Madeleine i möte på slottet

Madeleine i möte på slottet
Annons

madeleine-hovet

Under fredagen kom Hélène Benno, generalsekreterare Min Stora Dag till Kungliga slottet i Stockholm för ett möte med prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine gav i fredags företräde för Hélène Benno, generalsekreterare Min Stora Dag, på Kungliga slottet. På hovets hemsida uttalat sig prinsessan om organisationen Min Stora Dag:
– Min Stora Dag är en organisation som jag känner ett stort förtroende för och som verkligen gör skillnad för många barn och deras familjer. Det var trevligt och givande att idag träffa Hélène för ett samtal om hur Min Stora Dag ska utvecklas i framtiden”, sa prinsessan Madeleine efter mötet.
Prinsessan Madeleine har varit beskyddare av Min Stora Dag sedan 2001.

Annons

Senare under dagen ska prinsessan – tillsammans med resten av kungafamiljen – delta i en minnesgudstjänst för prinsessan Lilian. Något som vi givetvis återkommer till senare.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Kungahuset.se

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Madeleine i möte på slottet”

 1. Cissi skriver: 8 september, 2013

  Min stora dag är något jättefint. Så många barn får cancer i Sverige, och liknande allvarliga sjukdomar, och behöver all uppmuntran och glädje som kan tänkas. Prinsessan Madeleine och denna organisation gör något oerhört värdefullt här, för barnen och för deras föräldrar.


 2. Eva M skriver: 8 september, 2013

  Min stora dag är så viktig för sjuka barn. Jag har vänner som förlorade sin son i canser. Han fick sin önskan uppfylld bara tre veckor före sin bortgång. Betydde mycket för honom och hans familj som fick se sin son lycklig då han fick komma och se svenska schlagerfinalen, han älskade musik.


 3. Birgitta skriver: 8 september, 2013

  Min stora är oerhört viktig. Har sett den enorma glädjen hos dessa sjuka barn när de fått sin dröm besannas! Mycket bra initiativ! Ock att se föräldrarna till dessa barn, ock deras lycka över sitt barns glädje värmer oerhört.


 4. Birgitta skriver: 8 september, 2013

  Min stora DAG…dag föll bort..


 5. nea skriver: 8 september, 2013

  Att “göra skillnad” är inte ett svenskt uttryck. Uppenbarligen direkt översatt från engelskans “to make a difference”.


 6. snickarjohn skriver: 9 september, 2013

  nea,
  Det är riktigt.
  “Göra skillnad” har på korrekt svenska
  en annan betydelse.
  Ex. “Hon gör inte skillnad mellan (ev.på) hög och låg.”
  Slut på lektionen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar