Kungliga modebloggen om Estelles klänning och Victorias blus

Kungliga modebloggen om Estelles klänning och Victorias blus
Annons

Johanna Lejon har på skrivit mer om kronprinsessan Victorias blus och prinsessan Estelles söta klänning.

Det var som vi redan vet kronprinsessans egen söta klänning som dottern prinsessan Estelle bar på de nya födelsedagsbilderna. Men vem har skapat Victorias blus? Johanna Lejon vet mer och skriver om detta på sin Kungliga modeblogg.

Annons

Foto: Kungahuset.se/Kate Gabor

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

21 kommentarer till “Kungliga modebloggen om Estelles klänning och Victorias blus”

 1. Maggiz skriver: 25 februari, 2013

  Underbara bilder från den lilla prinsessan Estelles 1 årsdag. Men väldigt tråkigt att i alla reportage har man glömt att den lilla flickan har en farmor och farfar som naturligtvis har minst lika starka känslor för det här lilla barnbarnet som de andra två flickorna.
  Snälla reportrar. Var rättvis!!! Vi som läsare vill se bilder på lilla Estelle med sin underbara farmor och farfar, moster och morbror samt de två kusinerna.


 2. Liv skriver: 25 februari, 2013

  #1 vilken bisarr kommentar!


 3. Tina skriver: 25 februari, 2013

  1. Men hallå..vadå “rättvisa”..?
  Westlings är ju inte kungliga..de har inga skyldigheter alls emot media..!


 4. Humaniora skriver: 25 februari, 2013

  Kan lätt förstå att denna födelsedagsfest förmörkades av den rådande bröllopskonflikten! – Personligen anser jag att Madeleine själv måste få avgöra vilka hon vill se som sina brudtärnor. Att välja sedan länge goda väninnor känns helt naturligt. Det måste Carl Philip respektera. – Han verkar vara pressad från olika håll……ingen bra situation!! Denna konflikt talar sitt tydliga språk. Ifall inte de inblandade ser upp kan det få konsekvenser som ingen av dem är medvetna om eller i nuläget har förmåga att se! Vidare kommunikationen tycks inte fungera mellan de involverade. – Envist prestigetänkande och bristande respekt tycks bl a vara ledstjärna. Ett råd till Carl Philip om du av en händelse skulle läsa det här: Var inte så styvnackat envis utan lyssna också till din familj!! – I förälskelsens hetta ser vi människor inte klart. En god vän till mig (läkare) sa en gång att förälskelse bör betraktas som en “akut psykos” – vi missbedömer, intellektet grumlas osv. Förstår om du värnar din flickvän, hedersamt – men inte till vilket pris som helst!! Så tänk efter och visa större ödmjukhet det tror jag är det bästa för dig och din framtid!!


 5. Maja skriver: 25 februari, 2013

  Carl Philip borde också närvarat vid söndagens gudstjänst i Slottskyrkan och blivit upplyst om medvetenheten för andras sårbarhet. Istället var han på skidsemester och slet med en kartong Carlbergs öl och struntade fullständigt i sin systerdotters första födelsedag.

  Kör ditt poängrace den 8 juni i stället så att Madeleine och Chris får ett bröllop som de vill minnas hela livet.


 6. Malou skriver: 25 februari, 2013

  Jag tycker det var jättekäckt av Victoria att ta på Estelle klänningen från sin egen 1-års dag. Hoppas du har fler av dina klänningar till henne. Du är jätteskön Victoria.


 7. Malou skriver: 25 februari, 2013

  Jag tycker det var jättekäckt av Victoria att ta på Estelle klänningen från sin egen 1-års dag. Hoppas du har fler av dina klänningar till henne. Du är underbar Victoria.


 8. Lisa skriver: 25 februari, 2013

  Nu måste de yngsta syskonen växa upp och ta det ansvar de är födda till. De är faktiskt tronpretendenter också. Skäm inte ut Sverige genom att bråka i sandlådan. Hur kan CP ha ” något annat planerat ” när han vet att Estelle som han är gudfar till (!) fyller år? Jag skullle inte vilja vara Hovets presstalesman med sådana medlemmar av kungahuset. Skärpning tack! Eller stick iväg på ” välbehövliga ” semestrar.


 9. Eva H. skriver: 25 februari, 2013

  Estelle saknade nog inte sin morbror på kalaset, utan hade det trevligt ändå. Men CPs trotsiga uppträdande bekräftar bara det intryck av omognad som man fått tidigare. Det är nog dags att lägga bort prinstiteln.


 10. Titti skriver: 25 februari, 2013

  Precis Hur kan Carl Philip ha något annat planerat på Estelles första födelsedag. Det här bådar inte gott . Men väntat. Han går tydligen i ett mycket starkt ledband styrt av flickvännen. Han har kommit in i ett förhållande som han inte klarar av att avsluta.


 11. Marguerithe skriver: 25 februari, 2013

  Sluta snälla och förfölj Carl Philip. Han hade säkert anledning i så fall att utebli från Haga. Han är väl den mest lojala person man kan tänka sig, men är han inte välkommen av Victoria så är det inte kul att komma. Han ser ju på de senaste bilderna ganska förtvivlad ut. Måste människor på dessa sidor sjunka så lågt att lägga all skuld på honom, som i alla lägen måste anpassa sig till sina systrar.
  Stackars Kungapar säger jag. De såg mycket trötta ut i bilen ut til lHaga.


 12. Henriette skriver: 25 februari, 2013

  Estelles farmor og farfar har sikkert også været og fejre hende på selve dagen eller om søndagen. Billederne med fødselsdagstærten er sikkert også taget et par dage før.
  Men det er forståeligt, hvis de holder lav profil og undgår pressen . De har jo, præcis som nu Sofia, fået skyld for at føre sig frem. Husker specielt en bestemt episode, hvor Hr. Westling holdt en tale i lokalområde om et emne, han havde stort kendskab til …
  Men heldigvis kan de tage egne billeder sammen med barnebarnet, så undgår de den kritik, som er så fremherskende her.
  Carl Philip og Sofia kigger sikkert ofte forbi på Haga, så den dag har bedsteforældrene kunnet hygge med hende og forældrene.


 13. Kristina skriver: 25 februari, 2013

  Svar till nr 1:
  Vi vet inte om dem ens ville vara med på bild.


 14. Marguerithe skriver: 25 februari, 2013

  “5” Maja,
  I rättvisans namn, saknade vi väl Madeleine i Slottskyrkan! Hade hon något annat arrangemang planerat för att inte delta här?
  Här ursäktas alltid prinsessorna i allt, medan Carl Philip får löpa gatlopp i Sv Dams kommentarsfält. Det är inte värdigt!!!


 15. Karin Nilsson skriver: 25 februari, 2013

  Tror ni verkligen på allt skvaller ni läser? Hur troligt är det att en skvallerjournalist har insyn i familjens privata liv och vet vem som strider med vem och om vad?
  Carl Philip och Madeleine behövs inte som officiella representanter, det räcker mer än nog med kunga- och kronprinsessfamiljen. Inte ens de tycks ju ha tillräckligt med vettiga uppgifter.


 16. Hilde skriver: 26 februari, 2013

  Humaniora
  Kloke ord.
  Er enig med deg i at Madeleine selv må få bestemme hvem som skal være terner. Men hun bør også være såpass ydmyk at hun forstår at det oppleves sårt for C-P at hans ex blir terne og ikke hans nye.
  Allikevel er det barnslig å stille ultimatum og å nekte og være bestman slik som C-P gjør.

  Det kan jo tenkes at C-P fikk godkjennelse av søster til å ikke komme på bursdagen. Han kan jo ha vært innom før han reiste med gave og for å gratulere. Man kan jo ikke forvente at alle familiemedlemmer kan komme hver gang det er fødselsdager. Men en dag fra eller til på en skisemester kan da ikke være så viktig så egentlig er det en dårlig unnskyldning.


 17. Hilde skriver: 26 februari, 2013

  Maggiz
  De bildene finnes nok bare i det private fotoalbumet.
  Det finnes ingen offisielle bilder av bursdagsbarnet med kusiner,besteforeldre eller moster.


 18. Kicki skriver: 26 februari, 2013

  Estelle is such a cute baby and it was a very nice touch that she wore the same dress as her mother, on her first birthday.
  I think that one reason CP did not attend the birthday party was probably that Sofia was not invited to this family gathering.
  Why on earth would Madeleine pick Sofia as a bride’s maid??? The bride picks a good friend she has known for a long time.


 19. Hilde skriver: 26 februari, 2013

  Lisa #8
  Det jeg synes er merkelig er at tidningene,eller rettere sagt en tidning, skriver om dette. Hvor har de sine opplysninger fra?
  Tror man at kongefamiliens medlemmer vil berette for venner og ansatte hva som diskuteres og hva som hender innenfor fire vegger?
  Det er normalt med diskusjoner og krangling i alle familier. Det er ikke sikkert at dette er så dramatisk som tidningene vil ha det til.
  Media burde la kongefamilien få ha sine interne diskusjoner i fred. Hvem beretter for tidningene eller bare spekulerer de?


 20. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  11, 14 Marguerithe

  Citerar; “men är han inte välkommen av Victoria så är det inte kul att komma.” och “I rättvisans namn, saknade vi väl Madeleine i Slottskyrkan! Här ursäktas alltid prinsessorna i allt, medan Carl Philip får löpa gatlopp i Sv Dams kommentarsfält.”

  Tror du verkligen att P Carl Philip morbor och fadder till P Estelle inte av KP Victoria var välkommen?! Vem/vilka är det som jämt kritiseras på dessa sidor – speciellt av vissa av er – P Madeleine o hennes fästman! Nu också! Kritisera istället P Carl Philip för att utebli från P Estelles 1-års dag! Ovärdigt! Era älsklingar har gjort bort sig! P Madeleine o Chris kan ALDRIG kritiseras efter detta!


 21. Marguerithe skriver: 26 februari, 2013

  “20” PBoo,
  Ja, jag tror att det är Victoria som styr skutan nu. Madeleine kör sitt eget race, vilket är kul och uppfriskande (hon såg så tuff ut i sin hatt när hon rattade mot Haga), men Victoria kan inte hantera att Carl Philip också vill bestämma lite över sitt liv.Han har väl också känslor som alla andra och borde inte förföljas som nu sker.
  Det är vad jag tror, lika mycket som alla andra här spekulerar. Dock är det väl ändå mest Expressen och Johan T Lindvall i vanlig ordning som vill försöka orsaka splittring i familjen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar