Madeleine firade Estelle i helgen – utan Chris

Madeleine firade Estelle i helgen - utan Chris
Annons

I helgen firade Madeleine sin systerdotter på Haga. Hon ankom till kalaset, men utan sin fästman.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel hade – som vi berättat om tidigare – ordnat ett stort kalas för sin dotter, i lördags då Estelle fyllde 1 år. Nära och kära ankom till Haga för att fira den lilla prinsessan. Även Estelles moster, prinsessan Madeleine, kom till kalaset – hon hade åkt hem från New York för att kunna närvara. Madeleine ankom med bil till kronprinsessparets hem, och satt själv bakom ratten. Dagen till ära var hon klädd hatt. Men den som får Madeleine att stråla mest av allt fanns inte vid hennes sida, Chris. Inte på en enda bild går det att finna Prinsessans fästman. Han var förmodligen kvar i New York, troligtvis på grund av sitt arbete.

Bild från Madeleines Facebook.

Promenad med mamma

Prinsessan Madeleine hann med mer än bara kalas, under sin helg i Sverige. Bland annat var hon på promenad med Silvia. En bild på prinsessans Facebook visar att de gick runt Drottningholms slott, och säkerligen pratade de bröllop. Så här skriver hon:
– I captured this moment yesterday while I took a walk with my mother in the park of Drottningholm.
Nu är det drygt 100 dagar kvar tills Madeleine står brud, och nedräkningen har börjat på allvar.

Annons

Av: Sofia Bergstrand
Foto: Stella Pictures och Prinsessan Madeleines Facebook.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

80 kommentarer till “Madeleine firade Estelle i helgen – utan Chris”

 1. Anna-Karin skriver: 26 februari, 2013

  Tråkigt att prinsessan Estelles gudfar prins Carl-Philip valde fjällen i stället. Det kan man ju fråga sig varför.


 2. Bittan skriver: 26 februari, 2013

  Om det är nu som Expressen skriver ang tärnorna. Så tycker jag Madeleine har skinn på näsan och säger som det är. Ingen SH bland tärnorna.
  Såg en filmsnutt där C-P och SH är i Värmland med vänner. Det sägs att det var sedan länge planerat att de skulle åka skidor med vänner, just den helgen!!!
  Men det var tydligen viktigare än ett 1-års kalas. Nu tycker jag att C-P har gjort bort sig totalt och inte förstår att SH inte passar in.


 3. Anna skriver: 26 februari, 2013

  Så att Madde kom utan chris är en nyhet, men att CP helt saknades vid firandet talas det tyst om. Det är helt tydligt vilken sida SvD har valt bland syskonen. Den stora frågan är varför?


 4. Chris skriver: 26 februari, 2013

  Roligt att prinsessan Madeleine kom till prinsessan ESTELLES 1-årsdag! Dåligt av prins Carl-Philip. Han måste väl veta när 1-årsdagen infaller. Det verkar som om han helt styrs av Sofia. Bra att det inte blir några tärnor vid prinsessan Madeleines bröllop. Hur skulle det se ut med en tärna som försöker överträffa bruden!


 5. Michelle skriver: 26 februari, 2013

  Så forstår jeg, hvorfor Carl Philip og Sofia ikke kom.
  Jeg var heller ikke kommet, hvis min søster havde opført
  sig som Madeleine overfor min sambo!


 6. Helena skriver: 26 februari, 2013

  Vi har väl inget att göra med om Prinsen och Sofia inte var på ett-års kalaset. Skärpning!


 7. Lotts skriver: 26 februari, 2013

  Chris är en hårt arbetande man och bor dessutom i USA, det är helt OK att han saknades vid Estelles födelsedag. Men Carl Philip vad i hela fridens namn håller man på med ?
  Jag förstår inte Svensk Dams journalistik. Positiva ord om prinsessan Madeleine kan räknas på vänstra handen.
  Om det nu är så, att ryktet talar sant, gör hon helt rätt. Jag hoppas med hela mitt hjärta att Kungen och Drottningen står på hennes sida. Tyvärr blir det kanske ” vad skall folk säga” Oj oj oj what a mess.


 8. Olga skriver: 26 februari, 2013

  Det är jättetrevlig att P.M hade åkt hem från NY för att kunna fira systerdotters 1-år …bra att hålla goda kontakter med sina nära och kära ))


 9. Grace skriver: 26 februari, 2013

  Varför skulle en tärna försöka överträffa bruden? Kan inte tänka mig det skulle ha funnits en sån “vän” bland prinsessan Madeleines tärnor om hon hade valt att ha tärnor.


 10. christina lindström skriver: 26 februari, 2013

  Det är väl inte konstigare med denna familj än andra,alla medlemmar av en familj kanske inte kan komma just denna dag,varför klaga på allt och alla.Prinsessan Madeleine verkar vara en väldigt rar och fin kvinna och prins Carl Philip en fin man.Vad är problemet.Den 23/2 var prinsessan Estelles dag låt oss glädjas med det istället.


 11. birgitta skriver: 26 februari, 2013

  Varför ondgöra sig över att Chris inte kom?Han befinner sig ju trots allt på andra sidan Atlanten…
  Men vad är det med CP? Stämmer dessa uppgifter? Men det vill väl isf SvD tiga ihjäl!
  Kan inte P Madeleine få planera sitt eget bröllop med Chris och välja sina ev. tärnor själv? Har aldrig hört talas om att någon KRÄVER att få vara tärna!!!


 12. eva skriver: 26 februari, 2013

  Tärnor väljer man från sina egna och bästa vänner.


 13. Eva H. skriver: 26 februari, 2013

  #9 Grace, det var inte ngn av vännerna som skulle tänkas överglänsa bruden utan naturligtvis Sofia. Det förstod nog du också. Jag tycker iaf att CP uppför sig mkt omoget, han borde förstå att Madeleine väljer sina tärnor bland sina väninnor. Dessutom har hon ju varit tärna på flera av dessas bröllop. Det är hennes stora dag och hon har rätt att bestämma hur hon vill att den ska vara. Jag hoppas innerligt att tjafset om tärnornas vara eller icke vara är en tidningsprodukt.


 14. eva skriver: 26 februari, 2013

  Förstår inte varför den Kungliga veckotidningen ska promota CP med dam, de gör monarkin en björntjänst.


 15. Tina skriver: 26 februari, 2013

  Chris är tydligen med Sofia o Carl Philip i fjällen..!


 16. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  # 5 Michelle

  Citerar; “Så forstår jeg, hvorfor Carl Philip og Sofia ikke kom.
  Jeg var heller ikke kommet, hvis min søster havde opført
  sig som Madeleine overfor min sambo!”

  Vad skriver du för osanningar?! Vad har P Madeleine gjort mot er ‘stackars’ Sofia – velat välja sina tärnor själv utan att hennes bror/hans sambo ska bestämma vilka det ska vara?! Så i din familj är det inte den som gifter sig som får bestämma vilka – om några – som ska vara tärnor, utan det gör de andra i familjen?! Sjukt! Dags för P Carl Philip att växa upp och ta ansvar. Utebli från P Estelles första födedelsedag, och därtill är han fadder åt henne! Bortgjord!


 17. Grace skriver: 26 februari, 2013

  Eva H: hade liksom missat hela diskussionen kring Sofia Hellqvist som potentiell tärna. Tråkigt för alla inblandade, hoppas precis som du att det hela är ren påhitt. Var och en borde ju få bestämma själv vem man vill ha som tärna eller om man vill ha tärnor överhuvudtaget.


 18. Evita Jansson skriver: 26 februari, 2013

  Jag förstår fullkomligt att prinsessan Madeleine inte vill ha en f d n-enmodell som tärna. Och jag förstår inte att prins Carl Philip prioriterar att dricka öl med modellens kompisar framför att fira prinsessan Estelles ettårsdag.Man skulle kunna tro att det är ett avsnitt ur “Familjen Holstein Gottorp”.


 19. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  “Carl Philip firade inte Estelle i helgen – valde istället Sofia och hennes vänner!” SKANDAL!!! P Carl Philip o sambo har gjort bort sig helt, o det har ni också! Visst har vi dagligen sett hur varje sak P Madeleine och/eller hennes fästman gör så vinklas det negativt, och precis det omvända gäller P Carl Philip med sambo – men nu får det banne mig vara nog!!! Inte en artikel om den omogne, oansvarige, egoistiske morbrodern och tillika faddern som väljer sambo, hennes vänner och dricka öl framför sin systerdotters första födelsedag, men att skriva skit – igen – om Chris och P Madeleine som bägge arbetar i USA – det går så bra så! Ovärdigt!


 20. Sthlm skriver: 26 februari, 2013

  Trevligt för kronprinsessparet att Estelles moster åtminstone kom på kalaset om morbrodern hade fräckheten att utebli. Det här bådar inte gott för framtiden. Barnens födelsedagar får inte missas. Att plocka in en envis pinuppa i kungafamiljen är definitivt inte så smar och detta borde även Daniel begripa. Märkligt att inte kungaparet sätter ner foten. Carl Philip ser så olycklig ut på bilderna tillsammans med Hellqvist.


 21. H. Jensen skriver: 26 februari, 2013

  Jeg synes det er godt, at have en fri presse som Expressen, så man ikke kun skal høre alt fra hovets -og Madeleines facebookside, det er jo lidt ensidigt,mangelfuldt og skjuler ofte virkeligheden!
  #7 Lotts
  Chris er sin egen arbejdsgiver – han fik ikke det job han søgte i Florida sidste sommer!
  Og når man arbejder med aktier og investeringer, så foregår det fra en dator… og kan klares selv på en rejse over Atlanten.
  Og hans “firma” har postboksadresse på Caymanøerne, det er jo alligevel ikke derfra han arbejder vel, så det kunne såmænd ligeså godt foregå fra Stockholm.
  Men Madeleine har sikkert andre gøremål i byen end Estelles fødselsdag.


 22. signe skriver: 26 februari, 2013

  “14” Håller med !
  sofia och C-P har haft ett långt uppehåll i sin relation …(.och det har ju hänt flera ggr.) och under denna tid har Prinsen representerat en hel del . Men så fort sofia kommer tillbaka så börjar bråken och sofia har åter sin makt på C-P. Alla fattar väl att sofia ligger bakom “hämnden” att skippa Estelles födelsedag och allt grundar sig på att C-P tänkte hoppa av att vara bestman på bröllopet om inte sofia fick bli tärna !! Därför valde Madde bort sina tärnor ! Men jag hoppas att Madde ändrar sig och låter Emma och de andra vara tärnor ! sofia styr ju hela Kungahuset ! Madde måste få bestämma själv över sitt eget bröllp ! Vill hon inte ha med sofia så borde sofia respektera det !!


 23. Sussie skriver: 26 februari, 2013

  @19 PBoo och många övriga skribenter , håller med helt och hållet . Det är nog ett helvete inför alla högtidsdagar .


 24. Desiréesvenskdam skriver: 26 februari, 2013

  #19 håller helt med. Varför sätter inte kungen ner foten??


 25. Bittan skriver: 26 februari, 2013

  # 20 Sthlm och # 24, Signe, håller med Er till 110%.


 26. Michelle skriver: 26 februari, 2013

  # 16 PBoo
  Engang for alle: DET DREJER SIG IKKE KUN
  OM TÄRNOR, DET GÅR JO FLERE ÅR TILBAGE!
  At du synes, at alt hvad Madeleine gør og står for så beundringsværdigt, er din ret, også at du synes det er en skandale ikke at komme på præcis 1-årsdagen, men jeg deler den IKKE.
  Min sympati ligger hos Carl Philip og det ER voksent og modigt IKKE at lade sig kue af en lillesøster. Han er blevet voksen — det er Madeleine IKKE efter min mening, tihi !
  Jeg beundrer CP for hans mod til at vælge kærligheden !!!!


 27. Annki skriver: 26 februari, 2013

  NU GÅR DREVET IGEN!!

  -Tycker att Ni engagerar Er liiiiite för mycket angående prinsessan Estelles 1-årskalas.

  Att döma av inläggen (här ovan) verkar det mest som att Ni vill “starta” en ny mobbningomgång av Carl-Philips sambo Sofia.


 28. ingela skriver: 26 februari, 2013

  #26 Michelle Du tycker att det är modigt att inte låta sig kuvas av sin lillasyster.

  Men vad gör då Sofia när det gäller C-P ? Hon har ju inte lärt sig vett och ettikett på dessa åren med C-P


 29. Marguerithe skriver: 26 februari, 2013

  “24” Desirée,
  Kungen kan idag inte sätta ner någon fot överhuvudtaget. Kungaparet får helt rätta sig efter sina 3 barn, alla lika tjuriga till synes.


 30. MP skriver: 26 februari, 2013

  Ja ha! Nu är det igång igen dravlet-tjafset om SH. Vi kan ju bara konstatera att sedan hon blev CP:s sambo och tidigare med för all del ja sedan tidningarna fick nys om henne, är det inget annat än tråkigheter runt den damen. Det är ju faktiskt så här i livet, man kan inte älska alla, men man ska respektera alla människor.. Människor som tär mer på en, än dom ger ska man inte umgås med, det vet väl alla 2013.


 31. Marguerithe skriver: 26 februari, 2013

  Mycket trist att lägga sordin över Estelles födelsedag med dessa spekulationer.


 32. mona skriver: 26 februari, 2013

  Nu leker ni hela havet stormar. Estelle är för liten för att veta vilken dag hon fyller år på. Carl Philip & Sofia missade inte födelsedagen, det kom bara en annan dag.Vad spelar det för roll? Missar aldrig ni något? CarlPhilp hade enl. Hovet annat åtagande denna helg, han kanske skulle träna för vasaloppet. Chris jobbade i USA. han kan inte ha varit i fjällen eftrsom Cp inte var i fjällen utan i Värmland. Sluta nu med alla barnsliga kommentarer om saker ni inte har något att göra med. Madeleine hade aldrig tänkt ha några tärnor endast brudnäbbar som mamma & syster. Expressens reporter J LIndewall har inte
  hittat på en historia för första gången eller den sista heller. NU SKA ALLA SMÅ SKVALLERTANTER VARA SNÄLLA OCH INTE BRÅKA I SANDLÅDAN:


 33. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  # 27 Annki

  Den mobbing som finns här handlar nästan uteslutande gentemot P Madeleine och nuförtiden också om hennes fästman! Tänk själv om P Madeleine hade uteblivit från sin systerdotters (som hon inte fick vara fadder till, till skillnad mot hennes bror!) allra första födelsedag – då hade drevet verkligen gått här! Tänk om P Madeleine hade – om det är sant – lagt sig i vilka tärnor, bestman osv. som hennes bror skulle ha på sitt bröllop – då hade drevet verkligen gått här! P Carl Philip har gjort bort sig genom att välja bort sin systerdotter, som han också är fadder till, och istället prioritera att dricka öl med sin sambo och hennes vänner!


 34. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  # 26 Michelle

  Citerar; “Min sympati ligger hos Carl Philip og det ER voksent og modigt IKKE at lade sig kue af en lillesøster.”

  Du menar väl storasyster?! Tror du har missat helt att P Carl Philip valde att dissa sin storasysters förstfödda barns allra första födelsedag – ett barn som han bara inte är morbror till utan också fadder! Det sista det visar är att vara vuxen och mogen att välja bort sitt syskonbarns allra första födelsedag över att dricka öl med sin sambo och hennes polare! Pinsamt! Dalarna ligger några få timmars körning – han kunde ha hunnit göra både och – om han velat! Men det ville han inte!


 35. signe skriver: 26 februari, 2013

  “27” Annki som tydligen tillhör sofias pigor !!
  Kan du peka på någon av oss som bloggar här (hittills) som mobbar sofia eller engagerat sig för MYCKEt i Estells födelsedag !
  Här skrivs enbart fakta och åsikter ingenting om den privata sofia ! Det är konstigt att ni aldrig kan fatta skillnaden ! Vi har åsiktsfrihet i det här landet ! Kränkning och hot och mobbning är inte OK och det kan man straffas för ! Det är ju ni som hela tiden tjafsar om mobbning som drar igång drevet som du uttrycker dig ANNKI ! Låt oss ha våra åsikter utan och hoppa på oss hela tiden ! Och till er som skriver på danska eller norska så begriper jag inte ett dugg vad ni menar .


 36. Michelle skriver: 26 februari, 2013

  # Ingela. Efter min mening, så har hun opført sig præcis som hun skal … også ifølge etiketten! 😉 — Ingen fodfejl overhovedet.
  Og at det er nye tider, indenfor den europæiske kongelige etikette/protokol, gælder åbenbart for alle – undtagen Sofia, jfr. bl.a. dig og PBoo. Hvem der bestemmer og siger hvad, ved man kun, hvis man har været en flue på væggen.
  Pudsigt, at Emma er blevet populær blandt jer, mens HUN var sammen med CP, blev HUN beskrevet som kedelig, usmart og enormt dominerende!!! Har I glemt det ?
  # 34. Mig bekendt er Madeleine lillesøster til CP!
  Ikke flere indlæg fra mig i denne debat.


 37. Grace skriver: 26 februari, 2013

  Om man bestämmer sig för att åka nånstans med kompisar, behöver man säkert ta hansyn till även kompisarnas planer och plikter. Kanske var det veckoslutet det enda som passade hela sällskapet. Och det händer i alla familjer att man missar födelsedagsfester även när man är fadder. Så detta händelse är knappast något som skulle ha skakat kungafamiljen så mycket.


 38. Demba skriver: 26 februari, 2013

  Kackel kackel kackel i hönsgården.
  Gå ut i solen istället. Allt har ju ändå redan skrivits hundratals gånger.
  God eftermiddag. 🙂


 39. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  # 32 mona

  Det är P Estelles allra första födelsedag, och P Carl Philip är inte bara morbror utan också fadder, då ser man till att prioritera sitt syskonbarn! Det spelar ingen roll om inte barnet kommer ihåg sin första födelsedag i “hjärnminnet”, men det finns däremot i “kropps/känslominnet”. Det handlar om att när man blir äldre kunna titta på foton och glädjas av att se sina närmaste släktingar och vänner på sin allra första födelsedag. Det handlar också om respekt för sin – i det här fallet – storasyster och hennes familj. Hade P Carl Philip haft arbete inplanerat – fine – men nu var det att festa på bl.a. öl med sin sambo och hennes polare – felprioriterat!


 40. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  # 36 Michelle

  Ha, ha – gotcha ya! Du fattar nog att du egentligen skrivit fel – för inte kan väl P Carl Philip vara så omogen och barnslig och egoistisk att han uteblir från sin äldsta systers barns allra första födelsedag, ett barn som han också är fadder till, bara för att hans yngre syster kommer ändå från USA för att gratulera?! Snacka om omoget! Självklart för majoriteten prioriterar man sitt syskonbarns allra första födelsedag, speciellt när man också är fadder, över att dricka öl med sambon och dennes polare! Men efter denna fadäs kan ALDRIG P Madeleine/Chris kritiseras för några val! Tihi!


 41. eva skriver: 26 februari, 2013

  Grace,
  Är kompisarna också medlemmar ur någon kungafamilj?


 42. AFia skriver: 26 februari, 2013

  Ånnu ett besök över atlanten…. så bra för MMadeleine.. att kunna kunna motivera denna resa och vara borta från sitt “heltidsarbete” på CHF i NY…….
  År det inte ett besök i månaden……


 43. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  #42 Afia

  Surt sa räven! Om P Madeleine inte besöker Sverige klagar vissa av er på det, när hon besöker Sverige då klagar ni på det också! Stackars er – ni blir aldrig nöjda! Ser däremot att du inte har några klagomål på P Carl Philip som prioriterade bort sitt gudbarns och syskonbarns allra första födelsedag, för han tyckte det var roligare och viktigare att hänga med sambon och dennes vänner och dricka öl mm! Det måste smärta! Har nämligen sett att P Carl Philips och hans sambos fan-club hållit sig långt bort dessa dagar – hmm, man undrar varför – eller rättare sagt det gör man ju inte – det är glasklart! Tur att P Estelle har en gullig moster som kommer!


 44. Beatrice skriver: 26 februari, 2013

  @ Demba nr 38,

  Du hängde ju regelbundet här i fälten under många, många år och därför har Du säkert läst mycket liknande och ‘sagt Ditt’.
  Men unna andra vad Du själv fick göra!
  Oavsett om just Du har hört det förr – det spelar ingen roll.

  Undrar om Du hade sammanliknat en utpräglat ‘maskulint’ besökt
  site med engagerade manliga debattörer för ‘kackel i hönsgården’? Att anamma patriarkatets vokabulär gentemot kvinnor tycker jag är patetiskt, sorry.
  Ha det bra därute i solen – och på Din egen blogg, om Du nu inte har sagt sista ordet där ännu. 🙂


 45. Molin skriver: 26 februari, 2013

  #40 PBoo
  Er du sikker på, at du helt forstod hvad Michelle #34 skrev, det tror jeg nemlig ikke, du gjorde! Så du ved, den der ler sidst ler bedst. 😀

  #35 Signe
  Skal vi nu til at inddeles i fan-grupper her, det er da underligt, ikke at tolerere andres mening uden at gøre det til for og imod!
  Men okay, jeg melder mig så på CPs hold.
  Men for en gangs skyld står her intet om, at det er skattebetalerne, der betaler turen frem og tilbage… det er da altid en forandring.


 46. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  # 45 Molin

  Visst gjorde jag det! Men hennes resonamang är ett tankeslut då det var STORASYSTERS barns första födelsedag som morbror och tillika gudfar P Carl Philip uteblev ifrån! Ironin är stor då vissa – inte minst från våra kära grannländer – försöker lägga skulden för denna totala felprioritering och totala fadäs på den ständigt av vissa av er mobbade P Madeleine (och nu för tiden också hennes fästman)! Denna ironi utnyttjagade jag i mitt svar – tycks vara ni som inte har svenska som modersmål som har svårt att tolka och förstå det svenska språket och dess nyanser! Men språk är svårt, o svenska ett av de svåraste, så jag har överseende!


 47. maggi skriver: 26 februari, 2013

  Det er vist helt tydeligt at se at der nu foregår en masse mellem Madeleine og Carl Philip, jeg har også personligt altid haft det indtryk at Carl Philip kommer meget bedre ud af det med sin storesøster, mærkeligt nok.
  Synd at han ikke var med og fejre Estelle, men det er nok “bråket” mellem Sofia og Madeleine, helt ærligt, så tror jeg ikke at de to kan udstå hinanden.


 48. Linnea skriver: 26 februari, 2013

  22. 35 Signe. Kränker inte Du 27 Annki och Sofia här…… PIGOR…. Du skriver om fakta,varifrån får Du den i dina inlägg,i utfall 22 ….Hur vet du allt detta,om paret i fråga?är inte dessa påståenden kränkande? Är Du ” piga. ” hos dem då Du verkar så insatt i deras privatliv.Eller är det bara spekulationer i hur de lever sitt liv.Hur vet Du att Sofia i fråga,” styr hela kungahuset.? Är det fakta eller bara en FRI ÅSIKT från Dig? Hoppas få svar! PS.Sofia stavas med stort S. Att inte stava hennes namn med stor bokstav kan vara kränkande och förringande. Hoppas Sofia att Du orkar!!!!


 49. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  # 48 maggi

  Hade P Carl Philip velat, hade han kunnat prioritera sin storasysters förstfödda barn, ett barn som han inte bara är morbror till utan också gudfar/fadder, allra första födelsedag. Men han valde att prioritera sin sambo och dennes vänner. Alla gör och måste vi göra val. P Carl Philip har gjort sitt. Skulden kan inte läggas på någon annan än honom själv.


 50. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 26 februari, 2013

  Beatrice # 44
  Jag unnar er det. Absolut. Men det är värre kackel än någonsin nu.

  PBoo är ett bra exempel på det jag menar. På minst 7 ställen har hon skrivit att Carl-Philip hängde med polarna och drack öl istället för att gratulera Estelle. 🙂

  Jodå tack min blogg lever ännu fast med nöd och näppe.
  Ha en bra dag.


 51. PBoo skriver: 26 februari, 2013

  # 51 Demba

  Som Beatrice bra skrivit – men du inte tycks förstå! – du använder dig av nedlåtande epitet och härskarstrategier mot andra kvinnor – intressant men sorgligt! Men visst är det intressant att jag fortarande kan påverka dig, som tydligt framgår i din kommentar! Lycka till med din blogg!


 52. Birgitta skriver: 26 februari, 2013

  Hoppas att syskonen inte är osams. Det är inte roligt i någon familj. Som någon antydde är ju ingen en ö, utan måste anpassa sig efter sin omgivning. Det innebär, att ibland blir ingen nöjd, trots kompromisser åt alla håll. Förhoppningsvis har kungafamiljen, som alla andra familjer, löst problemet med att hinna med familjeplikter och plikter/förväntningar från sina vänner. Man måste faktiskt inte uppvakta födelsedagsbarnet på exakt rätt dag. “Små sår och vänner ” ska man inte förakta säger ett gammalt talesätt.


 53. Sandra skriver: 26 februari, 2013

  Läste precis på Expressens sida att prinsen kommer att hinna tävla och gå på sin systers bröllop, i alla fall enligt Johan T Lindwall. Han säger också att Sofia kommer att bli inbjuden till bröllopet. Jag ser fram emot Madeleines och Chris dag. Madeleine kommer att bli en vacker brud.


 54. Annica* skriver: 26 februari, 2013

  Vad den där Lindwall skriver får man ta med en nypa salt. Carl-Philip själv kommer nog att tala om varför han inte kunde närvara på Estelles kalas med de andra. De kanske var där dagen innan? Eller bestämde sig för att komma efter att de kommit hem ifrån fjällen? Man ska inte vara för snabb att döma innan man vet. Tiden kommer säkert att ge svaret.


 55. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 26 februari, 2013

  PBoo # 52
  Mot kvinnor? Jag skulle säga det samma om en flock män höll på såhär.
  Men det konstiga är att det gör de aldrig.
  Och dessutom är höns av honkön.
  Hann du ut i solen något idag?


 56. Marguerithe skriver: 26 februari, 2013

  “54” Sandra,
  Johan T Lindvall håller på. Han tjänar mycket pengar på alla sina låtsaskunskaper. Han måste verkligen underskatta de människor han förmedlar sin info till.


 57. eva skriver: 26 februari, 2013

  Vissa av ER blandar in er själva i era kommentarer, men eftersom ni inte tillhör kungafamiljen har ni ju inte samma skyldighter.
  Ni kanske inte heller är fadder åt en tronföljare, rätta mig om jag har fel.
  Då kanske ni kan förstå CPs klavertramp.
  Föremålet tror väl dessutom hon gick hem med segern.


 58. Annki skriver: 26 februari, 2013

  Önskar prins Carl-Philip och hans sambo och deras vänner några
  trevliga dagar med skidåkning och lite mys framåt kvällskvisten.


 59. siv skriver: 26 februari, 2013

  Ja, skall Sofia vara med på bröllopet, mot Madeleines vilja, då undrar
  man hur jävla dum den bruden år.Hon tycks in te fatta att hon inte är omtyckt.


 60. Miayahoo.se skriver: 26 februari, 2013

  Många har syskon.Var vi med på allas syskonens barns ett årsdag eller barnbarnes?Svar Nej.


 61. Miayahoo.se skriver: 26 februari, 2013

  PM måste sluta mitt detta facebook:ande . Det är bara barnsligt och löjligt med bilder och text spå engelska om vi vore alla hennes vänner. Hon är inte min facebook vän och inte jag hennes.


 62. pia skriver: 26 februari, 2013

  Det är hög tid för kungaparet att styra upp sina barn och inte låta familjen bli till åtlöje som i nåt annat TV4-program.Det är bara Victoria som det är nån reda med.


 63. Karin Nilsson skriver: 26 februari, 2013

  # 32 Mona, du är rörandei din kamp, hela tiden med taggarna ut för att försvara Sofia och Carl Philip. Alla som inte tycker som du befinner sig på sandlådenivå eller nåt annat utslitet uttrycks stadie. Du är väl precis lika mycket skvallertant som de du anklagar. Eller är det så att hovet har tagit kontakt med dig personligen och berättat hur det ligger till? Om nu Carl Philip som du vill påstå skulle träna för Vasaloppet finns det väl bättre sätt än att släpa med sig ölbackar, Sofia och hennes kompisar?


 64. hilde skriver: 27 februari, 2013

  PBoo
  Er enig med deg i at Madeleine får en del pepper på disse sidene. Men det er ikke riktig at det bare er hun som kritiseres. Hennes søster ,for å bruke henne som eksempel,har jo i flere år blitt kritisert,bl.a for valg av mann, at hun ville gå opp kirkegulvet med sin pappa, feil musikk under vielsen, feil navn på datteren, feil faddere etc.
  Å kritisere noen ,enten det er Victoria eller Madeleine, betyr ikke at vi ogillar personen men at vi er osams i de valgene de tar. Man må kunne skille mellom sak og person. Vi som skriver her har ulike åsikter som vi gir uttrykk for,noen ganger innebærer det at vi er uenige med de kongeliges valg. Men vi respekterer deres rett til å velge selv.


 65. liljan skriver: 27 februari, 2013

  Ja man kan undra om inte Madeleine håller på att bryta med HELA Sverige då hon inte kan skriva på svenska på Facebook heller…Är väl inte “fint” nog åt denna dam. Hon prioriterar väl amerikanska språket och dess seder när hon nu är utvandrad.


 66. Gneta skriver: 27 februari, 2013

  66# Jag har många vänner som endast skriver på engelska på Facebook.. och kan lova, det är helt “vanliga” människor.

  Varför dom gör det? Jo, av den enkla anledningen att dom har vänner från hela världen. Så är det idag, vi lever i en global värld, vi reser över hela världen och träffar människor som vi vill hålla kontakten med.. Då räcker inte svenskan, då behöver man kommunicera på engelska


 67. emma_h skriver: 27 februari, 2013

  Liljan… Svenskdam länkar vänligt nog till Maddes FBsida så snart en uppdatering sker – märkväl till den engelska versionen vilket är SVDs val spela roll men behärskar Du ej detta språk kan du trycka på translate-knappen så får du en Svensk-version inget konstigt m det… o lätt som en plätt Facebook råkar vara internationellt och inget svenskt påfund


 68. Marguerithe skriver: 27 februari, 2013

  “63” pia,
  Jag tycker att Drottning Sonja var genial i sin framförhållning, när hon klart deklarerade att hennes barn fick gifta sig med den de ville, oavsett, underförstått att det inte gick att komma efteråt och klaga, utan ta ansvar för sitt vuxna liv. På så sätt undviker man onödiga konflikter och spekulationer både inom och utanför familjen.


 69. camilla skriver: 27 februari, 2013

  Enhver med respekt både for sig selv og sin kæreste ville have handlet som Carl Philip gjorde. Og min respekt får han også!
  Alle ved, at Madeleine ikke gillar Sofia, bare ikke hvorfor. Så er det hensynsfuldt at lade hende, der er rejst så langt hygge sig med Estelle — uden dem! Det er fuldstændig hysterisk, at tilægge en 1-årigs fødselsdag så stor vægt. ( #61 Mia: enig!)
  Men Madeleine er jo ikke taget fra New York blot for at fejre Estelle, hun har en masse at skulle tjekke forud for brylluppet! (Ser at Chris sørme også har fået tid til at komme til Stockholm, tihi.…,)
  Hvis ikke, så havde Estelle sikkert måtte nøjes med en ballon-hilsen og en gave sendt fra Big Apple.


 70. camilla skriver: 27 februari, 2013

  #”PBoo”
  Du er fuldstændig BLIND for, HVAD du selv skriver om Carl Philip og Sofia. Du virker nærmest som besat af, at forfølge enhver der skriver det mindste, der ikke passer dig om M og hendes fästman – de fleste er nu ikke så højtidlige, de kalder ham bare Chris. 😉


 71. Linnea skriver: 27 februari, 2013

  67 Gneta,de här sidorna är ut lagda på ett svenskt forum.Facebook är internationellt.Lite skillnad Eller hur?


 72. PBoo skriver: 27 februari, 2013

  # 71 Camilla

  Jag skriver inte om Sofia! Jag har skrivit om P Estelles morbror och tillika gudfar och jag – och flera med mig – anser att i egenskap av bägge dessa hedertitlar borde han ha kunnat prioritera sin äldsta systers barns – tillika tronföljare – allra första födelsedag, över att bära på öl m.m. tillsammans med sambon och dennes vänner. Men alla gör vi olika prioriteringar och val i livet. Självklart kan man inte komma på alla födelsedagar osv., men den första är alldeles speciell! Det intressanta är att INGEN kan NÅGONSIN kritisera varken Chris eller P Madeleine om de kommer eller inte kommer till olika händelser, familjsammankomster framöver!


 73. PBoo skriver: 27 februari, 2013

  # 56 Demba

  Du fortsätter med din nedvärderande syn gentemot kvinnor – du upprepar samma kardinalfel, och visar därmed att du fortfarande inte förstått! Gulligt att du bryr dig om min dag! Tycker inte detta är en privat sida, men vet att du och ditt tidigare gäng alltid försökt göra den till det! Men visst kan jag bryta min syn och glädja dig med ett svar om mitt privatliv! Jag hann inte bara vara ute – utan sol – utan också arbeta en massa – jag jobbar mycket intensivt och får oerhört mycket gjort på kort tid – något inte alla kan men vissa kan lära sig! Dessutom hann jag med ett mycket trevligt och stimulerande besök! Därtill rejält mkt fysisk träning – alltid skönt!


 74. Inge L skriver: 27 februari, 2013

  #66 liljan
  Madeleines facebookprofil fungerer mest som en PR-site, som kan bruges af SD og medierne til at fortælle om hendes WCF- job. Hun må bruge e-mail eller andet til vennerne, for hun skriver intet om ferier og fester på dette sociale forum, som “f” er.
  # 56 Demba
  Jeg ved ikke, hvor de alle er blevet af, men når PBoo husker tiden, må hun havde skiftet signatur flere gange. 😉


 75. Namnlös skriver: 27 februari, 2013

  Låt Carl Philip ha sin Sofia. Madelene fick sin Chris. Jag önskar all lycka till båda.


 76. My skriver: 27 februari, 2013

  Härligt att se moster gratta sin lilla systerdotter, helst när morbror struntade i flickebarnets första stora dag. Just snyggt av en gudfar…


 77. Acinom skriver: 27 februari, 2013

  Hur kan Ni veta att det är Sofia som styr och ställer? Var har ni fått denna information från? Man hör och ser det man viill höra och se!!!!
  Hur vet Ni att inte P .CP och Sofia har uppvaktat Estell? Det är bara vad ni tror och sätter er på era höga hästar och är fisförnäm.
  Jag jobbar inom teatern och tror jag ska skriva ett manus om Er. EN FARS!! Det skulle bli succse .
  Det äär skrattretande hur Ni håller på


 78. Rosiweb.de skriver: 27 februari, 2013

  Jag menar att det är bra att Madeleine har kommit till Victorias
  dotters födelsedag. Hon älskar lilla Estelle mycket det ser man
  hon stralar sa lyckligt. Carl Philip skulle ocksa ha varit där han
  och hans flickvän skulle ha haft möjligheten till skiadkningen pa
  annan tid. Lilla Estelle är sa jättesöt. Jag öskar Estelle mycket
  lycka i livet.
  Hälsningar fran Rosi


 79. Alice skriver: 28 februari, 2013

  For at det hele ikke skal ende som en ren farce….. så har Chris åbenbart “smidt alt hvad han havde i hænderne” og fluks rejst over til Sverige, tihi!
  Han skal nok forsøge, ved sin personlige tilstedeværelse, at få Carl Philip til at være best man…. nu der ikke bliver brudeterner! Men brudens bror, som best man, hmm…..
  Håber man kan læse fortsættelsen her, det bliver næppe på Madeleines facebooksite. 😉 Der bliver IKKE meget kongelig tradition i det bryllup, mere et, der egner sig til et Hollywood- manuskript! Den slags er godt filmstof.


 80. PBoo skriver: 28 februari, 2013

  # 80 Alice

  Du har fått precis allt om bakfoten! KP Victoria hade inte någon tärna utan enbart brudnäppar (det vanligaste i Sverige, bara de senare åren då vissa börjat ha brudtärnor) och P Daniel hade sin blivande frus bror som bestman – P Carl Philip. Så när du kritiserar P Madeleines val att inte ha tärnor – då kritiserar du också KP Victorias. När du kritiserar det du tror – att P Carl Philip ska bli bestman fastän Ternert säger att det inte är aktuellt men kan självklart ändra sig till bröllopsdagen – då kritiserar du P Daniel. Låt Sveriges kungahus/kungafamilj få bestämma hur de vill ha sina bröllop – kritisera era egna istället!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar