Kungaparet medverkar i Världens sämsta indier i SVT

drottning silvia på hemlig tv-insplening
Statsbesök med pampiga välkomstceremonier och pampiga rundturer – och en hemlig tv-inspelning! Svensk Damtidning kan avslöja att kungaparet dyker upp i en av höstens tv-serier.
Annons

Kungligheter – och tv-stjärnor! Förra året besökte kungaparet Indien för ett officiellt statsbesök. Syftet var att stärka den goda relationen mellan länderna och Svensk Damtidning kan avslöja att de även filmades även av ett svenskt tv-team under sin resa!

Annons

Kungaparet i Bombay

Samtidigt som kungen och drottningen var på plats i Bombay stötte de nämligen ihop med komikern David Batra. Han var nämligen där för att spela in säsong två av tv-serien “Världens sämsta indier”, som har premiär på SVT den 26 augusti.

Annons
kungaparets världens sämsta indier
Kungaparet med SVT:s korrespondent Malin Mendel.

Programmet handlar om att David Batra försöker slå igenom som komiker i Indien. Till sin hjälp har han SVT:s korrespondent Malin Mendel och tillsammans reser de runt för att lära känna Indien. När David Batra träffar kungaparet, på en trafikerad gata, frågar han förstås statschefen vad han tycker om besöket.

– Det är jätteintressant!

Min plan är ju att slå igenom här som ståuppkomiker.

– Ja, då får du jobba på, säger kungen.

Annons
Drottning Silvia David Batra
Drottning Silvia med David Batra, i SVT-programmet Världens sämsta indier.

Programmets första säsong blev en stor succé och nu får David Batra alltså kungligt sällskap i avsnitt 2.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Kungaparet medverkar i Världens sämsta indier i SVT”

 1. josefin skriver: 25 augusti, 2020

  De första 6 avsnitten av serien “Världens sämsta indier” var riktigt bra. Hoppas omgàng 2 blir lika bra. Kan även rekommendera “Elefanten i rummet”- en av D Batras shower, som finns pà Netflix. Hysteriskt roligt.


 2. charlotte skriver: 26 augusti, 2020

  Drottningen har trots allt som hänt henne i Sverige hållit huvudet högt och räddat monarkin. Hon är beundransvärd.


  1. josefin skriver: 26 augusti, 2020

   charlotte, vad har hänt annat än att hon gift sig förmöget, fàtt barn o barnbarn o jobbat litegrann med saker som ár viktiga för henne? eftersom hon uppbär lön fràn “det allmänna” sà har folk synpunkter. Det är ju ingen skillnad mot andra offentlig-anställda, vàrdpersonal o andra.


  2. charlotte skriver: 26 augusti, 2020

   josefin,
   Drottningen hade aldrig någon som avlöste henne med något. Hon följde kungen och hans stenhårda program på 70- 80-talen alla dagar i veckan. Jag har aldrig förstått hur hon orkat, med tre barn hemma.


 3. PernillaA skriver: 26 augusti, 2020

  Hon räddade monarkin med att föda barn


 4. Kajsa Nilsson skriver: 27 augusti, 2020

  Josefin! Jag håller helt med dig. Drottning Margrethe har åtminstone förstånd och ärlighet att medge att hon har rätt mycket tid över eftersom hon “inte behöver vare sig handla, tvätta eller dammsuga”. Det vore klädsamt om Silvia slutade hyckla. Det behövs inte särskilt hög IQ för att genomskåda detta.


  1. charlotte skriver: 28 augusti, 2020

   Kajsa Nilsson,
   Även om drottningen hade nannies till barnen betyder det ju inte att hon kunde vara helt lugn när hon var utomlands. Om man inte är till hands själv är man väl alltid orolig för sina barn. Oro och stress under många år tar hårt.
   Städning är ett ord man inte behöver använda här. Svenska kvinnor har blivit städfreaks och det är oroande, allergierna ökar.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar