Kungliga snackisar:
Daniel om Daniel!

Kungliga snackisar:<br> Daniel om Daniel!
Annons

Daniel Westling och Daniel Nyhlén

Kärt återseende då Daniel Nyhlén gjorde comeback som kunglig expert.
Kärt återseende då Daniel Nyhlén gjorde comeback som kunglig expert.

I kväll medverkar Svensk Damtidnings kungliga expert Daniel Nyhlén i TV4-s Förkväll då det pratas om kungligheter. Men redan nu startar Daniel Nyhlén med kungliga snackisar på svenskdam.se.
Och vi börjar med Daniel Westling och snackisarna kring medelklasskillen från Ockelbo.
Daniel Nyhlén har ju träffat Daniel Westling många gånger och tycker att kritiken mot vår blivande prins är orättvis…

Annons

Det var lite som i sagornas värld. Daniel Westling fick prinsessan och hela kungariket. Vem kunde ha anat att vår Victoria skulle förälska sig i en medelklasskille från Ockelbo. Ja, inte jag i alla fall…
Nu blev det så himla bra, och även om det har knorrats i konservativa kretsar är jag övertygad om att Daniel kommer göra superbra ifrån sig vid Victorias sida.

Annons

En höjdare…

Vad många glömmer med Daniel Westling är att han inte alls har åkt in på ett bananskal i Stockholms finare kretsar via kronprinsessan. Nej, de kontakterna hade Daniel redan innan han träffade Victoria.

Daniel tränade höjdare inom näringslivet och lärde känna sin livs kärlek genom hennes väninna Caroline Nilsson (då Kreuger) som redan var stammis på Master Training. Så de få Westling-skeptiker som av någon anledning tror att han har tagit sig fram på fel grunder kan byta uppfattning här och nu.

Jag har mött Daniel vid en rad olika tillfällen under årens lopp. Till en början var han överraskad, stressad och ibland lite småvresig. Och det är klart att man förstod honom då. Livet tog sig en vändning som var svår att förutspå. Tillvaron vändes liksom upp och ner. Men det var då. En svunnen tid. Och varför ska vi titta i den backspegeln nu?

Annons

Superproffsig gentleman

Under de senaste åren har Daniel förvandlats till en superproffsig gentleman som på fullt allvar förstår vikten av att vara en man vid kronprinsessans sida. En hårt arbetande företagsledare som offrat mycket för sin verksamhet och som antagligen, om han inte hade mött Victoria, hade blivit både framgångsrik och förmögen på egen hand.
Daniel Westling är ett föredöme. Och inte för att han är tillsammans med en kronprinsessa. Redan innan romansen nådde löpsedlarna hade Daniel bevisat att han både vill och kan.

Av Daniel Nyhlén
Foto: All Over Press

egenadforkvall

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Kungliga snackisar:
Daniel om Daniel!”

 1. Britt i Lund skriver: 16 oktober, 2009

  Mycket bra skrivet Daniel N. Nu tycker jag att kritikerna till Daniel W ska ta sig en rejäl funderare efter att ha läst dessa superba artiklar av dej som verkligen känner till det mesta om kungahuset.


 2. Christina Helsinki skriver: 16 oktober, 2009

  Britt i Lund,

  Fick i dag pappersversionen av Tidningen. Olé ropar ´Pojke vad har du gjort, då Daniel presenterade Victoria för föräldrarna. Olé säger att Daniel aldrig tidigare har presenterat någon flickvän för föräldrarna.

  Så det som Nyhlle, skriver om Daniel. W´s förträffligheter, är inte tillräckligt.

  Daniel W. har inga benrangel i kyl…eller var det klädskåpet. Han har väntat på den enda rätta till närmare 30-års åleder.

  ´Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge


 3. Jenny skriver: 16 oktober, 2009

  4x av Daniel N´s nuna i en och samma artikel. Bra jobbat!


 4. Martin skriver: 16 oktober, 2009

  det galler att starka varumaerket !!!


 5. signesigne skriver: 17 oktober, 2009

  Jättefint skrivet av Daniel N. Hoppas fler läser detta och får sig en tankeställare. Speciellt till de som skriver så nedvärderande och kränkande om Daniel W. Jag har hela tiden sagt ge Daniel en chans och vänta med kritiken till den befogad. Jag tror på Daniel och att det kommer att bli jättebra.
  # 1 tack Britt i Lund som har samma inställning som jag.det är så himla jobbigt och läsa all skit som skrivits om Daniel

  Vem skulle inte bli chockad om sin son kommer hem och ska presentera sin nya flickvän och in genom dörren kommer kronprinsessan Viktoria jag skulle nog sagt samma sak som Olle……………………


 6. marie ceder skriver: 18 oktober, 2009

  Lövis!
  Du är med i många fora.
  Jag minns när Du hade många och långa synpunkter på det mesta i Expressen.
  Som republikan ger jag Dig rätt i nästan allt.
  Försök bara att vara lite mer nyanserad och inte svinga yxan åt alla håll samtidigt. Det kan uppfattas som gnälligt och oseriöst.


 7. mary kMaryKristiansen skriver: 14 januari, 2014

  # 5 signe:
  Daniel N beskriver de rene fakta om Daniel W! Disse fakta var tilgjengelig også lenge før D + W giftet seg. Men som svært, svært mange kommentatorer her på sidene valgte å overse og derfor haglet det med galle, usannheter, latterliggjøring, nedrakking av Daniel før forlovelsen! Vi var ikke mange her på sidene som forsvarte Daniel! Undertegnede ramset gang på gang – til det kjedsommelige – Daniels gode egenskaper, gode bakgrunn og evne til å være en vellykket self.made-man, lenge før han traff Victoria. En mann med sunne interesser og med noe så sjeldent som en flekkfri fortid! Hvilket lykketreff for Victoria! Det var flaks at hun traff dette unike eksemplar av hannkjønnet! En perfekt ektemake, som på alle måter er i stand til å være lojal, støttende, omsorgsfull, trofast og solid! Hvem er den og hvor finnes den overklasse-kille som kunne matche Daniel på alle disse viktigste områdene? Akademiske grader er nå for tiden på billigsalg/rea og er tilgjengelig for alle, mens alle Daniels gode egenskaper – er sjeldenhet i en og samme person!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar