Madeleines glädje – nära väninnan har fått sitt tredje barn

Madeleines glädje - nära väninnan har fått sitt tredje barn
Vilken babylycka!
Annons

Prinsessan Madeleine har två små barn som växer och må bra. Dessutom har hon flera nära vänninor som också njuter av småbarnslivet, om än hemma i Stockholm. En av dem är Ellen Dinkelspiel, född Stendahl, som den 8 maj fick sitt tredje barn tillsammans med maken Jan Dinkelspiel. Paret har sedan tidigare sönerna Alexander, 6 och Nikolai, 3 och nu har de berikats med ännu en son som, enligt Svensk Damtidnings uppgifter, ska heta Philip. Familjen bor på Karlavägen, i hjärtat av Östermalm i Stockholm, och de har även bott i Miami.

Annons

Babylyckan är extra efterlängtad eftersom paret inledde året i sorg. I början av januari avled ju Jans pappa, och kungaparets vän Ulf Dinkelspiel, i cancer. Han blev endast 77 år gammal.

Foto: IBL, Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Madeleines glädje – nära väninnan har fått sitt tredje barn”

  1. caterine skriver: 19 maj, 2017

    Ja hon ser verkligen glad ut på denna bilden, efter att Svensk Dam har frågat henne vad hon tycker om denna glada tilldragelse. Eller? En ren gissning?


  2. Bror skriver: 19 maj, 2017

    catarine!
    Med risk för att här trampa in på Emmas revir, så är bilden på Madeleine i artikelns ingress hämtad från det mediala pådraget i London häromsistens då prinsessan hedrade ett svenskt barnboksevent med sin närvaro.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar