Kronprinsessans knep mot isande vindar

Kronprinsessans knep mot isande vindar
Annons

Kronprinsessan Victoria har ett knep mot kyliga vindar

Kronprinsessan Victoria har ett knep mot kyliga vindar

Kronprinsessan Victoria har ett knep som hjälper henne mot isande vindar under olika offentliga uppdrag. Nämligen en supertunn termotröja.

Avslöjad! Undrar ni också att kronprinsessan Victoria inte frös halvt ihjäl på under nationaldagsfirandet på Skansen när isvindarna drog genom ben och märg och temperaturen störtdök till fem plusgrader och knappt det en gång. Bara en tunn linneskjorta under Sverige-dräkten, hu så kallt.
Knepet: en liten supertunn termotröja – Helly Hansen gjorde visst såna ett tag som var jättebra – som knappt syns under och håller en varm och go.
Drottning Silvia var ju förhållandevis “påpälsad” men såg rätt isnupen ut ändå, hon verkade faktiskt frysa rätt ordentligt, och lillasyster Madeleine hade svept om sig den härliga kashmirsjalen i storlek x-large, men Victoria kämpade på i sin linnesärk. Som sagt, med en termotröja klarar man allt. Även en smällkall nationaldag på Skansen!

Annons

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Charles Hammarsten

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

43 kommentarer till “Kronprinsessans knep mot isande vindar”

 1. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Det visar bara att Victoria är den av de kungliga som fått lite vett, varför har inte de andra lärt sig, kan det bero på att Victoria är ute i naturen och att hon lärt av Daniel och hans familj eftersom det är naturälskare.


 2. Birgitta skriver: 15 juni, 2009

  Nja…Eftersom vår familj har stor erfarenhet av termokläder och urkallt väder är nog sanningen den att Victoria inte var alltför varm trots det plagget..Men det verkar att vara lite andra takter i den flickan och hon bjuder alltid så villigt på sig.. Helt klart pluspoäng till Victoria !


 3. Margarethasolsken skriver: 15 juni, 2009

  Så trevliga och fina prinsessorna är, en fin bild av dem i försommar kylan.
  Bra att de tänker på litet extra kläder.


 4. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Jag läste för någon vecka sedan att Madeleine hade tagit folket med storm på Nationaldagen, kan detta vara sant, när man tittar på bilden där hon står bakom Victoria så ser hon bara förgrämd ut och kniper med munnen ser allmänt tjurig ut, så ser man Victoria glad skrattande BRA representant för vårt land.


 5. Ketti skriver: 15 juni, 2009

  Jag blir lite trött på att många , som “Margaretha”, “klumpar ihop” de två prinsessorna när de talar om dem. De två systrarna är väsensskilda. Håller helt med “Maggan” och “Birgitta” när det gäller Victoria. Hon har allt den flickan och blir en helt suverän drottning en dag. Trots alla motigheter vad gäller kampen för kärleken, Daniels sjukdom och alla plikter hon måste ikläda sig så visar hon alltid ett glatt och vänligt intresse för det hon gör och dem hon möter. Hon ställer upp på allt som ingår i hennes roll som blivande regent, vare sig hon “gör lumpen” eller jobbar på bondgård. (I “Land” berättade bonden ifråga att hon var en hejare på allt som behövde göras och att hon skulle vara hjärtligt välkomen tillbaka om hon ville) Lillasyster är och förblir en ointressant “docka”. Hon ställer pliktskyldigast upp på en del representation, men signalerar oftast ett påklistrat intresse och ser ut att önska sig långt därifrån. Att se henne i folkdräkt är nästan pinsamt. Låt lillsessan roa sig bäst hon kan och sola sig på Rivieran. Sen kan hon jämte mamma ägna sig lite lagom åt barn som utnyttjas. Strunta i att skriva om henne. Det är av ringa intresse.


 6. Magnus skriver: 15 juni, 2009

  Vad lättad jag blir, jag var så bekymrad när jag såg henne! Jag var rädd att hon skulle bli liggandes i hög feber och dra på sig en dunderförkylning!


 7. Janne skriver: 15 juni, 2009

  Ja, man har ju varit bekymrad om Victoria! Detta var alltså förklaringen! En sten har fallit från mitt hjärta!


 8. signesigne skriver: 15 juni, 2009

  Även om Viktoria hade en varm tröja under så håller jag med Birgitta att de värmer inte helt och med tanke på Danielös infektonskänslighet så hade det inte skadat med en sån cape som Madeleine bar.Till Ketty Jag håller inte med dig när du tycker att det inte ska skrivas om Madeleine eller att hon bara ska roa sig på rivieran. Det låter vansinnigt dumt!!! Madeleine är jättefin i sin folkdräkt.


 9. NetaGu.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Varför kommer det upp en massa kommentarer från tävlande som det här Billingen nu ? Det är väl ingenting som vi andra vill läsa om.


 10. Helena M skriver: 15 juni, 2009

  Viktoria är den bästa drottning Sverige kan få, Madde borde börja jobba på Mc dolnalds för att lära sig att allt inte är att glida på en räkmacka.

  Helena


 11. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Ketti det är skönt att det är någon som förstår.


 12. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Jag fattar inte varför Victoria-anhängarna skriver så mycket elaka saker om Madeleine. Och samma tvärtom. Vi måste inte älska den ena och hata den andra.
  Jag tror, märk väl tror för jag vet inte och det gör inte ni heller, att båda tjejerna är gulliga och rara personer. Och vad deras utseende beträffar så är det helt oviktigt. Tänk er själva att få en massa kommentarer om hur ni ser ut. Speciellt om man har en stor rumpa eller är vindögd eller nåt sånt. Det är elakt och hänsynslöst att kommentera såna saker.
  Inte så konstigt att flera av dom kungliga besöker plastkirurger.
  Tycker det är hemskt.


 13. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Sen har dom här båda tjejerna kanske olika personligheter. Men det vet vi heller inte. För vi känner inte dom. Och skulle någon av er känna dom och sitter här och skriver elaka saker så tycker jag att den som skriver har gjort ett jättestort övertramp och är värst själv.


 14. Helena M skriver: 15 juni, 2009

  Du har så rätt Demba, men jag känner en som umgås i kretsar där Madde brukar cirkulera, och enligt honom så är Madde lite som en stropp, jag tycker inte alls att man skall döma någon det var fel av mig förlåt./ Helena.


 15. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Helena.
  Jag syftade inte på något som du har skrivit. Vet inte ens om jag sett det.
  Men det skrivs så mycket elaka saker på andra sidor här.


 16. NetaGu.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Till Demba, Juni 15. 19:49. Det var ett både klokt och snällt inlägg. Fast ändå, vad beträffar deras utseenden så är det ju svårt att inte ha synpunkter. Dom syns ju jämt och representerar vårt land. Det är nog ofrånkomligt att deras utseenden blir kommenterade. Då är det ju fint att dom är snygga, våra prinsessor.


 17. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Demba ja jag har skrivit ner Madde många gånger det är jag medveten om, och jag känner inte henne mer än vad man läser i tidningar och ser på bilder därav min bedömning, den kanske är helt fel men jag har ofta gått på känslan och vibbarna ofta stämmer dessa i andra sammanhang. Jag blev från början MYCKET irriterad när alla skrev ner Victoria då tog jag henne i försvar det var inte det att jag tyckte bättre om henne från början, men det har vuxit fram undan för undan.Om det är fel så säg till jag kan mycket väl lägga ner snacket.


 18. Jonas skriver: 15 juni, 2009

  Jag ska köpa en supertunn termojacka till min dotter, de verkar ju vara toppen!


 19. NetaGu.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Maggan, du skall inte “lägga ner snacket” alls. Bara släppa lite lite grand på prestigen när det gäller din favvo Victoria. Kanske jag också borde släppa på prestigen när det gäller “världens vackraste prinsessa” 🙂 Madeleine.
  Kram


 20. Lolo skriver: 15 juni, 2009

  jag fick för mig at se hur olika kungliga förlovningar gick till och fann detta
  Det är William Alexander och Maximas förlovning

  Är den inte väldigt lik Victorias och Daniels?
  http://www.youtube.com/watch?v=bKtjqyRI61s&feature=related


 21. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Neta ja vi kanske bägge två ska ändra taktik, men det kan bli svårt för jag “tycker inte att Madde är världens vackraste prinsessa”


 22. NetaGu.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Fast visst är hon söt, Madeleine. Fniss.


 23. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Alla tycker vi ju olika om dom båda prinsessorna. Men deras utseende är inte det viktigaste. Och när det kommer till att kritisera deras personligheter så är allt bara antaganden. Vi känner dom inte. Och Maggan du måste inte lägga ner snacket. Det här är min åsikt om saken. Det behöver inte vara din. Eller någon annans.


 24. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Neta.
  Jag tycker också det är okej att tycka att dom kanske har en ful klänning men inte att någon är tjock eller säga att någon är elak tex.
  Däremot att säga att någon SER elak eller sur ut. Det är en annan sak. Hoppas du förstår vad jag menar.


 25. NetaGu.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Jag förstår vad du menar, Demba! 🙂


 26. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Victoria är ju också min favorit. Och jag vill se henne som vår nästa regent. Men jag tycker Madde är söt och fin i alla fall. Och deras personlighetar har jag ingen åsikt om. För jag känner dom inte.


 27. NetaGu.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Nej, vi känner dom inte och allt vad man hör behöver inte vara sant.


 28. Gun skriver: 15 juni, 2009

  Man behöver väl inte tjafsa om vem som blir regent, i nuläget är det Victoria och då får man väl förhålla sig till det. De som tycker Madeleine är så hemsk och lat: ni vet väl att hon har fler universitetspoäng är storasyster vilken syns mer när hon representerar eftersom hennes arbete oftast är inom det offentliga. Om nu Len ligger och solar på sina semestrar och Victoria tar promenader på Öland, gör det Victoria till en godare människa? Har inte det med olika intresse och olika sätt att koppla av stress med?


 29. NetaGu.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2009

  Så rätt Gun.


 30. Ketti skriver: 15 juni, 2009

  Kul med Maggan som tycks ha gott omdöme. Jag tycker inte heller att Madeleine är “världens snyggaste”. Hon börjar bli något lönnfet och det redan långt innan hon är trettio. Det kan man konstatera utan att ha blivit presenterad. Det rår hon inte för, men för Guds skull sluta att hela tiden tjata om hur vacker hon är. Alla tycker inte det och det får ni faktiskt tugga i er. Hon är en trulig, bortskämd minsting och har aldrig behövt ta ansvar för ett krävande framtida jobb, som Victoria. Mammas och pappas lilla “efterrätt” när de producerat “the heir and the spare” som skall säkra tronföljden.


 31. signesigne skriver: 16 juni, 2009

  NETA
  Vad menar du med den kommentar du skrev igår 18.31? Vilka tävlande -Billingen?? Jag har läst de andra kommentarerna men inte hittat ordet Billingen!!!!


 32. NetaGu.bloggspace.se skriver: 16 juni, 2009

  Jodå, Signe. Det kom upp flera sådana kommentarer. Om du orkar gå tillbaks så ser du. Men det är ju inte viktigt, gällde den här tävlingen som en del tydligen vill vinna.


 33. Gun skriver: 16 juni, 2009

  Javisst Ketti, och Victoria är en beskäftig avundsjuk storasyster. Sådär nu har vi gjort dem endimensionella.


 34. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 16 juni, 2009

  Ketti det är ingen ide att vi sätter oss emot vissa här för de har ändå rätt, sedan kanske man inte hittar precis den tidning eller vart man har hört saker sägas och då är det helt kört.Jag läste bara för någon dag sedan att den av prinsessorna som är tjurig och slänger skit är lilla dockan M KOMMER INTE IHÅG VILKEN TIDNING DET VAR .


 35. Gun skriver: 16 juni, 2009

  Maggan vad dum du är mot mig nu. Har jag här skrivit att du och Ketti har fel och jag rätt ? Jag har nu också funnit bilderna bl.a du talade om och det var bara det att jag var nyfikna på dem eftersom ni var flera stycken som nämde dem så jag ville veta vad ni pratade om, var det fel?


 36. gudrun schmidttouchofsweden.com skriver: 18 juni, 2009

  jag alskar vart kungapar det ar sa trevligt,jag kaninte vanta tills viktoria far sin prins daniel, och forastwen det kommer val fler blollop det blir spannande


 37. Helena M skriver: 22 juni, 2009

  Demba

  Efter att jag läst alla kommentarerna så har du stigit megahögt i skyarna, du är en vettig kvinna Demba, stå på dig

  Kram Helena.


 38. NetaGu.bloggspace.se skriver: 22 juni, 2009

  Demba kanske är en man, Helena M. Eller en häst.


 39. Irena Puh. skriver: 22 juni, 2009

  Men är hon en makrill eller en stare? (se filmen “Nasses stora film” ett veritabelt mästerverk som helt och hållet ställer “De tre musketörerna” i skuggan.) och som kommer att stå sig i flera hundratals år framöver. Kom igen då Kommenterare.


 40. Helena M skriver: 22 juni, 2009

  Hur som haver skorna skaver,,, Demba är en vettig person och Nasse från nallepuh är ursöt.


 41. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 22 juni, 2009

  Tack Helena.


 42. NetaGu.bloggspace.se skriver: 22 juni, 2009

  VAD kan ställa de tre musketörerna i skuggan? Det skulle väl vara när Irena slår till då, förstås. Såna fantastiska kommentarer går ju bara inte att överträffa, så nu går jag och lägger mig och läser en bra bok. Kan faktiskt rekommenderas.
  Suss gott


 43. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 22 juni, 2009

  Helena.
  Om du vill veta vem jag är kan du läsa min blogg. Bara att klicka på Den röda texten Demba vid mina kommentarer.


Annons

Laddar