Kronprinsessans favoriter…

Kronprinsessans favoriter…
Annons

kronprinsessan letizia

Kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia matchade i svart på journalistprisets utdelning.

Kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia matchade i svart på journalistprisets utdelning.

En kronprinsessas schema är oftast fulltecknad, då är det viktigt att känna sig bekväm.
Snygga skor till dagens klädval och en glittrig accessoar – så är prinsess-stilen fixad. Spanska kronprinsessan Letizia har sina favoriter.

Annons

Agendan för spanska kronprinsparet har de senaste veckorna varit fulltecknad. Förra veckan var kronprinsessan Letizia och maken kronprins Félipe i Indien på en tredagarsvisit för att stärka Spaniens relation med landet och för att hedra minnet av Mahatma Gandhi.

Presidentvisit och journalistpris

Denna vecka har Letizia och Félipe deltagit i en galamiddag på slottet i samband med besöket av ungerska presidentparet László och Erzsébet Sólyom.
Dagen efter var det middag på lyxhotellet Ritz i Madrid i samband med utdelningen av det årliga journalistpriset, instiftat av Francisco Cerecedo.

Annons

Från topp till tå

Vid båda dessa tillfällen bar spanska kronprinsessan samma silverörhängen med små glittriga briljanter. Ett perfekt val, kanske har dessa blivit hennes nya favoriter? Favoritskorna vet vi redan vilka de är: moccapumpsen som hon till och med har i olika färger.
Ja, som alla andra har även en kronprinsessa sina favoriter…

[smooth=id: 141; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Anna Frödell
Foto: IBL, Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

19 kommentarer till “Kronprinsessans favoriter…”

 1. Anna-Karin skriver: 18 november, 2009

  Väldigt söt kvinna, men allt för smal. Det var längesen vi såg bilder på deras söta döttrar.


 2. Sigridcityofsisterlylove.blogg.se skriver: 18 november, 2009

  Ja, det var ett tag sen man såg Leonor och Sofia. Man märker att tiden gått, inte bara på att dagarna flyter iväg utan Letizias hår börjar bli långt. Jag för min del tycker nog att hon klär bättre i lite längre hår.


 3. Åse skriver: 18 november, 2009

  Ja, långa böljande lockar mjukar upp kantigheten som uppstår när man är så smal som hon.


 4. Karin skriver: 18 november, 2009

  Stilig da!


 5. Ulla 47 skriver: 18 november, 2009

  Hej igen allihop! Nu är jag tillbaka efter en massa freelansjobb, gäster och resor. Har försökt hinna läsa era kommentarer mellan varven. TACK Martin och Gittan för härliga hästlänkar! Hoppas inte red. tar bort det här inlägget. Det är nya ganska tuffa regler som gäller förstår jag. Skall tänka på det, men kommer att sakna era personliga inlägg till varandra. Såååå mycket värme!!! Vad gäller Leitizia så tror jag hon har det ganska kämpigt som kronprinsessa, från att ha varit “nyhetsankare”. Hon har ju inte haft lika lång startsträcka som herr Daniel Westling.. Men hon verkar kämpa på. Lycka till åt henne!
  ( Får man ha så här många rader red? Eller finns det ett visst maxutrymme?


 6. Martin skriver: 18 november, 2009

  Hej Ulla vi har saknar Dig..!! bra att Du hittade haestlinkarna slut med det nu har Du nan mojlighet att ge oss en email adress eller annan kontakt vaeg !! skulle vara troligt att ha kontakt aven framover !!
  haelsningar Martin


 7. Inger K skriver: 18 november, 2009

  Hej alla! Jag är ny här. Men jag blir så upprörd på zero noll! Själv var jag en zero noll tills jag var 26 år, inte på grund av mig själv, utan kroppen var sådan! Alla tyckte jag såg ut som ett benrangel. 47 kilo och 172 lång. Och nu är det lycka att se ut så. Jag blir ledsen varje gång jag ser Letizia, för hon såg normal ut från början. Och ingen har gjort något åt hennes anoretik.


 8. Ulla 47 skriver: 18 november, 2009

  Hejsan Inger1 Välkommen! EDet behöver inte alls handla om annorexi. När jag var “ung”, så frågade min morbror om jag måste springa i zick-zack i duschen för att bli våt! Min mammas väninor sa . ” Men kääära barn, vad du är mager! ” Hur kul var det? 167 cm lång, 42 kilo när jag väntade mitt första barn, 31 år gammal. Fasiken så bra det gick! Efter ca 33 år är vikten 60, så, hav gott hopp, Inger, Det löser sig! Säkert också för Leitizita!


 9. Martin skriver: 18 november, 2009
 10. Ulla 47 skriver: 18 november, 2009

  Regler för kommentarere1


 11. Christina Helsinki skriver: 18 november, 2009

  Ulla Ulla glada 47

  Du har kommit in i verkligheten!

  Trevligt att se dig.

  Vill avlasta Martin, så han inte behöver gnugga sina obefintliga geniknölar.

  Och var har Madame Ulla tillbringat sitt liv, medan Ankdammen håller på att förgås i sin riktigt egen ilska?


 12. Martin skriver: 18 november, 2009
 13. Martin skriver: 19 november, 2009

  Ulla….fler som kaenner som Du Ulla !! skynda Dig o laes innan det suddas !! 🙂


 14. Ulla 47 skriver: 19 november, 2009

  Har skyndat mig, Martin! Hann också läsa dina inlägg i går kväll innan de suddade ut dem. Kommer att protestera flera ggr om dagen tills Eva Österlind börjar tänka en vettig tanke och inse vad för trams hon håller på med.


 15. Martin skriver: 19 november, 2009

  innan var det for mycket trams i kommentarerna….. nu ar det for mycket trams pa red.. !! harligt krut i Dig Ulla !!!


 16. Ulla 47 skriver: 19 november, 2009

  Kanske vi måste hålla på och chatta med varandra på kvällar och nätter ( i Sverige, vill säga ) när redaktionen är obemannad. För de jobbar väl inte dygnet runt med sin egenpåtagna censur ?


 17. Martin skriver: 19 november, 2009

  ja vi kan natt sudda och redaktionen morgon sudda sa ar ju alla nojda ??


 18. Elisabeth skriver: 19 november, 2009

  Martin och Ulla, jag blir så nyfiken på vad ni har skrivit! Ni brukar ju vara oförargliga. Jag har inte läst så mycket här de sista dagarna men märker nu att det blivit väldigt lite skrivet sista dygnet. Strejkar alla?

  Skönt i och för sig att de värsta övertrampen tas bort, men nu verkar det ha gått för långt. Lite personligt prat måste väl få finnas med, annars blir det inte hemtrevligt här.


 19. Gittan skriver: 19 november, 2009

Annons

Laddar