Kronprinsessan Victorias livvakt anhållen för våldtäkt

Annons

Victoria

Säpomannen och trebarnspappan har jobbat som kungafamiljens livvakt och har bland annat ansvarat för kronprinsessan Victorias säkerhet. Nu är han anhållen för våldtäkt.

Det är andra gången som trebarnspappan  hämtas av polis från sitt arbete på Säpo. Mannen som tidigare arbetat som livvakt åt kungafamiljen under flera år, misstänks för en våldtäkt mot en kvinna som han tidigare haft en relation med, i Almunge utanför Uppsala. Tidigare i höst då mannen greps och anhölls för våldtäkt höll inte bevisen och han frisläpptes  efter knappt en månad i häktet.
Men nu anser sig alltså åklagaren har ytterligare bevis för våldtäkten.
– Ja, det har framkommit nya bevis mer kan jag inte säga, säger chefsåklagare Monica Mimer till Expressen.
Sekretessen kring de nya bevisen och utredningen är stor. Hovet är informerad i ärendet, men kommenterar inte händelsen.

Annons

Av Eva Österlind
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Kronprinsessan Victorias livvakt anhållen för våldtäkt”

 1. Karin skriver: 25 november, 2009

  Glad jeg ikke er kronprinsesse. Hun vet aldri hvem hun kan stole på.


 2. Gittan skriver: 25 november, 2009

  På tal om livvakter…Här är Mette Marit med vakten hack i häl… Här är hon på en saltvattenskraftanläggning… 😀

  http://members3.boardhost.com/scandinavia/msg/1259096347.html


 3. Ulla47 skriver: 25 november, 2009

  Hatten av! Var hittar du allt? Du är outtröttlig och en jättetillgång för oss alla. Varför anställer inte SÄPO dig som spårhund? ( med risk att bli utraderad, som vanligt )


 4. Ulla 47 skriver: 25 november, 2009

  Har plötsligt fått en ny “logga ????? En grön istället för mig röda? How come?


 5. Helena M skriver: 25 november, 2009

  Hej jag tänkte titta in en sväng, vad vidrigt att ha vakt med sjukt sexuell läggning. Man måste ju vara så utsatt som kronprinsesa. Våldtäkter är bland det mest hotande när man går ut i mörkret för att ta sig till någon eller vara på väg hem,

  Jag har utsatts för våldtäktsförsök, men kommit lindrigt undan.

  Mvh Hesse


 6. Gittan skriver: 25 november, 2009

  Ulla, Neta….. Det är väldigt mycket roliga och intressanta saker som går förlorade när man inte spontant kan posta länkar längre… Svårt att begränsa sig till enbart ämnet… För man vill ju dela med sig…
  Och visst jag saknar er alla… 😐 Repliker och lite smågnabb borde inte störa så till den milda grad… Verkar lite humnorlöst…Jag vet att många gick in och läste våra och andras kommentarer och tyckte det var kul… 😀 Ha det gôtt….


  1. eva skriver: 25 november, 2009

   # 9 Hej Gittan!
   Jag har skrivit till dig flera gånger att vi är många som uppskattar dina länkar.
   Och visst ligger de kvar, så länge det handlar om kungligheter.
   Smågnabbet däremot får ni hålla på med på något annat ställe – om det inte har direkt anknytning till nyhetsinlägget!
   EVA


 7. Ulla47 skriver: 25 november, 2009

  Neta! Hur kommer jag in på din blogg? F ö tycker jag att det är fruktansvärt hemskt med vad man läser om våldtäktsmän! Spärra in dem, släng bort nyckeln ( Martins idé) och möjligen, de som också är pedofiler: kastrera dem, om inget annat hjälper. Tänk på Engla!!! Har själv en dotter som blev “antastad” men som polisen inte tyckte det var ngt att tala om : det HÄNDE ju inget” !!!


 8. Netaadika.bloggspace.se skriver: 25 november, 2009

  Ulla raring, du kommer in på min blogg lätt som en plätt. Klicka bara på den röda grejen “Neta” så kommer du in och vi kan snacka som vi vill. Martin och en del andra går in där. Prova så får du se. Fast min blogg är inge vidare, så den behöver du inte läsa men du kan få kontakt med andra…. och med mig
  Kram


 9. Elena skriver: 25 november, 2009

  Victoria bär glasögon på fotot, behöver hon dem ? nån som vet??


 10. Netaadika.bloggspace.se skriver: 25 november, 2009

  Elena, mitt förra inlägg togs bort för att jag skrev att du är dummare än tåget och det är du. Vet du inte att kronprinsessan behöver glasögon? Så klart hon gör. VARFÖR skulle hon annars ha dom???????


 11. Jenny skriver: 26 november, 2009

  Suck… vaknat på fel sida idag Neta? Ja, Victoria behöver glasögon. Hon har använt glasögon sedan hon var i 12-13 årsåldern. Men hon använder säkert linser ibland, det är inte alltid så klädsamt med glasögon till aftonklänningar!


 12. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 26 november, 2009

  Verkar ju inget vidare att vår blivande regent har haft en livvakt som KANSKE är en våldtäcktsman. Glöm inte att han inte är dömd ännu. Kan vara fel.
  Jenny.
  Nej Neta behöver inte ha vaknat på fel sida. Victoria behöver ju faktiskt glasögon. Finns tillfällen när man inte kan använda linser. Tex. när man är riktigt förkyld eller vistas på ställen där man inte kan sköta linser på rätt sätt. Eller när ögonen är ovanligt ansträngda.
  Tycker också Elenas fråga var ovanligt korkad. Vem vill bära glasögon om man inte behöver???


Annons

Laddar