Kungliga powerparet bjöd på kärlek på jobbet!

Kungliga powerparet bjöd på kärlek på jobbet!
Charmfaktorn var skyhög när vi mötte detta kungliga powerpar i förmiddags. Och så får ni inte missa vårt härliga snack med kungafamiljens egen tekniknörd prins Daniel!
Annons

Det kungliga powerparet Victoria och Daniel har varit ute på jobb – tillsammans. Och vilket härligt teamwork det blev när de besökte Stora Ensos innovationscenter i Nacka! Nu råkar kronprinsessan vara något av en kunglig expert på ämnet förnybara material, och ställde fråga efter fråga med sin lite hesa röst, som ”Vad är svagheten med det här klistret?” och ”Man kan inte äta det här va?”

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Kungliga powerparet bjöd på kärlek på jobbet!”

 1. charlotte skriver: 29 januari, 2019

  Härligt par som har roligt när de gör uppdrag tillsammans.


 2. Johan August skriver: 29 januari, 2019

  Benito (Vickan) spanar norröver och har redan bestämt innehållet i telegrammet han, likt sitt höga föredöme, snart ska skicka till Rom och senaten: Veni, Vidi, Vici.
  Britterna gav dock Il Duces telegramtext en något annorlunda översättning än den brukliga: Jag kom när jag såg att de segrade.


 3. Helene skriver: 29 januari, 2019

  Detta Par, är de enda som som vi bör ha så länge monarkin består! ( förutan kungaparet) –Visa den medelåldersprinsen med fru, vägen till arbetsförmedlingen!
  Madeleine klarar sig bra med arbetande make, samt egna projekt, hon behöver inte titel:prinsessa för att ta sig fram, hon har egna meriter att stå på. Det har inte storebror med fru.


 4. m skriver: 30 januari, 2019

  Ja framför allt kostnadseffektivt så länge miljardären inte vill finansiera alla HkH ur egen ficka…..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar nästa artikel…