Madeleine och Victoria tog nya stilpoäng på kungens Nobelmiddag

Madeleine och Victoria tog nya stilpoäng på kungens Nobelmiddag
Annons

Madeleine-och-Victoriapg

Victoria och Carl Philip hade kul.

Victoria och Carl Philip hade kul.

Dagen efter den stora Nobelbanketten bjöd kungaparet pristagarna på traditionsenlig middag.
Hela kungafamiljen deltog liksom prinsessan Madeleines fästman Jonas Bergström. Det var premiär för honom och han såg lika stilig och avslappnad ut som dagen innan vid Nobelbanketten. Nu gled han in i Karl den XI:s galleri arm i arm med sin strålande vackra Madeleine.

Annons

Om Victoria vann ”skönhetsslaget” mellan systrarna i går, kammade lillsessan hem segern denna afton med knapp marginal. Modemedvetna Madeleine var lika uppiggande som en italiensk dessert. I en chokladgräddig ”tiramísu-brun” klänning och det blonda, lockade håret prydligt uppsatt var hon vansinnigt vacker. Och med sin älskade vid sin sida sprakade hon av lycka.

Som dynamit…

Även kronprinsessan var som en Alfred Nobel-dynamit och fotoblixtarna fullkomligt exploderade när hon gled in till middagsbordet eskorterad av frackklädde prins Carl Philip. Victorias kreation glänste under de tunga kristallkronorna på slottet. Hon var uppspelt och glad, trots att hon återigen fick gå på supé utan sin fästman.
Daniel Westling kommer inte av samma skäl som vi angivit tidigare, förklarade hovets presschef Nina Eldh för Svensk Damtidning.
Kronprinsessan Victorias trolovade hade av läkarna fått rådet att stanna hemma för att inte utsätta sig för smitta efter njurtransplantationen i maj.

Äntligen fick Madeleine "kroka" fästmannen

Drottning Silvia brukar ofta överglänsa sina döttrar med underbara aftonblåsor. Denna kväll var det också hon som satte färg på tillställningen i en gredelin klänning och knallrött läppstift, en djärv kombination som fungerar alldeles utmärkt på vår drottning.


150 gäster på slottet

Omkring 150 personer gästade Stockholms slott i kväll och bjöds på en synnerligen välsmakande meny. Kungen bjöd bl.a. på lever från frigående ankor.
Middagen bestod av:
Förrätt: Jordärtsoppa med vit Albatryffel och raviolo fylld medanklevermousse från frigående ankor.
Huvudrätter: Stekt havsabborre med cassoulet på musslor och soranabönor. Svampstekt rådjursytterfilé med potatisconfit, muskatpumpa och hasselnötpuré samt björnbärssky.
Efterrätt: Svartvinbärsmousse med åkerbärsorbet och salmbärsmarmelad.

Annons

Flyg- och båtäventyr diskuterades

Kungen hade medicinpristagaren, professor Elisabeth H. Blackburn, till bordet. På sin vänstra sida hade Kungen makan till årets fysikpristagare, Mrs Janet L. Murphy. Drottningen fick höra en och annan båtanekdot av fysikpristagaren, doktor George E. Smith.som inte forskat på länge utan i stället seglat jorden runt med sin fru i 17 år!

På sin andra sida hade hon nobelpristagaren i kemi, doktor Venkatraman Ramakrishnan, som inte gillar att flyga. Han lever som han lär och tar gärna cykeln eller kanoten till labbet i Camebridge.
Fysikpristagaren, doktor Willard S. Boyle, förde kronprinsessan till bordet.
Prins Carl Philip förde Mrs Vera Rosenberry Ramakrishnan, maka till kemipristagaren, till bordet. På sin andra sida hade han medicinpristagaren, professor Elisabeth H. Blackburn.
Prinsessan Madeleine blev förd till bordet av kemipristagaren, doktor Venkatraman Ramakrishnan. På sin andra sida hade hon nobelpristragaren i kemi, professor Thomas A. Steitz.

Valde moderatblått…

Bland gästerna syntes Carl Bildts hustru Anna Maria Corazza Bildt, en sann europé och som numera inte bara är utrikesministerns äkta hälft utan även en ny kraft i Europaparlamentet. Liksom föregående kväll – på Nobel – bar hon moderat-blått. Och kvällen till ära en hårresande frisyr!
Det var Carl Bildt för övrigt som presenterade gode vännen Ulf Adelsohn för Lena Liljeroth. Kärlek uppstod och de äkta makarna syns ofta i kungliga sammanhang. Kulturminister Lena Liljeroth bar sin axelbara skotskrutiga klänning i repris från förra årets Nobel.
Vad är väl en afton på slottet om inte helt underbar. Prinsessorna skänkte glans åt middagen och det märktes tydligt hur trevligt Jonas Bergström tycker att det är att numera visa sig i offentliga sammanhang. Ja, tänk vad en liten ring på fingret kan föra med sig. Madeleine och Victoria väntade länge. Nästa års Nobel är de båda gifta!

Se bildspelet från kungens middag!

[smooth=id: 180 width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Charles Hammarsten

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

79 kommentarer till “Madeleine och Victoria tog nya stilpoäng på kungens Nobelmiddag”

 1. MadeleineAngåendeCarlPhilipsKöpenhamnshelgochMadeleinesviktuppgång skriver: 11 december, 2009

  Herregud vad vackra alla tre kungliga damerna var ikväll. Vilka fantastiska klänningar! Drottningen är vackrare än på många år. Victoria och Madeleine är båda bedövande vackra. Men ingen av dem är ens i närheten av drottning Silvias skönhet när hon var i sina döttrars ålder.


 2. Simone skriver: 12 december, 2009

  The most beautiful princess and woman of the world is the crown princess !!
  How unthinkable pretty will she be if Daniel is on her side hopefully next year !!
  I wish this wonderfull couple all the best and much much much health for Daniel !!
  My sister has her donor kidney now 12 years,from a braindeath donor, I think from family ( like Daniel ) the kidney works much longer.


 3. Nina d´Este skriver: 12 december, 2009

  Drottning Silvia, vilken qvinna i denna aalder med denna värdighet, utstraalning….klassisk….stilfull….bibehallen figur….10 points from the desert….


 4. Åse skriver: 12 december, 2009

  Drottningens klänning ser ut som en nattsärk med åttiotalsdesign. Hennes båda döttrar, däremot, var fullständigt bedårande båda två. Kronprinsessan blir alltmer drottninglik d.v.s. får allt större pondus. Det märks bl.a. i att hon bär allt pampigare tiaror.


 5. Karin skriver: 12 december, 2009

  Victoria og Madeleine var nydelige. Hadde Madeleine fått sydd om Nobel-kjolen fra i fjor? Jeg er enig med Åse i at Silvias kjole ser ut som en nattserk. Hvorfor har hun ikke en figursydd kjole hun som har så flott figur? Så trist at Daniel ikke er med. Er han virkelig så syk? Jeg synes synd på Victoria.


 6. chris skriver: 12 december, 2009

  oj plötsligt ser VIctoria yngre ut än sin syster- men Daniel jag saknar dig, kom tillbaka fort så du känner dig trygg i allt det härliga som ska komma.

  Var det inte Anne Frank som skrev: “Jag tänker inte på allt elände som har varit utan på allt underbara som skall komma”. För mig är det ett underbart citat.


 7. chris skriver: 12 december, 2009

  men Silvia var har du hittat denna klänning? Ursäkta såg jag nåt liknande på myrorna?


 8. tinasvenskdamtidning skriver: 12 december, 2009

  Drottning Silvias klänning var då inte vacker hänger som en trasa runt henne, men färgen var snygg. Viktoria är så fantastiskt söt hon har verkligen stil. Hon är den vackraste av allihop.


 9. lövis skriver: 12 december, 2009

  Jag får äta upp vad jag tidigare skrivit gällande brun färg till Madeleine.
  Hon är ju fantastisk. Vilket otroligt arbete i denna klänning. Smycken, allt är perfekt. Så Jonas till detta. Sänd ut dem i världen och gör PR för Sverige !

  Victoria är mer än världens vackraste kronprinsessa. Carl-Philip är hennes motsvarighet som prins.

  Drottningens klänning ser ut som en misslyckad gardinuppsättning.
  Att äta med de ärmarna, måste vara en konst för sig. Färgen är perfekt till drottningen.

  Jag förstår inte hur en familj kan hålla sig så slanka !


 10. Lena skriver: 12 december, 2009

  Silvias klänning är rent gräslig! Hon är så liten och ska inte ha tjafsiga kläder,. fast det lär hon sej aldrig. Och tjejerna har blanka klänningar igen som jag märker att andra också reagerar på här. underligt hur Madeleine har förändrats utseende mässigt.


 11. lövis skriver: 12 december, 2009

  Det är fantastiskt att se dessa vackra smycken. Madeleines halsband. Vilket arbete ! Victorias örhängen är helt fantastiska.

  Svens Dam! Finns det möjlighet för Er att skriva lite om de medaljer / ordnar, ordensband kungen m.fl. bar på Nobelfesten ?


 12. M W skriver: 12 december, 2009

  Drottningens klänning var fullständigt gräslig! Förstår inte hur hon kan klä sig i en så ful klänning.

  Kronprinsessan hade en mycket vacker och klädsam klänning.

  Madeleines klänning hade varit vacker på henne om den inte hade haft en sådan ful och tråkig färg.


 13. Gittan skriver: 12 december, 2009

  Vackrare sessor finns inte ! Systrarna är jättesnygga, var och en på sitt sätt…
  Underbart smycke på Madeleine, som för övrigt är mycket lik sin faster Margaretha här… Otroligt vackra klänningar….Victoria har äntligen lagt “smala axelbands varianten” åt sidan.. Klart pluspoäng…
  Men…Silvia… Vad är det hon fått på sig? För långa och vida ärmar..Urringning som åker år sidan av broschen vikt… Vår drottning har en mycket liten och nätt figur…Varför dölja den i ett schabrak som detta…(för att inte tala om färgen..)


 14. Amanda skriver: 12 december, 2009

  M tar hem kampen, klänningen är sagolik !


 15. Sophia skriver: 12 december, 2009

  Kungahusets fylliga blondin har tydligen blivit brunett; var det för att matcha klänningen, tro?


 16. Louise skriver: 12 december, 2009

  Super-duper-snygga systrar!


 17. jocke skriver: 12 december, 2009

  Synd att mamma drottning och systrar prinsessor aldrig är riktigt snygga. Det är alldrig riktig finess över dem. Väldigt tråkigt!


 18. Nina d´Este skriver: 12 december, 2009

  En sadan klänning som Silvia bär, hade även Drottning Margrethe kunnat välja….Visar individuell suveränitet….tidlös elegance….


 19. Ines skriver: 12 december, 2009

  Systrarna är båda mycket vackra.
  Silvia däremot – jag är lite obestämd. Klänningen saknar form och har lite nattlinne-karaktär samtidigt som jag tycker att den är intressant och elegant på henne. Eftersom hon bär den så suveränt så kanske jag tycker om den till slut ändå.
  Kvinnan i helsvart såg ut som ett spöke.


 20. berette skriver: 12 december, 2009

  De är verklige till sin fördel och vad än andra säger är drottningens klänning super på henne. Färgen är perfekt på denna kvinna. Flickorna var granna som bara den. Men kommentarerna är ju olika” Smaken är som baken delad.”.


 21. Karin skriver: 12 december, 2009

  Silvia hadde vært litt bedre uten det forferdelige halskjedet. Jeg synes Victoria er utrolig flink til IKKE å bære for mye smykker. Hun har forstått det gode begrepet “less is more” Fortsett slik Victoria!


 22. Bridget skriver: 12 december, 2009

  Tjusigt Victoria!

  Vi förstår att Daniel har ett mål i sikte just nu, klara av att vara frisk nog att kunna genomföra bröllopet i juni.


 23. Irena. skriver: 12 december, 2009

  De kungliga damerna har jag kommenterat hos Lotta, och de är fina, med drottningen i spetsen för det intresseväckande den här kvällen…men nog verkar de andra damerna ha lagt nästan mer krut på denhär kvällen, eller har jag fel??
  Anna-Maria Bildt ser fanatstisk ut och visst är håret stort, men när man har ett litet ansikte, så är det svårt att ha mycket hår…hon var dock mycket ärtigt friserad under nobelbanketten!
  Ärligt talat så tycker jag att pristagarhustru Joan var snyggast av de damer ni visar, vilken helt bedårande liten aftonväska, och till den underbara sjalen: fullkomligt heartbreakingly vackert…och prinsessan Christina har en grym pondus!!


 24. Jenny skriver: 12 december, 2009

  Varför döljer Silvia sin fantastiska figur i så hemska oformliga klänningar just nu? Den här var verkligen monstruös och den hon hade på nobelfesten inte mycket bättre i formen.
  Håller inte alls med svensk dam om att Madeleine vann över Victoria den här kvällen – Victoria ser mycket bättre ut än sin lillasyster och hennes klänning är vackrare. Madeleines sminkning är hemskt dåligt gjord – bakläxa för den som gjorde den. Underlagskrämen är helt fel nyans och väldigt mycket för blek, det skymtar finnar trots att den kakats på så tjockt, ögonbrynspennan för mörk och sminkningen runt ögonen fel färger och för kraftig, läppstiftsfärgen fel nyans och för mörk och får Madeleine som är så vacker i vanliga fall att se ut som en sliten gammal tant. Nej, usch. Sparka den som sminkade henne denna gång!


 25. chris skriver: 12 december, 2009

  jag måste skratta Karin kommentar 22- “hon hade varit lite bättre utan det förskräckliga halsbandet”. Hur lite bättre då. Hade klänningen varit vit hade hon sett ut som en vålnad. Inte konstigt kungen ser så bister ut.. Klänninngen är rent gräslig vem har designat detta? Ingen kanske.
  Trodde aldrig att Silvis hade sån humor… Vad säjer du Christina H- snyggt eller?


 26. chris skriver: 12 december, 2009

  men jag måste säja att C-P är läcker. Hoppas han har nåt nytt på gång- NYTT alltså, inget nygammalt bjäfs. En riktigt vacker och lite kaxig kvinna skulle ge kungahuset lite drag under lackskorna. Vad härligt det skulle vara


 27. Ulla 47 skriver: 12 december, 2009

  Var är Daniel? Han skulle ju vara med på den här middagen, sades det tidigare.


 28. Åse skriver: 12 december, 2009

  Ulla, det förekommer lite olika spekulationer om detta. Den officiella förklaringen är att han fortfarande är infektionskänslig p.g.a. de mediciner han äter och därför ej bör utsätta sig för så många människor under å lång tid i dessa svininfluensatider.
  En lite indiskret förmodan är att de blodtryckssänkande mediciner han måste äta fungerar urindrivande, vilket gör att han måste uträtta sina små behov (läs: kissa) förhållandevis ofta. Sittningen på Nobelmiddagen tar ca fyra timmar och man FÅR bara inte lämna sin plats under den tiden – det anses mycket ohyfsat.
  Ja, inte vet jag men det ena behöver kanske inte utesluta det andra?


 29. Nina d´Este skriver: 12 december, 2009

  Han kommer alltid vara inställd pa dessa läkemedel, annars avstöts den främmande njuren.


 30. buttantan skriver: 12 december, 2009

  Men fyra timmar vid bordet utan paus måste vara pina för alla äldre herrar med sina prostatanödigheter, Daniel kan inte gärna vara ensam om att behöva lyfta från stolen. Man får helt enkelt införa en ny sorts etikett.
  Införa kisspauser. Även för ladies. För övrigt undrar jag NÄR nån enda tidning törs uppmärksamma hur det är på damtoaletten, tvivlar starkt på att utrymmena är gjorda för Nobelfester.
  VAR finns reportaget???
  HUR kissar man i full gala på ett trångt damtoa???
  MEDGE att sånt har betydelse för alla oss som är MYCKET tacksamma för att kunna följa Nobelbanketten via tv.


 31. Gittan skriver: 12 december, 2009

  Åse 30….Men då är ju frågan om detta är ett problem av övergående karaktär eller något bestående p g a medicineringen…
  För om det är bestående…Hur ska han då klara en vigselceremoni, kortegen och att inte avvika från sin frus sida när det ska vinkas från balkongen…

  Och det här med etikettsregler som säger att man inte FÅR resa sig…Men om någon blir akut sjuk då? Om en av damerna känner att hon börjar “läcka” och inte vill ha blodfläckiga käder…Eller om den gravida gästen plötsligt drabbas av ett missfall…Ska hon bara sitta där och fånle och spela med, bara för att inte störa protokollet….


 32. Catharina skriver: 12 december, 2009

  Jag är övertygad om att Daniel var varmt välkommen till Nobelfesten, men att han själv avböjde pga sin hälsa. Vem vet, kanske måste han hålla en viss diet just nu. Det skulle ju ha varit hans debut i det sammanhanget, och han visste nog att han skulle bli iakttagen, filmad och kommenterad hela kvällen. Om han dessutom hade varit tvungen att “bryta taffeln”, alltså resa sig upp och lämna hedersbordet, skulle det inte ha gått förbi obemärkt. Nästa år sitter han bergis där i frack och nyvaxad frisyr!


 33. Gittan skriver: 12 december, 2009

  Catharina… Ja, det här förstår nog de flesta var anledningen…Men han kunde ju ha valt att delta vid prisutdelningen och sedan avstått från att gå på middagen… Inte skulle det ha stört på något sätt om han suttit med Christina, Tosse och Jonas… Och på så sätt hade han ju “mjukstartat” lite…. Dessutom hade ju folk haft förståelse för att han inte hade orkat hela sittningen…Nu blev det ju många frågetecken och gissningar….


 34. Catharina skriver: 12 december, 2009

  Du har kanske rätt, Gittan!
  Men…i hans fall; damned if you do, damned if you don´t..


 35. krisantiblogg.aftonbladet.se skriver: 12 december, 2009

  Victoria är absolut världen stiligaste prinsessa nu. Mary är redan ute för länge sen och sessorna från England är absolut världen sämsta med deras dåliga klädsmak.


 36. chris skriver: 12 december, 2009

  snillen spekulerar är inte det ett svt program- och nej det behövs ingen speciell diet ni fabulerar nu


 37. Cathrine skriver: 12 december, 2009

  Jeg synes at Madeleine ligner på en klovn med den sminken. Altfor hvit i forhold til hudfargen hennes.


 38. Kikki skriver: 13 december, 2009

  Jag tycker ingen av prinsessorna var till sin fördel på slottets Nobelmiddag. Däremot var kronprinsessan perfekt på Nobelfesten, helt strålande, medan prinsessan Madeleine hade kunnat mycket bättre.
  Drottningen var vacker i sin klänning på slottsmiddagen och såg pigg och glad ut. Med en sådan härlig färg på klänning spelar modellen mindre roll.


 39. Ines skriver: 13 december, 2009

  ja, Madeleines smink var fruktansvärd. Hade inte tänkt på det innan, men när man tittar noggrannt så var den faktiskt helt misslyckad.


 40. Hesselena en förvirrad storstadsbo skriver: 13 december, 2009

  Lövis, misslyckad gardinuppsättning??? gud vad jag skrattade det var pricken över i et.

  Bamsekram Helena.


 41. EAEA skriver: 13 december, 2009

  Alla tre har fantastiska klänningar, men Victoria tar priset denna gång också. Hon är fantastiskt snygg och har en skön utstrålning.


 42. Gittan skriver: 13 december, 2009

  Victoria är i Köpenhamn…Igår var hon i en intervju med Frederik och Haakon…
  Väldigt rörig video…Men håll till godo… 😀

  http://www.berlingske.dk/webtv/6921


 43. Gittan skriver: 13 december, 2009

  Wyclef med Mette-Marit, Marius och Haakon….
  Videoklipp från Nobelkonserten… 😀

  http://www.nrk.no/nyheter/nobels_fredspris/1.6907010


 44. lövis skriver: 13 december, 2009

  Hesselena

  Kram tillbaka !
  Jag önskar ALLA ” EN RIKTIGT TREVLIG LUCIA !”

  Grattis Ni alla med barn och barnbarn som är lucia o.s.v.


 45. Åse skriver: 13 december, 2009

  Gittan #32 Ha ha, ja hovet får väl ta sig en funderare på hur man skall lösa problemet som ev kan uppstå vid vigseln. I övrigt skulle jag tro att man har visst överseende med om man avlägsnar sig för att undvika att kissa på mattan, föda barn vid matbordet etc 🙂


 46. Hesselena en förvirrad storstadsbo skriver: 13 december, 2009

  Ja, när Len kommer ned för trappen så såg hon sååå blek ut i ansiktet nästan svart ögonskugga och för mycket läppstift och himlade med ögonen och betedde sig ohyfsat, jag menar Nobel är bara en gång i året och det är ju pristagarna som skall ha huvudrollen de har forskat och skrivit och kommit på bra saker.

  Madde kan vä försjutton skärpa sig EN gång per år?


 47. Sophia skriver: 13 december, 2009

  Kommentar till nr 46: tror du att hon vill och kan det?


 48. Hesselena en förvirrad storstadsbo skriver: 13 december, 2009

  Sophia, ibland och ibland inte, alla har dåliga dagar men man får greppa hunden och ställa upp inte minst för Nobelpristagarna tycker jag iallafall.


 49. Sophia skriver: 13 december, 2009

  Instämmer! Jobbet ska skötas; vad har vi annars monarkin till?


 50. Lena skriver: 13 december, 2009

  Madelene ser ju sjuk ut i sin underliga makeup! Denna tjej framställs som så enormt trendig och fantastisk bara för att hon är prinsessa. Hon har tyvärr blivit småfet, klär sig illa (den gröna klänningen var fullständigt hemsk) och använder helt fel färger i sitt unga ansikte. SYND! De skall representera Sverige och jag hoppas att de inte glömmer det i sin ganska “upphöjda” värld.


 51. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 13 december, 2009

  Bortskämd och ansvarslös är ordet. En person i 30-årsåldern som uppträder så kommer aldrig att ändra sig. Hon är vuxen för länge sedan. Ska i alla fall vara enligt sin ålder.


 52. Gittan skriver: 13 december, 2009

  Lena…Nja…Unga och unga…Människor i 30-årsåldern anser jag vuxna nog att ha kommit över den där hysteriska mode/sminkpåverkan och trendabsorberingen…. Nog borde Madeleine hittat sin stil nu och lärt sig att föra sig utan vare sig diviga fasoner eller himlande ögon…Hon VET vad som förväntas av henne i den roll hon har…..Även om hon uppfattar uppdraget som tråkigt…
  Carl-Philip tycker jag klarar sig utmärkt vid de flesta tillfällen( eller snarare sällsynta tillfällen) han representerar…Vicktoria är väl den som bemästrar konsten bäst, även om läppstiftet kom fram lite olämpligt…


 53. Lena skriver: 13 december, 2009

  Ja, Victoria är den i familjen Bernadotte som sköter sig allra bäst! Om vi nu ska ha fortsatt monarki, så blir hon nog en bra drottning. Fast jag vet några inbjudna högintelligenta och världsberömda professorer i kemi och medicin som tyckte det kändes bra underligt att behöva resa sig för en ung tjej på Nobelkonserten bara för att hon är kronprinsessa. Kungen är bra också. Han har humor och är en bra karl.


 54. niels johansson skriver: 13 december, 2009

  Synd på tjejen att hon inte fattar hur hon ska föra sej,klä sej och måla sej. Jag såg oxå hur hon gjorde grimaser. Har mött henne på stan och såg när hon körde där hon inte fick och parkerade där hon inte fick.


 55. Netaadika.bloggspace.se skriver: 13 december, 2009

  #52. Lena, man väl inte kalla Victoria för en ung tjej längre. Sen är det ju så att en man reser sig ALLTID för en dam. Såvida han inte är en väldigt gammal farbror förstås.
  Och ja, kungen är bra.


 56. Gneta skriver: 13 december, 2009

  Ang de kungliga damerna huruvida dom är spara eller slösa, så tror jag Madeleines klänning är samma som förra året, bara lite omsydd och ändrad. Kolla in bilderna på förra årets nobelklänning och jämför. Vidare huruvida Madeleines make-up är fel eller rätt, så sitter jag och funderar på om detta ändå inte handlar om dåligt fotojobb här. Blixt rakt på som gör ljuset hårt bla


 57. Lena skriver: 13 december, 2009

  Neta
  Jag håller med om att män ska resa sig för kvinnor i ALLA lägen INTE bara för att det är en KUNGLIG kvinna. Det jag skrev om ´ung tjej´ förut var bara en ordagrann återgivelse av det jag hörde professorerna säga.


 58. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 13 december, 2009

  Ja Gneta.
  Madeleines klänning är samma som förra året. Och omsydd som du skriver.


 59. Lena skriver: 13 december, 2009

  Svensk Damtidnings kommentarfält verkar ha hängt sig lite ikväll. Neta: Jag håller med om att män ska resa sig för kvinnor i ALLA lägen INTE bara för att det är en KUNGLIG kvinna. Det jag skrev om ´ung tjej´ förut var bara en ordagrann återgivelse av det jag hörde professorerna säga.


 60. Netaadika.bloggspace.se skriver: 13 december, 2009

  #55. Har Du verkligen sett det, Niels Johansson? Det var FLERA ÅR sedan det skrevs massor om hur Madeleine körde och parkerade Väldigt vad hon blir kritiserad nu förresten. Lovligt villebråd nu?


 61. Karin skriver: 14 december, 2009

  Jeg spørr igjen. Når skal Madeleine skaffe seg en skikkelig jobb?


 62. hilde skriver: 14 december, 2009

  Sverige har to flotte og vakre prinsesser. Likte begge kjolene til Victoria best den her gangen.
  Kanskje fredagens kjole kan brukes som inspirasjon til brudekjolen. litt mer volum på skjørtet bare. Dessuten bør hun ha utslått hår flere ganger.


 63. Estella skriver: 14 december, 2009

  Alltså Silvia ser ut som en sjojungfru hemskt hon ser så liten ut forsvann i klanningen men valdigt fin farg passar henne. Vicktoria helt klar basta resultat men Madeleine vad har hant?? Inte inte modernt eller inne har “balklanninge” rund ner till ful farg monster ser inte alls bra ut hennes make-up straka farger till hennes nordiska drag inte så smickrande samt harfårg har hon fargat håret rodblond?? Hovet frisorer borde få sparken .Det som att hon har gjort ngt med anskitet inte alls lik sig sjalv. Var har hon tagit vagen ??


 64. Bittan skriver: 14 december, 2009

  Jonas ser bekväm ut i sin roll, det ser ut som han aldrig gjort något annat än ha gått på kungamiddagar. Även under Nobelldagen verkade han bekväm. Annat än Daniel, som ser “livrädd” ut på bilderna.


 65. JacquelineMadeleineochVictoriatog skriver: 14 december, 2009

  Mary flyttas ner till en tredjeplats efter Victoria och Madeleine. Systrarna har visat många gånger förr att de är i topp när det gäller galaklänningar.


 66. Lollo skriver: 15 december, 2009

  http://members2.boardhost.com/royal-jewels/msg/1260632315.html
  Silvia bär det halsband prinsessan lilian ofta burit. Har silvia använt det förr?
  Och hon har även den tiara som har en egen “skandal” historia. denna har hon använt fler gånger nu änn förr.

  Madeleine bär säkert samma diamant halsband som hårsmycke som victoria bar förra året.


 67. MadeleineAngåendeCarlPhilipsKöpenhamnshelgochMadeleinesviktuppgång skriver: 15 december, 2009

  Kronprinsessan Mary står i en kategori för sig själv vad gäller skönhet och stil, ingen kan mata sig med henne. Jo förresten, ingen slår drottning Silvia som ung i aftonklädsel. Men Mary är komplett, hon har allt, både dag-och aftonklädd. Prinsessan Madeleine har möjligtvis det vackraste ansiktet, men hon är lite för mullig och hemvävd. Typ!


 68. Margareta Larsson skriver: 15 december, 2009

  Inte ser man av någon lågkonjuktur här inte. Usch vad det slösas med pengar till kläder , smycken och smink till Sveriges största socialfall


 69. Netaadika.bloggspace.se skriver: 15 december, 2009

  #58 Lena, d´accord….vi är överens 🙂


 70. Netaadika.bloggspace.se skriver: 15 december, 2009

  #69. Margareta Larsson. Man kan väl inte slösa för mycket när det gäller glada kalas. Du låter sur, du.


 71. Prinsessan av Världen skriver: 15 december, 2009

  69. Margareta Larsson! KLOCKRENT!!!!!!!!


 72. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 december, 2009

  Margareta Larsson. #69
  Om folket inte har bröd får dom väl äta bakelser.


 73. mb skriver: 15 december, 2009

  Drottning Silvia väljer konsekvent tält numera, undrar varför, hon har en fantastisk figur? Allra vackrast är hon i krinolin-liknande kreationer. Den lila klänningen var vacker i sig men, som sagt, den hade passat bättre på en något kraftigare kvinna.


 74. Berith skriver: 16 december, 2009

  Alla tre är jättefina – men jag undrar varför det inte finns några bilder eller beskrivning på Prinsessan Christinas kläder????
  Ge en Hertig titel till hennes man Thord Magnusson


 75. Solveig skriver: 17 december, 2009

  Hva har skjedd med den tidligere så vakre, Madeleine? Satser på uheldig sminke.


 76. niels johansson skriver: 29 december, 2009

  Ja Neta #61 – jag har sett det med egna ögon för inte alls så länge sen!


 77. sergei skriver: 7 januari, 2010

  jag tycker att Silvias klänning såg jättevacker ut


 78. Mutiki Dieu-donnéBurundiAfrika skriver: 9 januari, 2010

  Jag tycker mycket om Prinsessan Madeleine Josephine Amelie och jag skulle vilja vara Hennes Man…


 79. Mutiki Dieu-donnéBurundiAfrika skriver: 9 januari, 2010

  jag tycker mycket om Prinsessan MADELEINE JOSEPHINE AMELIE OCH JAG SKULLE VILJA VARA HENNES MAN !


Annons

Laddar