Lady Louise har ärvt farmors passion för hästar

Lady Louise har ärvt farmors passion för hästar
Annons

Vilken härlig syn ! Evigt unga farmor Elisabeth, 85, på sin svartluggade “springare” tillsammans med sina gulliga barnbarn, James  viscount Severn, 3, och lady Louise Windsor, 8, bland blåklockorna på Windsor Great Park. Rena tavlan!

Annons

Bilden på drottning Elizabeth och barnbarnen James och Louise till häst (se nedan i bildspelet) togs redan i påskas, men har först nu i samband med de årliga hästtävlingarna, blivit officiell. James och Louises föräldrar är förstås prins Edward och Sophie, eller ” hertigparet av Wessex” som deras officiella titel lyder. Verkar lady Louise bekant så beror det säkert på att hon var brudnäbb nu på prins Williams och Kate Middletons bröllop.
Men nu är det hästar som gäller! I sportig keps (inspirerad av farfar?) beundrade lady Louise de fartfyllda hästtävlingarna – och visst lyste hennes ögon! Här har vi ytterligare en hästtokig kunglighet och blivande tävlingsryttare! Lady Louise fick bland annat se Jessica Springsteen hoppa med sin häst samtidigt som hennes pappa – Bruce Springsteen – stolt som en tupp tittade på.

Prins Philip i sitt esse

Och prins Philip – som fyller imponerande 90 år den 10 juni och är lika hästtokig som resten av kungafamiljen om inte mer – har förstås redan flängt runt ett par rediga varv med sitt fyrspann och stänkt ner sig i momentet Driving Grand Prix Competition B, där ju vattenpussarna står som spön i backen. Däremellan knattrar han runt på mini-moppen, språkar med vänner och “småljuger” lite grann. Som han själv lär ha uttryckt saken.

Av Marianne Rolfstadius
Foto: Stella Pictures, IBL

[smooth=id: 562; width:430; height:400; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Lady Louise har ärvt farmors passion för hästar”

 1. Caroline skriver: 17 maj, 2011

  Det ser ud til at dronning Elizabeth klare sin rolle som farmor meget bedre end rollen som mor.


 2. MargarethaMargaretha skriver: 17 maj, 2011

  Vilken härlig vårbild med farmor Drottning Elisabeth 85 år ung och barnbarnen Louise och James.Ridande alla tre ridande på varsin fin häst.


 3. MargarethaMargaretha skriver: 17 maj, 2011

  Vilken härlig vårbild med farmor Drottning Elisabeth 85 år ung och barnbarnen Louise och James.Komma ridande alla tre på varsin fin häst.Trevligt intresse lady Louise ärvt av farmor.


 4. Sofia skriver: 17 maj, 2011

  Elizabeth är underbar…


 5. Hansen skriver: 18 maj, 2011

  Krutgumma!


 6. Marie skriver: 19 maj, 2011

  Louise är väldigt lik Elizabeth när hon var liten 🙂 F.ö har jag alltid gillat Sophie och Edward för att de ligger lågt och inte har behov av att visa upp sig och sin familj mer än nödvändigt.


 7. Emma_H skriver: 19 maj, 2011

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar