Läs om vår reporters möte med drottningen

Läs om vår reporters möte med drottningen
Annons

En av våra vimmelprinsessor – Anna von Koch – har träffat drottning Silvia. En intervju ni kan läsa i det nya numret av Svensk Damtidning.

Nu har det nya härliga midsommarnumret av Svensk Damtidning kommit ut och i detta nummer kan ni bland annat läsa om vad drottning Silvia minns allra bäst från prinsessan Madeleines bröllop. Samt få en liten inblick i hur stiftelsen Silviahemmet fungerar.

Annons

Foto: Pelle Arvidsson

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Läs om vår reporters möte med drottningen”

 1. ilonka skriver: 22 juni, 2013

  Oh, what a beauty she is!


 2. Pboo skriver: 22 juni, 2013

  Minns det som det mest fantastiska bröllop som de varit på tycks många ha gjort – idel superlativer om bröllopet, paret, Chris, P Madeleine, Chris familj, Kungafamiljen! “- Jag har aldrig sett Chris så lycklig som nu. När de stod på dansgolvet i går kväll lyste det om dem.” “Tatjana berättade livfullt och engagerat om Chris på ett sätt som fick de gäster som inte kände honom sedan tidigare att ta honom till sig på ett helt nytt sätt.” “Kungen berättade en anekdot från Madeleines barndom. När hon hade fått sin första egna väska frågade drottningen vad hennes dotter hade lagt i den – och fick svaret att hon stoppat ned pappa. Sedan halade Madeleine upp tre enkronor där kungen var avbildad på ena sidan.”

  http://www.expressen.se/nyheter/dokument/kamerorna-slocknade–da-borjade-festen/


 3. Pboo skriver: 22 juni, 2013

  Superlativer; “Vi var väldigt tagna av hur vänliga och älskvärda alla var mot oss, den svenska familjen och vännerna. Det kändes som om vi varit vänner för alltid. Jag stannade på festen till tidigt på morgonen. Det var en helt fantastisk fest och talen som hölls var så vackra – orden, kärleken, känslan, säger Ann Prevost, vän till Chris mamma Eva O’Neill.” “- Det var så vackert, så genomtänkt, så mycket lycka och glädje. Och det finaste var att man verkligen kände hur genuint lyckliga de var. Jag gick dit med en stor förväntan att få uppleva något fantastiskt, men jag gick därifrån med en tio gånger så stor upplevelse…, säger Anders Bagge.”

  http://www.expressen.se/nyheter/dokument/kamerorna-slocknade–da-borjade-festen/


 4. Pboo skriver: 22 juni, 2013

  Bröllopsparet, Kungaparet o alla inblandade kan verkligen vara glada o stolta – alla tycks bara ha idel lovord över bröllopet! Fler axplock (finns än fler i artikeln); Syskonens tal; “- De beskrev henne som envis, familjekär, ömsint och en person som är rolig att vara med.” “Det var en mycket lyckad kväll och flera av vännerna försökte övertala Chris att ställa sig upp och sjunga en låt av Guns N’ Roses. – Jag och Chris spelade i ett band tillsammans tidigare. Han är en väldigt duktig sångare och han kan sjunga vilken Guns N’ Roses-låt som helst. Han är väldigt cool, väldigt rock ‘n roll, säger barndomsvännen Philip Eschenbach.”

  http://www.expressen.se/nyheter/dokument/kamerorna-slocknade–da-borjade-festen/


 5. Pboo skriver: 22 juni, 2013

  Nu planeras inför nästa bröllop – om man ska tro Expressen!

  http://www.expressen.se/nyheter/dagens-expressen/


 6. Julia skriver: 22 juni, 2013

  Tack vare drottning Silvia har demensvården fått en förhöjd status. Många söker till specialutbildning inom demensvård och blir Silviasystrar. Detta har varit ett mycket eftersatt område och behovet är stort.


 7. AstridA skriver: 23 juni, 2013

  #2 (osv) Pboo: Takk for omtanken, men sitater fra Expressen o.a. er ikke nödvendig. Vi har koll på tidningar på nät.


 8. Ansan skriver: 25 juni, 2013

  Ett inslag om monarkin i programmet ”Dagens motion” fälls eftersom nämnden anser att SVT brutit mot kravet på opartiskhet. I inslaget lästes en riksdagsmotion av en socialdemokratisk ledamot om att avskaffa monarkin upp. Programmet går att se på svt.se här.
  ”Inslaget saknade en påannonsering eller förklarande text som angav vem som var avsändare. Nämnden ansåg att inslaget framstod som ett ställningstagande”, skriver Granskningsnämnden.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar