Kungliga hovfrisören talar ut om Kates hår

Annons

Kate-1

Nu talar hovfrisören ut! Kates lockar är “för mycket” och prinsessan Annes hår är skräckinjagande.

Hon heter Denise McAdam,55, och var den “officiella” hovfrisören i åratal och vet det mesta om de brittiska kungligheternas hår.

För att främja showen

Nu är hon en del av en dokusåpa i Storbritannien. För att främja showen har hon ställt upp i en intervju och berättar där om kungligheternas hår, framför allt Kates och Annes.

Kate-hair-

Kate verkar gilla sina korkskruvar, men den kungliga hovfrisören är ingen beundrare av lockarna.

Kate Middletons signum är de kastanjebrunna lockarna. Kate inger ofta känslan av att just ha kommit ut från frissan efter timmar av styling, menar hårproffset.

Denise-McAdam

Denise McAdam har klippt håret på samtliga familjemedlemmar i det brittiska kungahuset. Hennes åsikt om Kates hår lyder:
– Hertiginnan av Cambridge frisyr är fin men kanske något överdriven.

Anne-1

Om prinsessans Annes hår har bara Denise McAdam ett enda ord: Skrämmande!

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures, IBL

 

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

25 kommentarer till “Kungliga hovfrisören talar ut om Kates hår”

 1. Sthlm skriver: 25 februari, 2014

  Kates gardinfrisyr ser absolut inte klok ut på hennes grova ansikte. Alldeles för sent att styla om Anne.


 2. Maja den första skriver: 25 februari, 2014

  Kate behöver verkligen hjälp för att se lite mer vuxen och stylish ut.
  "Draperiet" är förfärligt.
  Anns hår ser t som en mössa, men hon kanske har "problemhår" som man inte kan göra så mycket med?


 3. Titti skriver: 25 februari, 2014

  Jag har alltid tyckt att Kates hår har varit alldeles för mycket. Det är ju hår överallt.
  Prinsessan Annes skall vi inte prata om.


 4. Linnea skriver: 25 februari, 2014

  Ju äldre Anne blir desto mer påminner hon om faderns moster drottning Louise och maka till kung Gustaf IV Adolf. Tycker hon visar sin persona i stil o klädsel. Hon är en riktigt gammaldags äldre engelsk lady.Behåll Du Din frisyr Anne!


 5. Humaniora skriver: 25 februari, 2014

  Denise Mc Adam har ju rätt i sin kommentar………lite tråkigt att Anne är så totalt ointresserad av sitt yttre……hennes dotter däremot verkar vara en härlig person med egen lite mer färgstark attityd…… ifall hon försökt påverka sin mammas smak/omdöme så verkar det inte gett något resultat…!!


 6. Pboo skriver: 25 februari, 2014

  P Anne verkar ha valt att behålla sitt hår långt (el. relativt långt), och att hon väljer att sätta upp det. Finns kanske inte så många varianter av uppsättning. De flesta hår blir inte bättre med åren – tvärtemot. Däremot är D Catherine ung, och skulle därför kunna göra så mycket mer – uppsättningar och utsläppt – med sitt hår, som ger intryck av att vara relativt fylligt även utan lockarna och därför lätt borde kunna formas till olika typer av frisyrer.


 7. Maja skriver: 25 februari, 2014

  Det är praktiskt för pinsessan Anne att ha håret uppsatt med stormvindsspray – frisyren håller en hel dag och mer därtill. Hon ser aldrig savig ut utan alltid perfekt. Respekterar henne att hon håller sin stil och inte påverkas av modeflugor.


 8. MargarethaMargaretha skriver: 25 februari, 2014

  Prinsessan Annes ointresse för mode,frisyr eller flärd.Ägnar livet mera åt hundar-hästsportintresse.Tidlösheten gör hennes personlighet,utan modemedveten.Hon är en gammaldags engelsk Lady och värdig i sig själv och sin eget jag.Gillar henne.
  Kate med sitt hårsvall hängande ner,skulle troligen bli finare i uppsatta frisyrer.


 9. Maja skriver: 25 februari, 2014

  #7
  Som mamman sin! Modiga damer.


 10. Pamela P skriver: 25 februari, 2014

  Catherine borde låta håret växa ännu mera och ha moderna håruppsättningar. Anne med sitt långa hår kan knappast känna att hon blivit kärring. Det sägs att ju äldre kärringen blir desto kortare blir håret!


 11. Cena skriver: 25 februari, 2014

  Tycker att Denise McAdam är olojal!
  FY säger jag bara.
  Skulle aldrig göra så även om summan för att ställa upp innebar flera miljoner.


 12. Eva M skriver: 25 februari, 2014

  Jag har sett en bild på hertiginnan Kathrine i en vackert gjord knut. Hon var så vacker i frisyren. Jag har bara sett denna bild. Hennes nuvarande frisyr börjar bli tråkig att se trots det fina håret.


 13. Cissi skriver: 25 februari, 2014

  Har länge tyckt att Catherine borde skippa Shirley Temple-stuket. Hon är jättevacker med håret i en enkel hästsvans. Annes frisyr är ofta lite för "bullig", annars klär hon bra i knut.


 14. Bo skriver: 25 februari, 2014

  Av Denise hår & (frisyr) kan man knappt tro att hon är frisör – behöver själv hjälp av en frisör!


 15. realist skriver: 25 februari, 2014

  kate och anne kan väl byta frisyrer


 16. emma_h skriver: 25 februari, 2014

  Cena 11 – instämmer verkligen Illojalt &Osmakligt …likt alla Hov skriver de anställda på sekretessavtal där inget sagt under arbetstid må yppas till utomstående, även efter anställning. Att därtill uttala sig nedvärderande om sin forna uppdragsgivare är än mer omdömeslöst
  UTDRAG_TELEGRAPH: “There are things that W&H told me. But you have to be discreet. That’s why the Q awarded me the R Victorian Medal – for 35 years of keeping my mouth shut. I had a handwritten letter from every member of the RF. Even the Queen said, ‘Oh, that’s a very long time you’ve been working for us’. It was a great honour.”
  …men ska D.A bjuda på ett uttalande måste det ju va extremt på nåt sätt annars betalar inte media


 17. Mia skriver: 25 februari, 2014

  Håller med Cena. Har man inte någon känsla för respekt när man har arbetat vid hovet? Även om jag tyckte något skulle jag inte hänga ut dem, de kan ju inte direkt försvara sig.

  Catherines frisyrvariation är lika tråkig som Victorias. Den ena har bara nersläppt så att det är i vägen och ser för flickaktigt ut och den andra har bara håret uppsatt i hästsvans så att det strammar och tar bort personlighet. Hur svårt ska det vara att variera sig?


 18. Pia skriver: 25 februari, 2014

  11 "Cena". Lustigt att du är den enda hittills, som reagerat mot den illojala f d frisörskan. Det var också min första tanke och man ser här hur utsatta kända människor är när pengarna kan få dem utlämnade till allmänheten. Otroligt lågt och falskt. Jag säger också:FY!
  4 "Linnea". Var sitter den likheten? Jag ser den inte alls. Däremot var drottning Louise mycket riktigt en mycket fin person. Enkel men med verklig stil. Louise var mjuk i sitt sätt där Anne verkar vara en ganska amper och tuff dam. Inget ont om henne för den skull, men olik Louise.


 19. Eva H. skriver: 26 februari, 2014

  Det är väl den frissan som fått avsked på grått papper pga sin fri-
  språkighet ?


 20. Lena skriver: 26 februari, 2014

  Catherine vet nog inte vad håruppsättning eller varierande frisyrer är, så tråkig. Anne vinner på sin härliga personlighet och stolta styrka. Som någon sa "en äkta engelsk lady"


 21. Alexander Hed skriver: 26 februari, 2014

  Till Linnea Februari 25..

  Anne ar en gammaldags engelsk dam, det var hennes mormor ocksa och det ar sannerligen hennes mor, drottning Elizabeth ocksa.
  Detta ar den engelska stilen, diskret,flardfri…nagot tantigt och egentligen tidlos..engelskor ar inte fransyskor eller italienskor..deras klimat och deras temperament ar annorlunda plus diskretion.


 22. DesiréeSvenskDam skriver: 26 februari, 2014

  #10 Pamela Vad menar du? Diana hade kort hår de sista åren och var jättesnygg i det precis som många andra, har inget med ålder att göra. Frisyr ska bestämmas utifrån ansiktsform och hårkvalitet. Värst är sångerskor m.fl.med luggar så långa att ögonen inte syns, hemskt!


 23. Lillan skriver: 26 februari, 2014

  Konstigt att det förespråkas hästsvans när Victoria inte kan visa sig med sin utan att man hör uppmaningar om att hon borde ha sitt hår utsläppt…


 24. Hansen skriver: 26 februari, 2014
 25. signe skriver: 26 februari, 2014

  Kate är hur fin som helst i sitt hår !! Hon är ung och vacker och vill väl föra in det unga i det trista Engelaska Kungahuset ! Anne ser ju bedrövlig ut ! Är det så Elisabeth vill att Kate ska se ut ??? Det kan hon nog glömma i så fall . Kate gör som hon vill !


Annons

Laddar