Letizia och Félipe tog med sig flickorna till sjukhuset

Letizia och Félipe tog med sig flickorna till sjukhuset
Annons

Kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia kom med bägge sina supersöta döttrar till kung Juan Carlos sjukbädd i helgen, där han vilade ut efter operationen.

Som vi tidigare berättat har kung Juan Carlos opererat sin höft, det sägs vara hans fjärde operation på två år. Här ser vi kronprinsessan Letizia och kronprins Felipe anlända till sjukhuset där kungen vårdats efter operationen, som för övrigt gick bra.

Söta flickor

Det spanska kronprinsparet hade också tagit med sig parets söta döttrar, prinsessan Sofia och prinsessan Leonor, till sjukhuset. Men det alla nu talar om i Spanien är ändå kungens kostsamma jaktresa till Botswana, som i sin tur ska ha orsakat höftskadan.

Skjuta en elefant

Många spanjorer har irriterat sig på att medan de får snåla in på allt har kungen haft råd att spendera 44.000 euro bara för att få chansen att skjuta en elefant, uppger Huffington Post. För att inte tala om vad många anser om själva jakten…

Annons

Kung Juan Carlos har opererat höften.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Letizia och Félipe tog med sig flickorna till sjukhuset”

 1. Tina skriver: 16 april, 2012

  Mycket vacker familj..!


 2. Desiréesvenskdam.se skriver: 16 april, 2012

  Ja, det är fruktansvärt att jaga utrotningshotade djur!! Hur är människor som ägnar sig åt det funtade? Elefanter är mycket intelligenta med ett rikt känsloliv! Ett av mina favoritdjur, även om jag tycker om nästan alla.


 3. Titti skriver: 16 april, 2012

  #2 Desirée

  Instämmer -ofattbart hur man kan ägna sig åt att jaga dessa fina djur – och de är precis som du säger utrotningshotade!

  Detta har väckt mycket starka och upprörda känslor i Spanien.


 4. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 16 april, 2012

  Inte så konstigt att de vill jaga elefanter. De gottar sig ju åt tjurfäkting också. Vidrigt.


 5. Nordlys skriver: 16 april, 2012

  Spanjorer är väl inte direkt kända för att vara några djurvänner direkt..
  Men med tanke på hur spansk media reagerat, så kanske det är påväg åt rätt håll nu.. Fasst det kanske hade mer med den ekonomiska frågan att göra i dessa kristider, än med elefanterna som sådana..

  Verkar annars vara en skjutglad familj det där..
  Jag fattar inte hur man skjuta dessa vackra ståtliga djur.. Och framförallt undrar jag hur det känns att skjuta, efter att ha förlorat sin bror i ett vådaskott…


 6. Sthlm skriver: 16 april, 2012

  Undra om det inte är dags för farbrodern att lämna över till kronprins Félipe. Det är nog säkrast för alla om han slår sig till ro i en gungstol hemma i sin våning.


 7. A skriver: 17 april, 2012

  Usch, vad hemsk han ar! Vad for nytta kan man ha av att skjuta en elefant eller andra djur for den delen? Om djuret inte hotar eller gor nagot for att bli skjuten vad ar man for person som dodar for noje?!! O vart gar gransen?! Nu e det en elfant sen ar det kanske dags att skjuta mannikor for nojesskull?! Hoppas att om kung JC ger sig ut for att skjuta igen, elefanter eller andra djur att han blir attackerad forst sa han far smaka pa sin egen medecin..


 8. Annette skriver: 17 april, 2012

  Jeg læste i morgenavisen, at udover mange spaniere, så ønsker WWF også at han fratages sit æresmedlemskab…… håber det sker!


 9. allegra skriver: 17 april, 2012

  Spanska kungahuset är i verklig gungning efter det här. Undra på att folkligt raseri blir följden av offentliggörandet av
  elefantjakten.
  Visst måste han nu lämna över åt sin son om familjen ska vara kvar. Förtroendekapitalet är förbrukat.


 10. Irena skriver: 17 april, 2012

  Ja, detta var ju som att dra ned en rullgardin för Juan Carlos regenttid, Byte, som man säger inom idrotten, och bänken för regenten.
  In med Felipe…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar