Letizia mötte USA i lakritsremmar och svarta spetsar

Letizia mötte USA i lakritsremmar och svarta spetsar
Annons

Leti-ax

Kronprinsessan Letizia imponerade på amerikanarna och visade upp en läcker spetsklänning häromveckan med smäckra detaljer.

Spanske Felipe såg stolt ut, som en matador, när han presenterade sin snygga hustru för amerikanerna på invigningen av “Miami Book Fair”.

Annons

Letizia

Rosa med svarta accenter – lakritsrem om midjan och en “black beauty-väska” – gjorde Leti succé. Hon bar utsläppt hår och konverserade initierat författare på bokmässan i Miami.

Leti-12

Här ser vi kronprins Felipe och kronprinsessan Letizia i Los Angeles på invigningsmiddagen av “the Spain-US Forum” i Los Angeles.

Leti

Håret var uppsatt under galamiddagen.

Borgmastaren-los-angelses

I L.A. träffade Felipe och Letizia också borgmästaren Eric Garcetti och hans hustru.

felipe

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

15 kommentarer till “Letizia mötte USA i lakritsremmar och svarta spetsar”

 1. skåning skriver: 21 november, 2013

  Prinsessan blir bara vackrare med åren. Bra smak har hon också men med hennes figur ser ju allt bra ut.


 2. Sandra skriver: 21 november, 2013

  Letizia är mycket snyggt klädd. Kul att hon återanvänder sina vackra klänningar.


 3. ingela skriver: 21 november, 2013

  Ja det är en tjusig kvinna som Spanien en dag får till Drottning.


 4. Eleni skriver: 21 november, 2013

  Fina och bra representanter för Spanien!!!
  Alltid smakfull klädsel på den vackra och graciösa Letizia!


 5. Karin skriver: 21 november, 2013

  For en stil, for en klasse, for en utstråling. Ingen kongelig kan måle seg med Letizia. Hun er utrolig flott!


 6. Matilda skriver: 21 november, 2013

  Lakritsremmar???


 7. Nicole skriver: 21 november, 2013

  Verkligen Ser Inte Bra ut Anorektisk sjuk Herregud det ju livsfarlig att saga att hon ser ut som en modell verkligen iinte Det ar skilnad att vara small och sjuk small !! Hon behover hjalp omedelbart


 8. Eva H. skriver: 21 november, 2013

  Vadå, hjälp omedelbart !? Hon har ju sett ut så här iaf sedan flickorna föddes, en del människor är faktiskt naturlig tunna, medan andra bantar livet ut utan resultat.


 9. Grema56grema56 skriver: 21 november, 2013

  Håller helt med dig # 7. Het är bara knocklar och hud utan ett uns av underhudsfett!! Ingen bra förebild! När man är så "spinkig" som Latizia, brukar huvudet verka för stort för kroppen! Annars är hon duktig med att välja rätt kläder och jag gillar för det mästa hennes stil.


 10. Matilda skriver: 21 november, 2013

  Ja, i jämförelse med friskt atletiska Charlene och hälsosamt, naturligt kurviga Maxima ser hon onekligen ut att vara ganska osunt tunn.


 11. Kristiina från Turku skriver: 22 november, 2013

  Letizia har alltid varit smal och petite. Hon är en otroligt vacker och karismatisk kvinna. Felipe och Letizia gör bra job tillsammans och det är härligt att se dem tillsammans, de ser så lyckliga ut. Letizias garderob på resan till USA var fantastisk.


 12. Karina skriver: 22 november, 2013

  Hvis Letizia ikke viste sine magre skuldre og arme frem, men holdt sig til dragter og kjoler med ærmer med lidt længde, ser hun ikke mere tynd ud end flere andre prinsesser.
  Hvis hun var "usund" mager, ville det kunne ses i ansigtet. Som hos Mary, der får en spids hage, når hun er på kur for at holde vægten nede. Marie har et fra naturens side smalt ansigt.
  På Åsas blogg ligger nogle fotos af Camilla i galla fra Indien/Sri Lanka, hvor hun ser ligeså tynd og benet ud omkring skuldrene, som Letizia. Det er jo ellers ikke det indtryk Camilla normalt giver ved den påklædning, hun vælger.


 13. Irena skriver: 22 november, 2013

  Ja Jämrans. Finns det något som är tråkigare än perfektion? Kan inte Leti göra ett kontroversiellt uttalande eller komma rufsig och o-opererad till ett uppdrag snart? En enda lång golgatavandring i slätstruket hår och nykammade lösögonfransar. Gäsp.


 14. Catherine skriver: 22 november, 2013

  #13 Snälla Tina – Försök att hålla något högre nivå på de kommentarer du kommer med. Det här forumet är till för att kommentera tidningens artiklar på ett trevligt sätt och det är sorgligt om du inte har något bättre för dig än att försöka vara lite provokativ. Suck…


 15. Jewel skriver: 24 november, 2013

  Ja, hun er veldig vakker. Men jeg syntes det synd hun er blitt hekta på botox, vipper og skjønnhetsoperasjoner. Syntes hun så mer ekte ut i starten.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar