Kronprinsessan Victoria kan nu åter koppla av på Grönland

Kronprinsessan Victoria kan nu åter koppla av på Grönland
Annons
Kronprinsessan har alltid ett stöd av Haakon och Frederik.
Kronprinsessan har alltid ett stöd av Haakon och Frederik.

Oron för Daniel Westling börjar släppa. Nu strålar kronprinsessan Victoria i kapp med solen på Grönland och andra dagen på resan blev hektisk.

Under onsdagen landade kronprinsessan på Grönland. Oron för fästmannen Daniel, som opererades för fullt hemma i Sverige, var då påtaglig. Men sedan hon på kvällen pratat med sin blivande make kunde hon slappna av lite.
– Jag pratade med Daniel på telefon igår kväll och också med en av sjuksystrarna. Det har gått bra, berättade hon för Aftonbladet under torsdagen.
victoriaOch när väl de oroliga känslorna för fästmannen hade släppt kunde hon ägna mer tankar åt resan. Och det behövdes, schemat var hektiskt och det var många intryck som skulle tas in. Tillsammans med de kungliga vännerna och kollegorna, danske kronprins Frederik och norske kronprins Haakon, tillbringade hon dagen i Qeqertarsuaq. Det pittoreska lilla fiskarsamhället ligger på en ö väster om Grönland och vädret var på tronarvingarnas sida. Med solen strålandes från himlen vandrade trion runt med ett antal stopp längs vägen, bland annat på en forskningsstation där de diskuterade klimatförändringar med vetenskapsmännen. Senare på kvällen reste de vidare, med inspektionsfartyget Ejnar Mikkelsen, mot fastlandet igen.

Annons

Av Johanna Fredriksson
Foto: ScanpixMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Kronprinsessan Victoria kan nu åter koppla av på Grönland”

 1. Anni skriver: 29 maj, 2009

  Victoria är en fin kvinna. Hon måste respekteras. Trots att Daniel är sjuk
  vågar hon älska honom. Hon är en fin exempel för unga kvinnor. Sjukodomen är ingen hinder för att få älska.


 2. Farbror Irenius. skriver: 29 maj, 2009

  Hörni, vad tjusig hon är, Victoria, i den där klädseln. Vilken mäkta snygg jacka och halsduken/sjalen är sk*snygg, sådan sportig look är hennes bästa! Det är dessutom synd om henne.


 3. Irena. skriver: 29 maj, 2009

  Oj.


 4. Isabella Carlsson skriver: 29 maj, 2009

  Oj, säger jag också!


 5. Birgitta skriver: 29 maj, 2009

  Jag har också mejlat en krya-på-dig-önskning via både Expressen och Aftonbladet. De vidarbefordrar de till honom, vad glad han ska bli på sjukbädden!


 6. marianne skriver: 29 maj, 2009

  Konstigt, I ena tidningen är Daniel mycket sjuk med dialys flera gånger i veckan. Nyss kunde vi se dem i Brasilien på semester? Hur går det ihop? Tror inte ett ögonblick på att Viktoria diskuterar hur många gånger och på vilket sätt hon pratar med Daniel med pressen om. Försök att vara lite trovärdiga när ni skriver. Men krya på dig Daniel.


 7. signesigne skriver: 30 maj, 2009

  Det kom som en överraskning och också en förklaring varför Daniel inte syns så mycket vid Viktorias sida. Jag får be Kungen och Silvia om ursäkt för alla hårda ord eftersom jag trodde det var de som hindrade Daniel och Viktoria att synas. Därför hade det varit mycket bättre de hade talat om för svenska folket om Daniels sjukdom och inte som Kungen sa i Expressen att det skulle hållas hemligt inom familjen. Då blir det ju spekulationer!.

  Daniel! Krya på dig! Du behövs för Viktoria och som en bra representant för Sverige! Så kom igen nu!


 8. JacquelineKronprinsessanVictoriakannuåterkopplaavpåGrönland skriver: 30 maj, 2009

  Det är klart att man inte vågade vänta med förlovningen tills efter operationen. Hur hade allmänhetens reaktion blivit? Hoppas att Daniel och hans pappa Olle mår bra och att de rehabiliteras som beräknat.


 9. Birgitta skriver: 30 maj, 2009

  Ingen nämner Eva Westling…Stackars kvinna, vad jobbigt hon måste ha det nu !

  Eva, om Du ser det här så vet att vi tänker lika mycket på dig och Daniels syster..
  Hoppas nu verkligen att ni snart får hem Daniel och Olle igen…


 10. Sperling skriver: 30 maj, 2009

  Farbror Irenius är tom AVUNDSJUK pä kronprinsessan Victoria, vilken ELAK typ! Jag blir så FÖRBANNAD på typer som honom!


 11. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 30 maj, 2009

  Ja tänk vad hemsk han är farbror Irenius. En riktig snuskgubbe. Tvi.


 12. Jonas Ericsson skriver: 30 maj, 2009

  Farbror Irenius, han är säkert en sådan skitstövel att han slår på den som ligger ner! Vilken elak och otrevlig man!


 13. Farbror Irenius. skriver: 30 maj, 2009

  Ähum…


 14. Eva skriver: 31 maj, 2009

  Hur kan en så stor veckotdining ha en så oproffsig hemsida. När man klickar och vill läsa mer blir det helt fel upplösning på bliderna, utdragna och konstiga. Jag bor utomlands och är därför hänvisad till hemsidan i stället för tidningen. Jag blir lika irriterad varje gång.


 15. Tove Johansson skriver: 31 maj, 2009

  Det “Farbror Irenius” skrev hör mer hemma på modebloggen, jag tror inte han är avundsjuk på kronprinsessan Victoria utan på någon som brukar kommentera mode! Jag har bara en teori men jag tror jag har rätt!


 16. marianne skriver: 31 maj, 2009

  Det måste vara en stor lättnad för Victoria! Och jag tror hon gjorde rätt som reste, nu kan hon komma hem i morgon och träffa Daniel som säkert kan sitta upp…


 17. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 4 juni, 2009

  Eva tidigare var denna tidning mycket bra lätt att hitta och inga konstigheter så skulle den göras om och har blivit totalt värdelös hoppas att den som hade i uppgift att ändra tidningen har fått kicken för sådant folk behöver inte denna tidning.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar