Kronprinsessan Victoria och Daniel höll “avskedsfest”

Kronprinsessan Victoria och Daniel höll
Annons

Daniel Westling och kronprinsessan Victoria

Han är på väg mot en prinstitel. Men i gymvärlden är Daniel Westling redan ohotad kung!

Varje år bjuder Daniel Westling in till fest för medlemmarna i sitt exklusiva gym Master Training. Häromkvällen var det dags igen. Denna gång ägde kalaset rum på Operaterrassen som ägs av Daniels vän Alessandro Cattenacci.
Tillställningen fick en extra exklusiv touch denna gång. Inte minst för att Daniel nu kunde ta med sig sin fästmö kronprinsessan Victoria. Och lite extra kunglig glans blev det förstås också eftersom festen ägde rum i efterdyningarna av förlovningen, blott några dagar efter att det tillkännagivits att Daniel Westling blir prins av Sverige och hertig av Västergötland.

Annons

Affärseliten flockas kring Daniel

Annons

Master Trainings medlemsmatrikel består av idel ädel toppar inom svenskt näringsliv. Och om det var populärt att vara medlem redan innan förlovningen lär det bli än mer intressant nu. Daniels affärer går milt uttryckt kungligt just nu. Och det gäller att passa på. Efter bröllopet kommer Daniel inte att ha någon operativ funktion i företaget längre. Inte konstigt att han vill ge sina medlemmar en hejdundrande “avskedsfest”!

Av Camilla Spjuth-Palve
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Annons

Laddar