Kungen har förbjudit Daniel och Victoria att visa sig tillsammans på bild

Kungen har förbjudit Daniel och Victoria att visa sig tillsammans på bild
Annons

Sophie de Geers bröllop

Daniel[1]I mer än fem år har Victoria och Daniel Westling varit ett par, men nu har någonting hänt. De undviker att visa sig tillsammans på bild! Det var uppenbart för alla som var närvarande på kronprinsessans väninnas, Sophie de Geers, bröllop i Eds kyrka i Upplands Väsby nyligen.

När den bekanta grå Säpobilen rullade upp vid kyrkan var det flera av bröllopsgästerna som sken upp. En säkerhetsvakt öppnade bakdörren och Daniel Westling klev ur. Han vandrade mot ingången, medan kronprinsessan satt kvar i bilen. På Svensk Damtidnings fråga om han kom ensam, svarade Daniel Westling:
– Ja, än så länge!
– Tidigare kom de ju faktiskt tillsammans, men nu vet jag inte vad det är, det känns nästan demonstrativt, sa en av bröllopsgästerna.
– Det senaste året har de ju varit på nära tio bröllop tillsammans. Hela situationen är så sorglig – för kungafamiljen också.
– Det är absolut inte slut mellan dem, men någonting har hänt. När man går på bröllop vill man ju vara tillsammans med sin pojkvän.
– Redan för flera veckor sedan hörde jag att de inte får visa sig tillsammans på bild längre. Förlovningen dröjer ju, av någon anledning som vi inte känner till, och i väntan på det har kungen sagt NEJ.

Johan fick en kindpuss …

Annons

Victoria bar denna dag en böljande klänning i kungligt blått under pälsjackan. Hon hälsade förtjust på marskalkarna och kindpussade vännen Johan Bonde innan hon hastade in i kyrkvärmen, där Daniel väntade.
Det blev en stämningsfull bröllopsceremoni med mycket musik och glädje. Sophie sa ja till sin älskade Marcus och det Victoriavar två lyckliga unga människor som gled i väg mot den väntande bröllopsmiddagen på Stora Wäsby. Sophie är konsult på PR-byrån Diplomat och Marcus arbetar inom familjeföretaget.

Jättegulliga tillsammans

Tillsammans med kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och släkt och vänner festade brudparet under de gnistrande kristallkronorna på familjen de Geers rokokoslott Stora Wäsby. DJ:n Victor Fredell höll i discot och dansen pågick ända till klockan fyra på natten. Och äntligen fick Victoria och Daniel agera som alla andra ungaförälskade par. Daniel vek inte från sin kärestas sida – det är ju bara utåt som de inte får visa sig ihop.
– De var jättegulliga tillsammans, det var nästan som om de hade äktenskapstycke i går, säger en av bröllopsgästerna.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Charles Hammarsten

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Annons

Laddar