 27. Martin skriver: 10 juli, 2009

  hmm inte utan att man onskar att man var I Borgholm och njot av en pizza hos Lundgren….eller en fika pa “Ebbas Cafe”….eller en tjock grillad med skansk senap och hackad gurka pa hamngrillen….bast av allt vore forstas en brakmiddag pa Halltorps Gastgiveri….dar forresten min morfars mor var fodd….det ni…!! nej nu blev jag hungrig bast att fixa till nat gott…ha de bra…pa Oland och annorstades..


 28. Anna skriver: 10 juli, 2009

  Jag ser nästan aldrig Victoria i ljusblått?
  När hon fyllde 30 år trodde jag att hon skulle klä upp sig, men icke..


 29. Christina Helsinki skriver: 10 juli, 2009

  Skulle det inte vara ganska naturligt att Daniel skall vara med, när han är förlovad med Victoria? Har för mig att de andra kungahusen alltid haft med deras respektive efter förlovningen. Kommer inte ihåg, hur det var med Silvia. Skulle ändå tro att hon blev officiell dä hon blev Kungens fästmö.


 30. Netahttp skriver: 10 juli, 2009

  Öland talar vi om.
  Jag SKALL åka dit. Mörbylånga. Där finns det ett museum med den öländske konstnären Per Ekström “Solmålaren”.
  Det är Jan Andersson och Tomas Anderssons (en eldsjäl) ! museum.
  Dom har också planer på en stor utställning i ett nytt museum om den missförstådde konstnären Gunnar Löberg. Nåja, inte så missförstådd nu längre. Sist gick iaf “Kvarnen för 30.000:- på Auktionsveket. Småpotatis, men kul ändå.
  Så Signe, har du varit där? Vet du vilka jag talar om?


 31. chris skriver: 10 juli, 2009

  stort lycka till med ditt tillfrisknande Daniel du kommer vara världens mest värdiga brudgum genom tiderna oavsett klädsel kan förstå varför ni fann varandra absolut. Ni tillsammans är det vi behöver.


 32. Helena M skriver: 11 juli, 2009

  Cris, jag instämmer till fullo. Viktoria skall få sin prins och en väldigt sympatisk och snygg sådan.

  Mvh Helena.


 33. Britt skriver: 11 juli, 2009

  Jag bara längtar till tisdag, få köra över Ölandsbron och sedan fortsätta upp till Solliden… Hoppas att det snart blir tisdag!


 34. Helena M skriver: 11 juli, 2009

  Britt, det blir tisdag lika säkert som amen i kyrkan

  Kram och njut ordentligt nu.

  Kram Helena


 35. Konkordia skriver: 11 juli, 2009

  Prinsessa eller inte – jag blir varm inombords bara av att se två människor så strålande lyckliga tillsammans. Som alltid skickar älskande ut goda energier till allt och alla omkring dem. Tack för det!


 36. signesigne skriver: 11 juli, 2009

  Neta
  jaha du ska till Öland. När då? Jag vet vem Per Ekström är. Men museet är jag lite tveksam till om det ligger i Mörbylånga. Är du alldeles säker på det?I så fall har jag missat något. Jag ska kolla runt lite!


 37. Martin skriver: 11 juli, 2009

  ligger det inte pa Ekerums Gard?? Museet alltsa??


 38. Netahttp skriver: 11 juli, 2009

  Jag vet bara att det heter Per Ekström muséet. Det är initiativtagarna som bor (den ene till och från) i Mörbylånga. Det har tidigare varit en utställning i Paris med Per Ekströms konst på deras initiativ. Men det nya muséet kommer att ligga någon annanstans på ön. Det blir stort, dom håller på att förhandla om det.


 39. Martin skriver: 11 juli, 2009

  Neta o Signe nu har jag kollat med mina olandska kontakter och det sags att Ekstrom museet lag i Morbylanga i en overgiven banklokal…
  sedan var ideen att man skulle bygga i Algutsrum men darav blev tydligen intet ..och nu ligger det hela pa is..och museet ar troligen inte oppet..


 40. Netahttp skriver: 11 juli, 2009

  Tack, nu ringer det en klocka, Algutsrum skulle det bli. Men det handlar förstås om pengar.
  Jan och sonen Tomas är goda vänner till mig. Särskilt Tomas, som bor i Stockholm är en mkt god vän. Vi har konstintresset gemensamt.


 41. wilma skriver: 11 juli, 2009

  möstrat är väl inne nu eller? Jag tycker det är härligt på mörka skönheter med färg- Dock kommer hon att vara bedårande i vitt oj man får ha superzise näsduks förpackning den 19 juni 2010. Förresten såg ni utställningen på slottet när drottningen klänningar genom åren visades? Mycket färg också där fast på nåt vis såg dom lite billiga ut… Förlåt Silvia


 42. chris skriver: 12 juli, 2009

  ja jag såg utställningen och vissa nobelklänningar såg absolut inte billiga ut minns en svartvit som var riktigt snygg och elegant men en och annan såg nästan hemsydd ut faktiskt och brudklänningen var inget speciellt alls förresten så såg den väldigt liten ut. Hur lång är egentligen Silvia? Ingenstans kan man hitta sådana uppgifter väl? Men har ju hört att Carl-filip också är mycket kort. Lite konstigt för var inte gustav 5 o gustav den 6 adolf långa? Tror nog också att mönstat är inne och varför inte bara det är i ett vackert material.Jag skulle faktiskt vilja se Victoria i gult tror det vore vackert mot hennes ögon och hår.


 43. Netahttp skriver: 12 juli, 2009

  Hej chris. Drottningen är av “normallängd”, ca 1.65 skulle jag tro. Prinsen är lång, tycker jag. Men vet inte hur lång.


 44. chris skriver: 12 juli, 2009

  ok tack men har du sett hennes brudklänning? Den såg väldigt kort ut (kanske hade krymt) hehe Tur att han är lång blir svårt hitta adelsdamer annars kanske- oviktigt för mig men viktigt för andra. Stackars Charles var ju störd över Dianas längd. Men Carl-Philip kanske har bättre självförtroende- eller nej tveksamt. Nästa gång ska jag ta måttband med absolut.


 45. signesigne skriver: 12 juli, 2009

  Silvia är inte så stor i verkligheten.Hon har en jättefin kropp tycker jag.Jag har ju sett henne på Öland i sina privata kläder.Hon ser nog större ut när hon har sina galaklänningar på sig. Jag har inte sett utställningen utan bara på bild.En del kommer jag ihåg och de flesta har varit mycket vackra.Jag tycker inte de billiga ut….. Brudklänningen var mycket enkel men vacker.Den var säkert ganska dyr.


 46. Netahttp skriver: 12 juli, 2009

  Signe.
  Silvias brudklänning (Dior) var stilren och mkt vacker! Vilken brud hon var!


 47. signesigne skriver: 12 juli, 2009

  Maggan
  Kungen hindrar inte Daniel från att deltaga vid Viktorias sida.Nu vet väl alla vad det beror på att inte Daniel funnits så mycket vid Viktorias sida.Kungen och Silvia fick mycket krik innan vi visste.Men Kungen får faktiskt skylla sig själv eftersom han ville hålla Daniels sjukdom hemlig.


 48. signesigne skriver: 12 juli, 2009

  Martin och Neta
  Jag ska också kolla runt lite.det kan vara så att museet finns i närheten av Ekerum vid Halltorp för där har byggts en del museer. Martin jag tror inte på Ekerums gård för det tillhör golfbanan. Där kan man äta och fika.Nu är det visserligen ett tag sedan jag var där men jag ska dit nästa vecka och då ska jag kolla. Självklart ska detta museet hittas !!!!
  Neta Är det dit du ska? När i så fall?


 49. Netahttp skriver: 12 juli, 2009

  Signe.
  Jag skall inte åka dit i sommar. Jag har fått reda på att min vän Tomas är sjuk och skall in på Karolinska för undersökning.
  Det är troligen därför muséet inte är öppet och att det andra muséet ligger på is (som Martin nämnde här i ett tidigare inlägg). I hans inlägg kan du också se att Per Ekström muséet finns i Mörbylånga.
  Jag har inte velat pressa Tomas Andersson mer om vad som händer, eftersom han inte mår bra just nu.


 50. signesigne skriver: 12 juli, 2009

  Neta
  Ja Silvia var verkligen en vacker brud! Dior ja då var den dyr !
  Synd att din kompis är sjuk. Jag ska tala om för dig att i slutet av September (vågar inte säga datum eftersom jag är så snurrig Men jag återkommer) brukar vi har en jättetrevlig skördefest på Öland och en natt kallas konstnatten då brukar alla konstnärer och hantverkare ha öppet till kl 3 på morgonen (brukar vara fredag-lördag)Jag brukar åka runt med goda vänner. Från Stockholm brukar det gå spec.bussar.Ett tips som jag kan rekommendera eftersom du är konstintresserad.


 51. signesigne skriver: 12 juli, 2009

  Neta
  Nu har jag fått lite klarhet.Jag var hos hembygdsföreningen i Mörbylånga och frågade och jag fick till svar att det museet har inte varit öppet på 10 år men att det fortfarande hänger kvar lite tavlor av Per Ekström där.Inte ens en gång på konstnatten öppnar de museet.Vad det gäller Algutsrum så har du helt rätt de hade en tomt där för ett nytt museum men det rann ut i sanden.Så i dagsläget finns inget spec. museum för enbart Per Ekström.Det är kanske det som din kompis Tomas kommer att jobba för.


 52. osis skriver: 13 juli, 2009

  Daniel gör gott i att vila ut på slottet inför kvällens festligheter. Jag vet hur det är efter en njuroperation. Bättre att han har ork till kvällen än att behöva sitta på IP.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar