Kronprinsessan Victorias reprisfavorit i Paris

Kronprinsessan Victorias reprisfavorit i Paris
Annons

kronprinsesan victoria_paris

Kronprinsessan Victoria tände julgranar och lyssnade på julkonsert.
Kronprinsessan Victoria tände julgranar och lyssnade på julkonsert.

Kronprinsessan Victoria värnar mycket om miljön och återanvändning. Likaså när det gäller klädvalet och trots att hon är ny modeprinsessa i ropet så behöver det inte vara nytt hela tiden. Favoriterna bär hon gärna om och om igen…

Annons

Kärlek i Paris…
Om det ändå vore så väl för Sveriges kronprinsessa – att tillsammans med blivande maken och prinsen Daniel få uppleva några dagar på tu man hand i kärleksstaden. Men plikten kallar och kronprinsessan Victoria tar sin roll som blivande regent på största allvar, planera drömbröllopet på heltid är inte att tänka på.

Luciatåg och julkonsert

Vid lunchtid igår landade hon för att närvara vid Sverigedagar i Paris, som är ett samarbete mellan Paris och Stockholms stad. Kronprinsessan Victoria tände två julgranar i stadshuset, som skänkts till Paris stad. Det bjöds på underhållning med luciatåg och julkonsert av Svenska kyrkans kör. Victoria var klädd i en knälång lilablå kappa med en matchande lila sammetssjal.

Annons

Favorit i repris

Senare på kvällen var det galamiddag där kronprinsessan Victoria delade ut Prix d’Excellence – Svenska Handelskammarens årliga företagspris. Den berömda svenska dansgruppen Bounce stod för underhållningen och kronprinsessan Victoria hade igen valt ”Den lilla svarta” för kvällen. Samma som hon hade under årets Kunskapsgala i Stockholm – den helplisserade svarta sidenchiffongklänningen med puffärmar och volanger. Till detta bar hon svarta klackskor med glittrande silverdetaljer och matchande aftonväska. Ännu en favorit i repris för kronprinsessan Victoria som vi gärna mer ser henne i.

[smooth=id: 162; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Anna Frödell
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

18 kommentarer till “Kronprinsessan Victorias reprisfavorit i Paris”

 1. Anna-Karin skriver: 1 december, 2009

  Väldigt snygga örhängen. Cool sessa 🙂


 2. Christina Helsinki skriver: 1 december, 2009

  Underbar klänning. Hon klär i vilken färg som helst.


 3. Hesselena en förvirrad storstadsbo skriver: 1 december, 2009

  Men varför har hon håret jämt som stramat, några lockar runt ansiktet skulle sitta fint.

  Iövrigt urtjusigt


 4. manontan skriver: 1 december, 2009

  Tycker det ska sägas vem som skänkt julgranarna till staden Paris nämligen företaget Sveaskog – är det inte där som Göran Persson är ordförande?
  Hur är det talar kronprinsessan numera franska eller är det bred amerikanska som gäller fortfarande?


 5. Christina Helsinki skriver: 1 december, 2009

  # 4

  Instämmer, Daniel har utvecklats så till sin fördel, så han ser bättre ut än många prinsar av börd, och dessutom dricker han inte.

  Gratulerar Sverige.


 6. Martin skriver: 1 december, 2009

  #6 nej det ar amerikanska som gaeller….precis som vid den daer presskonferensen i Paris for sa manga ar sedan !! ;(


 7. Karin skriver: 1 december, 2009

  Supre sko!


 8. Gittan skriver: 1 december, 2009

  Kommentar 4 /6… Vad skulle det vara för fördel för landet om vår kung steg åt sidan? Victoria och Daniel kommer båda att få väl tilltaget utrymme för sina uppdrag, för att agera för landets bästa, utan att vare sig kompromissa med kungaparet eller konkurrera…
  Dessutom bör paret, som förhoppningsvis blir föräldrar med tiden, dels få tid med varandra att jobba in sig som ett team tills det känns naturligt för båda i respektive arbetsuppdrag.. .Att föräldrar ska ges möjligheter att umgås mycket med sina barn och inte prioritera tiden för umgänge ser jag som en självklarhet…Alltså inget tronbyte på många år, så som jag uppfattar saken..
  Lägg därtill att de flesta trivs alldeles utmärkt med kungaparet som landets främsta företrädare…. 😀


 9. JacquelineKronprinsessanVictoriasreprisfavorit skriver: 1 december, 2009

  Var fransk press där och tog bilder?


 10. Christina Helsinki skriver: 1 december, 2009

  #12

  Jacqueline,

  Ja, det var de, inte bara fransk press, utan också från England och Amerika.

  Stort pressuppbåd, eller som de kallas paparazzis.


 11. chris skriver: 2 december, 2009

  jag som handlar ekologiskt när jag kan och inte har bli(varför ska man ha det i en stad) undrar detta varför ska man inte återanvända? Speciellt om man köper märkeskläder. Så för mig är det självklart att en kronprinsessa till en kung i tiden återanvänder och när man inte återanvänder skänker man oavsett man är kronprinsessa eller inte. Jag gillar egentligen kronprinsessan mest i starka färger mörka färger gör både henne och hennes mamma äldre tycker jag. Hon ska ju gifta sig och är inte purung och ljuv längre så morkt för mig går bort men gärna orange, rött och klarblått.


 12. buttantan skriver: 2 december, 2009

  till # 12 och # 13 – vad var det för pressuppbåd kring kronprinsessans besök när inte en rad syntes i fransk press dan efter och inte minsta bild ens i lokaltidningen Le Parisien? Inte minsta inslag heller i de många nyhetssändningarna i fransk tv. Världens flop alltså.
  Det hela är så mycket mer pinsamt för ambassadens ansvariga pressavdelning som kronprinsessans besök skulle ge glans åt det svenska ordförandeskapet i EU. Det hade förstås krävt mer insatser än man iddes planera för som att låta kronprinsessan avlägga visit i Elyseepalatset hos president Sarkozy och/eller hans glamorösa hustru Carla. DÅ hade det blivit bild precis överallt och det svenska ordförandeskapet synliggjorts med kunglig glans.
  Kronprinsessan gör ett så fantastiskt proffsigt jobb att det verkligen är pinsamt att hennes kapacitet inte tillvaratas mer proffsigt av ansvariga svenska institutioner. Var ens borgmästaren med när hon tände juleljusen i de svenska julgranarna framför Hotel de ville????
  Visst blir det en bild eller två i nästa veckas upplaga av den eleganta och kultiverade kunglighetstidningen i Frankrike, Point de Vue.
  Men än sen.


 13. Hesselena en förvirrad storstadsbo skriver: 2 december, 2009

  Jag diggar Vickans skor, de är jättefina, om jag ändå kunde gå i klackar med mina onda ben och kropp.


 14. Christina Helsinki skriver: 2 december, 2009

  Buttan,

  Mitt inlägg #13.

  Läste någonstans att utländska pressen är otroligt intresserade av Victoria. Men, jag tror inte för en dag, att franska pressen bryr sig.

  Och förresten inte annan, utländsk press, heller.

  De här tidningsankorna, är som skräddarsydda, för svenskar, som FAKTISKT tror att Sveriges kungahus är lika intressant som Obama.

  Sådana rojalister, lever in sin egen värld av förnekelse, utan att se, tiderna har faktiskt förändrats.

  När Madeleine reste till London för att ´studera ´kommer hon hem efter någon månad p g a att hon blev så trött på paparazzis. Trodde någon på den uppgiften, som Tidningen här förmedlade.

  Nu vill kungen sälja Villa Mirage, på grund av paparazzis.

  Underligt nog så har Spaniens, Hollands och Danmarks kungahus, inte behövt sälja sina sommarstugor, p g a pressen.

  Börjar tro att det finns inbillningsjuka bland många


 15. buttantan skriver: 2 december, 2009

  Tack Christina för intressanta synpunkter. Jag har också alltid tyckt det är så konstigt att just svenska kungafamiljen alltid blir fotograferade solande på däck på sin båt varje sommar i mer eller mindre avklätt tillstånd vilket aldrig händer spanska holländska eller danska kungahuset men sen har jag sett nånstans att det tydligen ingick i köpeavtalet vad gäller båten att göra PR för den så det är väl avsiktligt då att de låter sig fotograferas på det där urvulgära viset. Fattar inte att dom bara har mage.


 16. susanne skriver: 3 december, 2009

  Var där personligen och 1: ja, borgmästaren närvarade, 2: Kronprinsessan höll ett kort och fint tal på FRANSKA, och inte amerikanska.


 17. Martin skriver: 3 december, 2009

  Efter franska studier bor man vael kunna laesa innantill pa franska som minimikrav tycker inte susanne det !!


 18. Martin skriver: 3 december, 2009

  #19 Buttan sa Du har inte sett alla foton pa Frederik och Mary solande i lattkladd sommerversion da !!?? inte heller det beromda fotot pa Frederik i Miami nar han pinkar fran batdaecket ? eller Frederik nar han umgas pa batdaecket i Sydney med en snygg brunett 2009……hmmm ??


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar