Kronprinsessan Mary rasar över att Frederik flirtar med sina ex

Annons

Mary

Den perfekta familjen – eller inte? Enligt nyutkomna boken ”1015 København K” råder allt annat lugn i slottsgemaken. Kronprinsessan Mary är galen av svartsjuka!

Frederik och Mary är Danmarks stolthet, ett vackert kronprinspar med två oemotståndligt söta barn, arvprins Christian och lilla Isabella. Men i verkligheten består relationen av tårar, svartsjuka och bedrövelse. I alla fall om man får tro danska författaren Trine Villeman som nyligen kommit ut med sin bok, “1015 København K”, som är full av påstådda hemliga skandaler i den danska kungafamiljen.

Annons

Flirtar med sina ex

Enligt Trine har Frederik fortfarande kontakt med sina gamla ex-flickvänner, speciellt fotomodellen Katja Storkholm, som han till och med förlovade sig med i hemlighet 1995. Hon var Frederiks stora kärlek och den kvinna som han borde ha gift sig med, menar Trine.
– Frederik och Mary har definitivt en ansträngd relation eftersom Mary har svårt att hantera Frederiks förflutna, berättar Trine Villeman för australiska tidningen The Age.

Mary grät på festen

Annons

När designföretaget George Jensens VD, Ulrik Garde-Dues, firade sin 40-årsdag på Ritz Hotel i Paris var Mary och Frederik gäster. Plötsligt började Mary gråta mitt på dansgolvet, hon tyckte sig se Frederik stå och kyssa sin ex-flickvän Bettina Ødum lite längre bort. I själva verket hade den flirtiga prinsen bara lutat sig lite närmare sin gamla flamma för att viska något i hennes öra, men Mary blev naturligtvis förtvivlad.

Vad ska man tro?

Trine Villeman är inte den enda som skrivit en skandalbok om Mary och Frederiks ansträngda förhållande. En av kronprinsparets före detta livvakter har knåpat ihop en avslöjande bok om Frederik och Marys liv. Men utgivningen har för tillfället stoppats.
Utåt sett verkar allt bara fint mellan Mary och Frederik. Paret var nyligen på officiellt besök i Rumänien och de var på allra bästa humör när fotograferna tog fram sina kameror under en stadsvandring. Paret skrattade och log varmt mot varandra, några kärleksbekymmer verkar inte finnas på Mary och Frederiks himmel – åtminstone visar de inte det.

Av Jenny Alexandersson
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Annons

Laddar