Kungafamiljens egna lyckönskningar till Madeleine och Chris

Annons

madeleine-chris-ste

Kungafamiljen har nu lagt ut sina lyckönskningar till prinsessan Madeleine och herr Christopher O’Neill på hovets hemsida.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel samt prins Carl Philip har tillsammans med kungaparet lagt upp sina lyckönskningar till de nyblivna föräldrarna på hovets hemsida. Läs dem här:

Annons

carl-gustaf-silvia-ste

Kungaparets lyckönskningar

Vi känner idag både lycka och varm tacksamhet och vår glädje är stor. Vi önskar nu att Prinsessan Madeleine och Christopher får lugn och ro och kan ta vara på denna unika tid med sin lilla dotter.

victoria-daniel-carl-philip

Kronprinsessparets och prins Carl Philips lyckönskningar

Vi är alla väldigt glada över att Madeleine och Christopher har blivit föräldrar. Vi ser fram emot att få träffa den nya lilla familjen och inte minst Estelle är väldigt nyfiken på sin nya kusin. Vi önskar dem stort lycka till!

Även Chris familj har skickat sina lyckönskningar

EvaONeill-ao-2

Annons

Christopher O’Neills mor, fru Eva-Maria O’Neills lyckönskningar

Jag är mycket lycklig över mitt nya barnbarn och jag ser fram emot att få träffa henne. Jag önskar henne allt gott i livet. Jag vill framföra mina varmaste hälsningar till min son och Prinsessan Madeleine och gratulerar dem till deras första barn.

 Christopher O’Neills systrar fru Tatjana d’Abo och grevinnan Natasha von Abensperg und Trauns lyckönskningar

Vi är mycket glada över vårt nya syskonbarn och är lättade över att allt har gått bra. Det är en efterlängtad lekkamrat till alla kusinerna. Vi vet att vår bror och Prinsessan Madeleine kommer bli underbara föräldrar och vi önskar dem allt gott.

Av Agneta Nisbeth
Foto. Stella Pictures och All Over Press samt IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

19 kommentarer till “Kungafamiljens egna lyckönskningar till Madeleine och Chris”

 1. lena nilsson skriver: 21 februari, 2014

  Varmaste gratulationerna till Madeleine och Christoffer .Hoppas de får det lugnt och skönt med den lilla.Det var det………och sen bara en stilla undran ,varför måste föräldrarna alltid kalla sina barn för prins och prinsessor,går det inte bra att säga Victoria,Carl-Philp och Madeleine som de heter,alla vet ju ändå vad de är om det nu är så noga.Jag tycker att det skulle vara trevligt i stället för detta fjantande med titlar.Och eftersom Christoffer inte ville ha någon titel så skulle ju lill-tösen bli en rik liten fröken O´Neill 😉


 2. MargarethaMargaretha skriver: 21 februari, 2014

  De Hjärtligaste Lyckönskningarna till de nyblivna föräldrarna prinsessan Madeleine och Chris.All lycka till den nya lilla prinsessan.


 3. annica, helsingfors skriver: 21 februari, 2014

  Undrar varför de tre systrar Chris har på sin pappas sida inte uttalar sig och är väldigt anonyma? Förmodligen ett medvetet val av dem. vill inte synas.. SvD hade en gång en artikel om dem (liten sådan, för det fanns inte många uppgifter om dem). Men av det intryck jag fått av dem (likaså från bröllopet) verkar de mycket sympatiska och jordnära.


 4. Barbro Allgulander skriver: 21 februari, 2014

  Vi är så glada att prinsessan Madeleine och Chris nu blivit en liten familj och vi sänder våra innerliga lyckönskningar och hoppas att den lilla sessan mår bra.


 5. Halina skriver: 21 februari, 2014

  Ett stort grattis till Madeleine o Chris
  Välkommen lila sessa till värden
  <3 <3 <3 önskar till alla tre lycka till


 6. Malmoellen skriver: 21 februari, 2014

  Hoppas att morföräldrarnas lyckönskningar är varmare än det på hemsidan deras.


 7. caterineg skriver: 21 februari, 2014

  Jag tycker att Chris är en riktig charmknutte, ledig och enkel i sin framtoning, ingen flottfrisyr och slipsar där inte, han ser ut som en helt vanlig glad nybliven pappa.


 8. D. Christensen skriver: 21 februari, 2014

  De hjerteligste lykønskninger til de sympatiske forældre og hele den svenske kongefamilie!


 9. Pia skriver: 21 februari, 2014

  7 "caterineg". Nu är ju Daniel gift med landets kronprinsessa och dottern tronarvinge i rakt nedstigande led. Chris ÄR en helt vanlig, om än stenrik, nybliven pappa. Och vad beträffar glädjen så visade Daniel både glädje och rörelse.


 10. lena36 skriver: 21 februari, 2014

  `Håller med nummer fyra! Grattis!!


 11. Lisbet Björklund skriver: 22 februari, 2014

  Grattis till den lilla flickan! Roligt att se Chris berätta! 🙂


 12. B.B. skriver: 22 februari, 2014

  Chris har 5 søstre, men de 3 ældste er jo nærmest ikke eksisterende, når det gælder lillebroderens omtale i kongefamilien og for Hovets PR-afdeling…… er måske for vanlige ?
  De er sikkert også stolte over, at Chris er blevet medlem af den svenske kongefamilie og pappa!
  Men fik familien Westling lagt deres lykønskninger ud på hjemmesiden, da Estelle blev født ???
  # 9 Pia
  Chris er vist ikke mere rig end de amerikanere, svenske Hollywoodfruer har giftet sig med; han står ikke i den amerikanske udgave af Who is Who…og så er man ikke noget særligt i USA, heller ikke økonomisk set.


 13. emma_h skriver: 22 februari, 2014

  12
  …Men fik familien Westling lagt deres lykønskninger ud på hjemmesiden, da Estelle blev født ??
  Givetvis citerades båda familjerna http://www.kungahuset.se/pressrum/pressmeddelanden/2012/2012pressmeddelanden/lyckonskningar.5.70e7de59130bc8da54e800020662.html

  …han står ikke i den amerikanske udgave af Who is Who
  Eftersom han är britt sen födsel & har brittisk uppväxt är det snarare brittiska utgåvan av Whoswho isåfall


 14. Maja den första skriver: 22 februari, 2014

  Visst! Stort Grattis till lilla barnet !!! Men ståhejet kring detta är smått absurt! En prinsessa som inte vill vara prinsessa (med allt vad det innebär) lämnar kungariket och gifter sig med en finansman i annat land där hon lever i lyx…. Baby-yra i konungariket Sverige… NOT!


 15. annica* skriver: 22 februari, 2014

  Så underbart roligt för de blivande förändrarna att allt har gått bra. Lillsessan verkar ha förvånat alla genom sin hastiga och för tidiga entre, men huvudsaken är ju att alla mår bra! Närr de närmast anhöriga fått se den lilla kanske det publiceras en bild på hovets hemsida också?! Jag är jättenyfiken! =D


 16. Pboo skriver: 22 februari, 2014

  Fina, varma och personliga hälsningar från alla – mycket trevligt!

  PS. Chris systrar på sin fars sida är äldre och uppfödda samt bor i USA (Chris far född i USA), medan Chris är född och uppvuxen i England med sina systrar på sin mors sida (och alltså inte uppvuxen med sina systrar på sin fars sida – detta är nog förklaringen att dessa systrar inte står honom fullt lika nära som de från moderns sida, men de var med vid bröllopet, så familj är de allt ändå! Chris har själv sagt att han är brittisk/engelsk men att han också genom sin far har amerikanskt medborgarskap, samt att han har bott de senaste åren i USA, dessförinnan bl.a. Schweiz och England.


 17. Anna-Lisa skriver: 23 februari, 2014

  Jag hoppas att lillflickan inte får en prinsesstitel! Varför skall herr O’Neills dotter bli prinsessa? Inte har ju engelska prinsessan Annes barn heller kungliga titlar, fast hon är dotter till regenten.
  Samma sak I Monaco,


 18. LBDorren skriver: 23 februari, 2014

  Läste att en norsk tidning tog in bild på Madeleine och Jonas och skrev att de nu blivit föräldrar. Ingen dålig miss!!Stort förlåt.
  Håller f ö helt med nr 14!


 19. emma_h skriver: 24 februari, 2014

  ANNA-LISA M-babyn är dotterdotter till 1 kung vilket avgör hennes titel (ej vem INgifta pappan råkar va) hon har EJ Chris efternamn officiellt – i England föddes QE2s söner i male lineage och döttrar i female lineage …TILLS NU VILL SÄGA – orsaken till dubbel tronföljd var att den var Kognatisk m manlig förtur s.k. Primogeniture… sönerna fick Prinsar/Prinsessor emedan eventuell dotter fick barn som blev LORD LADY alltså okunglig titel från dag 1… Charles arvvingar skulle ta över – Anne tackade nej till titlar före födsel och då slapp barnen hovets krav på sig, kunde växa upp i skymundan med frivillig kungligt deltagande som vuxna
  Monacos regents 2 barn är obetitlade då modern ej är gift m A..dock sägs om att pojken ha upptagits i tronföljd på något sätt


Annons

Laddar