Kronprins Philippe tog med sig familjen till djurparken

Kronprins Philippe tog med sig familjen till djurparken
Annons
Det blev ett lyckat besök på djurparken för kronprinsfamiljen
Det blev ett lyckat besök på djurparken för kronprinsfamiljen

Den belgiska kronprinsen Philippe och hans maka Mathilde tog med sig hela familjen till en djurpark i helgen.

Solen sken över kronprins Philippe, 49, och hans familj när de i helgen besökte djurparken Parc Paradiso i Brugelette nära Ath i Belgien.

Annons
En gris blev särskilt populär his prinsarna
En gris blev särskilt populär hos prinsarna

Där ställde de snällt upp för fotograferna som nu fick de årliga sommarbilderna på kronprinsen och hans familj. Ett förtjusande initiativ tycker vi.

Med Philippe under dagen fanns förutom kronprinsessan Mathilde också parets alla barn. Det vill säga den yngsta dottern, prinsessan Eléonore och hennes äldre bröder, prins Gabriel och prins Emmanuel samt storasyster, prinsessan Elisabeth.

Som framgår av bilden uppskattades besöket bland djuren av barnen, speciellt en svart-vit get och en jättelik gris fick prinsarna och prinsessorna att titta till lite extra.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Kronprins Philippe tog med sig familjen till djurparken”

 1. Johanna skriver: 21 juli, 2009

  Jag tycker att det är härligt att de klär pojkarna i hallonrosa. Kul att se att man börjar flytta på gränserna mellan flickigt och pojkigt.


 2. signesigne skriver: 21 juli, 2009

  Vilken härlig familj och barnen är jättegoa.Håller med Johanna det är så trist när pojkar kläs i mörka färger i brunt och blått därför är det härligt och se dessa glada färger på grabbarna. Jag tycker de sitter farligt nära kanten!Det kanske finns fler bilder på familjen.MARTIN du brukar ju vara expert på sånt där du kanske vet kungafamiljens hemsida?


 3. Johanna skriver: 21 juli, 2009

  Enligt vårt kungahus hemsida är det http://www.monarchie.be/


 4. Anna skriver: 21 juli, 2009

  Fast lite tråkigt är det att de ALLTID klär pojkarna i samma kläder och flickorna i samma kläder…jag har aldrig sett en bild på barnen där flickorna inte haft exakt samma kläder och pojkarna likaså. Visst kan det vara sött ibland, men jag blir lite trött på denna likriktning. Trots allt är de fyra olika individer, och jag har lite problem med att föräldrar klär barnen i identiska kläder tills de blir gamla nog att säga ifrån själva. Jag kan inte heller påminna mig att jag sett något annan kungahus där barnen alltid visas upp i likadana kläder.


 5. Christina Helsinki skriver: 21 juli, 2009

  Anna,

  Spaniens kungahus t.ex. Båda flickorna har ofta varit likadant klädda. Holländska också, kanske?

  Men beträffande spanjorerna så är de experter i att klä sina barn mycket vackert


 6. signesigne skriver: 21 juli, 2009

  Jag tycker det är gulligt när man klär barnen i likadana kläder vid speciella tillfällen tex vid jul och andra högtider. Jag hade mina barn likadant klädda när de var små men det funkar ju bara fram till ca 10 år sen ser det lite töntigt ut och barnen vill ju inte heller


 7. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 21 juli, 2009

  Jag tycker till högtider är det fint när barnen kläs i lika kläder men för övrigt så är det roligare att se barn som enskilda individer och då kläs olika.


 8. Helena M skriver: 21 juli, 2009

  Maggan, kunde inte skriva bättre själv. jag var nio när min lillebror kom till världen och jag är glad att jag slapp gå i samma stil som min bror. Så jag hade tur som inte var yngre.


 9. Helena M skriver: 21 juli, 2009

  Dessutom skulle min bror nog inte gilla att gå i mina hubbabubba 80 tals klänningar (skratt)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar