Letizia och Sofia blir bara snyggare med åren

Letizia och Sofia blir bara snyggare med åren
Annons

leti-2

Kronprinsessan Letizia vågar i höst – så här djurisk var hon i leopardmönstrat. 

Fläckigt läckert Letizia! Självklart är det “fusk” – inget äkta djur har fått sätta livet till och djurmönstret passar faktiskt den spanska kronprinsessan väl, tycker ni inte?

Ny stil

Nya stilen är en vitaminkick. Leti har ju visat på en ganska blek utstrålning under september och halva oktober. Men nu har det hänt något. Kul!

Annons

leti

De spanska kungliga damerna har haft flera uppdrag i helgen. Drottning Sofia invigde en “Food Bank” i Madrid. Här ser ni några bilder från tillfället.

sofia-2

Även drottning Sofia är en mycket stilfull kvinna som har en ungdomligare kläd-look nu än tidigare. Kavaj och byxor passar hon bra i.

Sofia-3

 

Foto: All over press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Letizia och Sofia blir bara snyggare med åren”

 1. Sandra skriver: 22 oktober, 2013

  Jättesnygg blus i djurmönster! Var kommer den ifrån? Den skulle jag vilja köpa.


 2. Sthlm skriver: 22 oktober, 2013

  Något trevligt verkar ha hänt kronprinsessan Letizia för hon blir bara snyggare och snyggare och som hon strålar. Drottning Sofia däremot tycker jag ofta ser trött och hängig ut och ser väl inte yngre än vad hon är.


 3. Sandra skriver: 22 oktober, 2013

  Ah, jag tror princessan Letizias blus kommer från Felipe Varela.


 4. Karin skriver: 22 oktober, 2013

  sofia ser jo ikke bra ut. har lenge lurt på hvorfor en kronprins den gang valgte å gifte seg med sofia, middelmådig som hun ser ut. jeg kan heller ikke tro at hun var en skjønnhet som ung, når jeg ser på prinsesse Helena….Mener ikke å være stygg her.


 5. realist skriver: 22 oktober, 2013

  de kan inte mäta sig med cp:s sofia


 6. C skriver: 23 oktober, 2013

  Klassiska drag åldras väl. Men nog är hon lite anonym tycker jag. Sofia har inte alls samma ansiktsform så hon ser inte alls så bra ut. Men visst finns det väl mer att skriva om vad gäller dessa damer än deras utseende? Kom igen SvD, lite ointressant artikel.


 7. Fröken skriver: 23 oktober, 2013

  De blir bara vackrare och vackrare i takt med alla skönhetsoperationer.


 8. Hm skriver: 23 oktober, 2013

  #Sthlm Drottning Sofia är 75 år, jag tycker visst att hon ser yngre ut även om hon i och för sig inte har någon skyldighet att göra det. Och Karin, kronprinsen gifte sig väl inte med ett utseende? Hon såg inte illa ut som ung heller även om hon inte var någon strålande skönhet. Hur många är nu det?


Annons

Laddar