En gyllene entré för kronprinsessan Victoria

En gyllene entré för kronprinsessan Victoria
Annons

Glänsande i guld – kronprinsessan Victoria gjorde verkligen en gyllene entré under gårdagskvällens besök på svenska ambassaden i Peking.

I går kväll besökte kronprinsessan Victoria och prins Daniel svenska ambassaden i Peking och Victoria kom glänsandes helt i guld. På mottagningen kom personer som på olika sätt representerar framtidens starka relationer mellan det kinesiska och det svenska samhället. Som vanligt riktades alla blickar till den svenska sessan, tillsammans med sin make prins Daniel hyllas de likt stora idoler i Kina…

Annons

[smooth=id: 408; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Foto: Charles Hammarsten


Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

43 kommentarer till “En gyllene entré för kronprinsessan Victoria”

 1. nina skriver: 12 oktober, 2010

  Vackert och sött par, men nej nej, hoppas det var sista gången hon bar den passformen! Färgen är egentligen bra, men formen på klänningen är konstig. Daniel var väl fin.
  Kronprinsessans hy har förändrat sig, hon har ett stort märke i pannan.


 2. Anita Kuusela skriver: 12 oktober, 2010

  Ett team i min mening och ett stilfullt par. Dem gör ett bra jobb för sverige, det är synd att det inte kommer fram. Är själv en sann rojalist och följer dem med ett stort intresse.


 3. Gittan skriver: 12 oktober, 2010

  Klänningen är förskräcklig ! Alldeles för kort…
  Passar ine en mogen kvinna att sätta på sig något sådant här när man är på representation, hur trendigt det än må vara…
  Och visst har Victoria´s hy förändrats en del.. .Lite “väderbiten” … Om närfoton ligger kvar på länken hos Camilla och Johanna kan man tydligt se detta.


 4. Maja Larsson skriver: 12 oktober, 2010

  Tycker det är dax att byta symönster i ateljen på slottet. Samma modell med olika variationer på urringning, ärm, längd, rynkor hit och rynkor dit. Börjar se tråkigt och enformigt ut nu och alltför tantigt.


 5. Esther skriver: 12 oktober, 2010

  Jeg synes kjolen er 2 cm for kort. Ellers supert!


 6. Gneta skriver: 12 oktober, 2010

  3 Gittan, nu hittade jag inte bilderna du hänvisade till, men det “väderbitna” kan mycket väl också bero på att bildretuscheringen inte är bra gjort. Jag har flera ggr själv gett den slätaste hy en väderbiten yta pga av fel retuschering eller bildbehandling. En annan sak, kan vara om bildkomprimeringen inte är rätt gjord, vilket jag upptäckt ett antal ggr här.


 7. Elisabet skriver: 12 oktober, 2010

  Den här klänningen klär inte Victoria. Alltför snäv och alltför kort, inte snyggt! Håller med Maja att nu börjar alla hennes outfiter se likadana ut. Dags för lite nya modeller.


 8. Åsa L skriver: 12 oktober, 2010

  Den där klänningen var ingen hit! Lite väl mycket 80-tals vibbar och hon passar så mycket bättre i färger som lila, cerise, ljusblått mm, det har varit en överdos av “metallic” den senaste tiden.
  Kul att “förlovningsskorna” fortfarande hänger med!

  Men med tanke på den senaste månadens alla veckade klänningar är de väl ett tydligt tecken på att man vill dölja något… Som te x en växande mage…? Och det skulle ju vara riktigt skoj!


 9. Margaretha skriver: 12 oktober, 2010

  Så trevligt att få se de fina bilderna från Kinaresan,en känsla av att”nästan vara med”,på den svenska ambassaden i Peking.Kronprinsessparet är strålande och ger verkligen svenskt PR av värde.Tack Johanna och Charles för alla inblickar som Ni ger oss i resan.


 10. Anna skriver: 12 oktober, 2010

  Tuff klänning, snygga skor och läckra örhängen…
  Detta brukar vara Madeleines “stil”..
  Självklart kan Victoria ha kort klänning!
  Hon är ju inte i 50-årsåldern än!


 11. Gittan skriver: 12 oktober, 2010

  Draperingarna på klänningens sidor är riktigt ful ! Dessutom gör allt tyghäng upptill att bysten inte kommer till sin rätt utan ploppar fram som ett par ” kullar”… 🙁
  Är det “onda ögat” på hennes armband ?


 12. Margaretha skriver: 12 oktober, 2010

  Kronprinsessans klänning är både flott och tuff,skor örhängen och armbandet sätter extra gyllene prägel därtill. Kjollängden,modernt kort och Viktoria ung,så det är helt ok.


 13. Kari G skriver: 12 oktober, 2010

  Victoria har kledd seg så fint det siste året, men denne kledningen var ingen hit akkurat.


 14. Bittan skriver: 12 oktober, 2010

  Håller med #8, detta har jag anat några veckor, dessa veck och löst hängande tunikor och jumprar. Även halsdukar som knutits snyggt som hänger för att dölja något. Bara roligt om så är, det är kanske därför de ser så glada och kära ut!


 15. Irena. skriver: 12 oktober, 2010

  Gittan: ja, det ser ut som en “onda ögat”- amulett där, det kan hon nog behöva..


 16. Emma skriver: 12 oktober, 2010

  Varför kalla det för guld – liknar mer brons, tycker jag. Ögat på armbandet är nog Odens öga – den enögde guden (stridsguden och den högste av alla), ha, ha, ha – där kom han till användning!


 17. Hansen skriver: 12 oktober, 2010

  Beklager #10 og #12 Kjolens snit er ufatteligt grimt til Victoria, den giver hendes skikkelse helt forkerte proportioner.
  Det kan godt være, at looket er moderne – men det er ikke klædeligt på Victoria!


 18. Forestlady skriver: 12 oktober, 2010

  Det är intressant det här med symboler. Det enögda onda ögat kan symbolisera ondskans förgörande krafter (cykloper och andra vidunder) men det kan också vara en sinnebild för upplysningen och för Guds och evighetens öga. Ett öga omslutet av en triangel är ”Det allseende ögat”. ”Hjärtats öga” är den andliga varseblivningen och den intellektuella intuitionen. Victorias öga är omslutet av ett hjärta.


 19. Tine K. skriver: 12 oktober, 2010

  Høst- og vintermoden er kort i år – og hvis man køber
  “stangtøj” (ikke skræddersyet), så skal man være mindre end kronprinsesse Letizia, der er set i både tøj fra Mango og Zara,
  for at det ikke sidder for højt over knæet, så at sige.
  Hvilket underværk 4-5 cm længere ville have gjort for kronprinsesse Victorias kjole.
  Sko, øreringe og armbåndet er superb til, men hvorfor armbåndsuret ?


 20. BEN skriver: 12 oktober, 2010

  Oj, vad snygg prins Daniel är så varför förstöra helhetsintrycket med att sätta på en kort-kort klänning på vackra, välbyggda kronprinsessan Victoria. Nu måste stylisten skärpa sig och vara mer omsorgsfull när hon väljer kläder åt kronprinsessan. Varken kronprinsessan Victoria, eller för den delen någon av de andra kronprinsessorna, klär i kort-kort.
  I händelse av att kronprinsessan redan skulle vara gravid så att det syns hade säkert den glada nyheten släppts till svenska folket.


 21. allegra skriver: 12 oktober, 2010

  Tyvärr är hela besöket i Kina sällsynt dåligt tajmat. Det borde ha ställts in eller avbrutits.
  Den synnerligen politiskt medvetna kronprinsessan vet förstås vad saken gäller: den kritik som i Nobels namn riktas mot den kinesiska regimens nonchalans av mänskliga rättigheter med årets val av fredspristagare.
  Victoria visar inte vad hon känner inför denna upphettade konflikt.
  Men hon måste vara fruktansvärt medveten om den.
  Det borde aldrig vara fult att visa att man står på de förtrycktas sida.


 22. Ulla Forsman skriver: 12 oktober, 2010

  To put it bluntly: the dress looks like it had shrunk in the wash!


 23. Anna skriver: 12 oktober, 2010

  Victoria borde inte ha så korta klänningar. Det framhäver bara hennes kraftiga ben. Likaså framhäver ringningen hennes tjurnacke.
  Daniel ser väldigt liten och tanig ut bredvid sin fru.


 24. Forestlady skriver: 12 oktober, 2010

  Balansgången mellan att vara politiskt korrekt och samtidigt vara en fashionista som tilltalar allas outsinliga krav kan verkligen inte vara lätt. Håller med om att Kina-besöket kan tolkas som plussning av rådande regim om man inte gör en tydlig markering vad gäller fredspriset. Men å andra sidan vet ju alla att Victoria står på de förtrycktas sida oavsett vilka länder hon besöker och oavsett vad hon har på sig. Det är bra om man kan skopa undan allt ovidkommande och bara lyssna till sin inre röst, som i det här fallet säger mig att: Victoria är en utmärkt representant för Sverige


 25. Gneta skriver: 12 oktober, 2010

  21.. Tyvärr, vad än Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel tycker om att vara i Kina just nu, så är det UD och den svenska regeringen som är de ända som kan ställa in besöket.. förutom om sjukdom skulle inträffa.. Kungafamiljen har som sagt inga möjligheter enligt vad som gäller i Sverige, att ta någon som helst politisk ställning. Detta handlar inte om politisk korrekthet, utan helt enkelt att Kronprinsessan och prinsen har att följa grundlagen


 26. BEN skriver: 12 oktober, 2010

  Hoppsan, flera av oss här är inte nöjda med kronprinsessans klädval, men både kronprinsessan och prinsen får 5 getingar av Expressens modeexpert.


 27. Anna skriver: 12 oktober, 2010

  “Kraftiga ben”..
  Jaså, jag tycker att Victorias ben var normala..


 28. BEN skriver: 12 oktober, 2010

  # 23
  Fy vilken ful kommentar. Var finns censuren?


 29. MartinzzonSvenskDam skriver: 12 oktober, 2010

  Victorias klänning för kort
  får En Geting
  Expressens Getingar
  kan sticka iväg.


 30. Anita W skriver: 12 oktober, 2010

  Kronprinsessan och prinsen är urtjusiga och ska ge god reklam för svenskt mode. De är passande klädda för uppdraget och ger Sverige den uppmärksamhet som behövs. Vi vill se fler fina bilder från deras vistelse. Jag skulle bra gärna vilja se bilder på alla de som har klagomål. Törs ni visa hur tjusiga ni är????? Jag skulle vara den första att kommentera.


 31. Irene Björkeroth skriver: 12 oktober, 2010

  Gud vad vacker Viktoria är….vilka snygga ben osv!!
  Nu ser man dock hur liten Daniel egentligen är…men så är ju hela kungafamiljen så det passar väl bra!
  Välkomna hem sedan till er nya bostad!


 32. Lotta skriver: 12 oktober, 2010

  Hur kan Viktoria som är en bestämd dam säga ja till en sådan här dress.. Viktoria är väldigt manlig i sin utstrålning
  I den här förfärliga klänningen syns det.


 33. Lotta skriver: 12 oktober, 2010

  Man skulle tro att det är en representation av en dålig film och inte ett besök av ett kronprinspar.


 34. Marianne skriver: 12 oktober, 2010

  Alldeles för kort klänning, ej snyggt. Alla hennes klänningar verkar sydda av samma sömmerska???? Lite mer variation skulle inte skada.


 35. Vicki skriver: 12 oktober, 2010

  Har Victoria provat denn klänning något tunnare ändå, eller fått fel storlek, den verkar ju för liten på alla kanter annars snygg.


 36. Vicki skriver: 12 oktober, 2010

  Har Victoria provat denn klänning något tunnare .


 37. Hansen skriver: 13 oktober, 2010

  #30 Det giver ingen mening, at vi, der kommenterer, skulle stille os op til beskuelse, med mindre vi da – som de kongelige – har masser af penge at bruge på stylister og mode, og masser af tid at bruge på at få hår og makeup til at være toptunet. Hvad vel de færreste “almindelige mennesker” har.
  Så jeg har ingen problemer med at gentage, at kjolen er et aldeles forkert valg til Victoria. Hun er sikkert en sød, skøn, empatisk, lattermild og vidunderlig kvinde, som formentlig også gerne vil have tøj (dyrt eller billigt) på, der kan fremhæve alle hendes kvaliteter. Denne kjole gør det modsatte…


 38. hilde skriver: 13 oktober, 2010

  Ja det ser ut som at kjolen er minst en storlek for liten – ellers er det ikke noe feil på den.


 39. Inge skriver: 14 oktober, 2010

  Den kjole er ikke for kort.

  Victorias ben er lige som de skal være. Ikke for tynde ikke for tykke.


 40. Vivi skriver: 15 oktober, 2010

  #37 Hansen
  Enig, men måske ville lidt selvkritik være ønskeligt, før man
  fremkommer som bastant “besservisser” : jeg alene vide,
  hvad og hvilke farver, der klæder andre. 😉


 41. Carolinecarolineofmalmo.blogspot.com skriver: 17 oktober, 2010

  Vackert halsband! Besök min blogg för mer info om “onda ögat” och var du kan köpa det!

  http://carolineofmalmo.blogspot.com


 42. Carolinecarolineofmalmo.blogspot.com skriver: 17 oktober, 2010

  Vackert halsband! Besök min blogg för mer info om “onda ögat” och var du kan köpa det!


 43. Britt skriver: 19 oktober, 2010

  Ett så tjusigt par men denna gång tycker jag att klänningen inte är någon hit. Den passar inte på ett officiellt besök utan mer på en privat fest. Det är för mycket rynkor och klänningen är för kort. Bättre nästa gång, stylisten får bakläxa.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar