Kommer prins William att vara klädd i rött på bröllopet…

Kommer prins William att vara klädd i rött på bröllopet...
Annons

Som vi tidigare berättat ryktas det om att prins William kommer gifta sig i uniform. Han också blivit utsedd till Colonel of the Irish Guards – kan det innebära att han bär deras röda uniformsjacka under vigseln?

Annons

Snacket kring hur det blivande brudparet kommer vara klädda pågår just nu för fullt i USA och i resten av världen. Allt fler spekulerar i att prins William kommer äkta sin Kate Middleton i uniform. Eftersom William är stolt över sitt yrkesval som helikopterpilot så är det troligt att han också väljer att gifta sig i en paraduniform.

Bröllopet med Diana

Som vi tidigare berättat så ska prinsen redan beställt en speciellt uppsydd gala-uniform av en skräddare i London. Då spekulerades det mest i en traditionellt blå uniformsjacka, som den prins Charles gifte sig i under bröllopet med prinsessan Diana.

Röd uniformsjacka

Men prins William har nu blivit utsedd till Colonel of the Irish Guards och deras paraduniforms-jackor kan vara just röda och spekulationerna fortsätter givetvis.
Ni ser en man i uniform från Irish Guards här på fotot bredvid.

Spekulationerna om att William kommer bära uniform syns även på en minnesmugg som nu säljs inför bröllopet.

Två klänningar

Vad det gäller Kate Middletons brudklänning så pratas det allt mer om att hon kommer välja två olika klänningar, en på förmiddagen i kyrkan och en senare på kvällen och den mer privata festen.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Kommer prins William att vara klädd i rött på bröllopet…”

 1. Gittan skriver: 11 februari, 2011

  Premiärminister Cameron slår på stora trumman för Catherine och William… Storslaget bröllop utlovas…
  Tack,tack…Ser vi fram emot… 😀

  http://www.aftenposten.no/nyheter/kongelige/article4021166.ece


 2. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 11 februari, 2011

  Hoppas att han inte spökar ut sig i en knallröd uniform. Synd om Kate om hon ska vigas vid en cirkusclown. Tror att hon vill kunna vara stolt över honom den dagen.


 3. Rickard skriver: 15 februari, 2011

  Inte första gången det händer isåfall. Mark Philips hade röd uniform vid bröllopet med Prinsessan Anne 1973.


 4. Pamela P skriver: 15 februari, 2011

  William kommer antingen att bära flottans uniform likt den som Charles bar vid sitt bröllop med Diana eller så bär han flygvapnets uniform eftersom han tjänstgör där. Kanske bär han den röda uniformen Colonel of the Irish Guards likt prinsessan Annes fd make Mark Phillips gjorde vid deras bröllop. Däremot tror jag inte han bär arméns uniform. Flygvapnets uniform är den troligaste och skulle han inte välja den är det med hänsyn till Harry som också tjänstgör i flygvapnet väljer den vid sitt framtida bröllop. Man vill kanske ha variation då det gäller bröllopsuniformer?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar