Letitzia och Felipe fastnade i hissen!

Letitzia och Felipe fastnade i hissen!
Annons

Kronprins Felipe och hans Letizia har fastnat i hissen
Kronprins Felipe och hans Letizia fastnade i hissen

Kronprins Felipe och hans Letitzia fastnade häromveckan i hissen under ett besök i staden Girona i Katalonien. Just som Felipe och Letizia skulle lämna kongressbyggnaden Auditorio-Palau efter ett officiellt besök stannade hissen mellan två våningsplan.

Annons

Klonk! Plötsligt satt kronprins Felipe och Letitzia fast i hissen, halvvägs ned till entréplanet. Kom varken upp eller ned.

Letizia kramade makens hand
Letizia kramade makens hand

Det hela hände under ett besök i staden Girona i Katalonien. Just som Felipe och Letizia skulle lämna den pampiga kongressbyggnaden Auditorio-Palau efter sitt officiella besök och tagit ett hjärtligt farväl, gick hissen i stå.

Helt ensamma var nu Felipe och Letitzia inte därinne i hissen. ”Medfångarna” José Montilla som är ordförande för den katalanska regeringen samt tre andra spanska högdjur gjorde sitt bästa för att peppa varann medan evighetsminuterna tickade på. Och hade det faktiskt riktigt trivsamt. Men hett.

De båda blixtinkallade hissreparatörerna lyckades till slut pressa upp dörrarna så pass att man kunde få in lite vatten, vilket förstås mottogs med jubel. Tjugo minuter senare gled hissen igång igen och landade lugnt och stilla på bottenvåningen varvid alla kunde traska ut oskadda om än lite svettiga. Efteråt avslöjade en av hissreparatörerna:

– Letizia var på strålande humör och skojade att hon gärna hade varit kvar där inne med de charmiga herrarna ännu ett tag, så trevligt hade hon.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: All OverMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Letitzia och Felipe fastnade i hissen!”

 1. Martin skriver: 3 juli, 2009

  ett mycket stiligt par….och en hissnande historia…:)


 2. Netahttp skriver: 3 juli, 2009

  Skratt ! Och ja, det är ett stiligt par.


 3. Anna skriver: 3 juli, 2009

  Det måste vara svettigt för Felipe att ha kostym i hettan..


 4. signesigne skriver: 3 juli, 2009

  Usch så gräsligt det måste ha varit att fastna i hissen ! Vilken panik ! Det är nog många tankar som far igenom huvudet. De tänkte nog på sina små prinsessor om de skulle få se dem igen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar