Kommer Meghan till Charles teaparty med Donald Trump?

Kommer Meghan till Charles teaparty med Donald Trump?
Snart kommer president Donald Trump till Storbritannien och nu visar det sig att han fått en inbjudan till en Afternoon Tea hemma hos Charles och Camilla på Clarence House.
Annons

Nu i juni kommer den amerikanske presidenten åter att besöka Storbritannien. Som ni kanske minns kom Donald Trump över till London i somras och hade då fått till ett möte med drottning Elizabeth.

Trump var försenad

Då var Donald Trump försenad och lät drottning Elizabeths vänta ett bra tag innan han dök upp, men de träffades i alla fall och man fick även till en bild från mötet på slottet, då även Melania Trump var med.

Annons

Donald och Melania Trump med drottning Elizabeth

Fast som ni ser på bilden här ovan så såg det inte precis ut som alla var lika glada över mötet, inte heller var någon annan från brittiska kungafamiljen på plats vid fotograferingen.

Miljöfrågor på tapeten

Det är ingen hemlighet att prins Charles som är mycket engagerad i miljöfrågor av olika slag, har svårt för presidentens inställning till miljödebatten som något av “fake news”. Men som en blivande kung är han, precis som sin mamma, tvungen att träffa alla typer av statsmän med de mest skiftande åsikter under sitt arbete. Även från länder med styrelseskick som lämnar övrigt att önska.

prins Charles och Camilla

Men nu ska de i alla fall mötas hemma hos prins Charles och Camilla i deras bostad på Clarence House. Det kommer säkert också att finnas fler kungamedlemmar på plats den dagen, men det alla nu undrar över; kommer Meghan?

Ivrig förespråkare för Obama

Hon har – innan äktenskapet med prins Harry – varit en ivrig förespråkare för USA:s forne president Obama. Så frågan är om hon kommer att vara med under mötet eller ej.

För vad hon än väljer att göra kommer det att uppmärksammas på alla de sätt. Dyker hon upp blir det säkert många som tycker hon borde stannat hemma med baby Archie. Kommer hon inte är det säkert andra som tycker hon är väldigt oartig.

Kommer med hustrun Melania

Donald och hustrun Melania Trump kommer i alla fall att besöka Storbritannien från den 3 till den 5 juni på ett officiellt besök. Förutom mötet med prins Charles och Camilla kommer presidentparet också att träffa premiärminister Theresa May.

Foto: TT

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Kommer Meghan till Charles teaparty med Donald Trump?”

 1. Birthe Vejrum skriver: 27 maj, 2019

  Præsident med frue skal på førstedagen spise frokost/lunch med Dronning Elizabeth OG Prins Harry er det oplyst. Parret skal også til te hos Charles og Camilla i Clarence House. Hvis der var andre kongelige tilstede ville det være bekendtgjort.
  Til Statsmiddagen vil Dronningen naturligvis være der, Charles og Camilla Naturligvis også + William og Kate, der er ikke info om andre.


 2. Gunnel skriver: 27 maj, 2019

  Meghan kommer nog att undvika denna tillställning, hon har dessutom en god anledning.


 3. Marie S. skriver: 28 maj, 2019

  Förhoppningsvis så får Meghan själv bestämma om hon vill medverka eller ej på någon av dessa tillställningar.


 4. Eva M skriver: 3 juni, 2019

  Hertiginnan Meaghan kritiserade Trump i samband med presidentvalet och sa att hon skulle rösta på Hillary Clinton. Detta var 2016 innan hennes inträde i drottningfamiljen. Trump har sagt hon är en elak människa.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar