Madeleines och Chris kupp i New York…

Annons

I det nya numret av Svensk Damtidning skriver vi om prinsessan Madeleines och pojkvännen Chris kupp i New York.

Prinsessan Madeleine och hennes amerikanske pojkvän Chris O’Neill har spännande planer för vännerna visar det sig.
Prinsessan Madeliene – som just nu ska vara på jobb för Childhood i Brasilien – ordnade nyligen en partyhelg i New York för sitt tjejgäng och det blev både shopping, partyn och så lite kärlekstrixande för nyskilda väninnan Andrea.

I tidningen finns också ett härligt reportage om drottningarna och deras gulliga barnbarn.

Läs hela artikeln i det nya numret av Svensk Damtidning – nr 41.

Annons

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

28 kommentarer till “Madeleines och Chris kupp i New York…”

 1. Sussie skriver: 5 oktober, 2011

  Haha , ja nu har SvD “fått ihop” det igen ! Ursäkta, men det är
  vuxna människor det handlar om ! Tror inte prinsessan Madeleine
  ägnar sig åt koppleriverksamhet..:) Skrattretande


 2. Ansan skriver: 5 oktober, 2011

  Tycker gott att Madeleine kan få stanna i NY tills ordningen är återställd på slottet.


 3. Sussie skriver: 5 oktober, 2011

  Ja vad sjutton ska hon göra i sverige i nuläget ! Tänk att kanske
  “tvingas” att äta söndagsmiddag med resten av “familjen” som verkar att ha fått tokfnatt i vissa avseenden..


 4. MaryK skriver: 5 oktober, 2011

  # 2 Ansan og 3 Sussie:
  Madelene er et dårlig forbilde – stikker av straks det kommer problemer – en person som kun tåler godvær!

  Det er resten av familien som har tatt ansvar – når det har vært “blåsväder” i kongefamilien (som i alle andre familier)!
  MM er et godt forbilde!! Uansett hva hennes far, bror og stebrødre har utsatt henne for. Hun har “gått på jobb” og stått i offentligheten – og vært med på å bygge seg opp som “merkevare” og derved bli et fullverdig medlem av kongefamilien, samtidig som hun har blitt mor til 3 barn!!! Skarp kontrast til Madeleine, som ikke “laver noe”!
  Vi kan også sammenligne med prinsesse Marie i Danmark!!
  Men hennes bortskjemthet overstyrer all fornuft!! Hun tar jo letteste motstands vei uten å ta mye hensyn til andre enn seg selv!
  Synes dere virkelig at det er moralsk å stikke av – og la resten av familien ta “ryddejobben” slik at hun kan dukke opp igjen når det blir behagelig nok for henne å komme tilbake.
  Også for meg er Madeleine det usleste medlem av den svenske kongefamilien. Jeg har mye mer respekt for kongen tross hans feilsteg – som jeg prinsippielt mener det skal gå an å tilgi – også han har blitt værende i “blåsväderet” – og på sitt vis bedt om “godvær” i og med at han har sagt at han “vender blad” – dvs en omstart som
  nå ser ut til å gi en fornyelse i kongefamilien!
  Dette har jeg ikke sugd opp av eget bryst, men det er svært vanlige meninger blandt mine slektninger i Uppsala, Kalix og Luleå.


 5. christinavideotron.ca skriver: 5 oktober, 2011

  Sorglig familj på alla sätt. De är alla som små bortskämda barn.


 6. matilda skriver: 5 oktober, 2011

  “Nu ska våra kompisar bli ihop”… Låter som ett citat från en
  13-åring!


 7. Sthlm skriver: 5 oktober, 2011

  Jag har prenumererat på Damernas Värld och nu är det bara att hoppas på att Barbro Ehnbom inte lyckas lobba in utvikningsmodellen där också.

  Varför skriver ni inget om prinsessan Madeleines “jobb” i Brasilien?
  Det basuneras ju ut i kalendern att hon är i Brasilien och “jobbar”. Någon gala har hon väl hunnit delta i.


 8. Ave skriver: 5 oktober, 2011

  @4MaryK. Nu är du igång igen med ditt ständigt förakt mot Sveriges prinsessa Madeleine, och för var gång blir dina uttalanden om henne grövre och grövre – “Madeleine det usleste medlem av den svenske kongefamilien” – men som svensk undanber jag mig att få epitet som “usel” på en av våra medlemmar i Kungafamiljen, född sådan och inte ens ingift!

  Prinsessan Madeleine blev utsatt för otrohet av sin fästman, och det var genom norskans och journalisters verk som hon också blev uthängd i media, vilket troligtvis var ett mycket starkt skäl till att hon valde att lämna Sverige förra våren. Behandlingen av henne var till och med så illa att Sveriges statsminister yttrade sig om att offentliga personer har rätt till ett privatliv. Sveriges statsminister har empati och förståelse, troligtvis för att han själv också blir utsatt för privata händelser offentligt, då han är en offentlig person.

  Så visst jag förväntar mig knappast lika mycket empati från icke offentliga personer. MEN att du MaryK inte kan uppbringa ens en liten uns av empati eller förståelse för en människa – som efter ett cirka 8-årigt långt förhållande som tar slut på grund av otrohet och en person som därtill ska behöva stå ut med att diskuteras i media, och som därmed väljer att vistas utomlands en kort tid före att hon kom tillbaka hem och närvarade vid sin systers bröllop, ett bröllop som bevakades av i princip all världens media – det visar på en skrämmande människosyn från din sida!

  Prinsessan Madeleine har därefter valt att – åtminstone för en viss tid eller kanske för alltid det får framtiden utvisa – bosätta sig och arbeta som projektledare i NY, USA. Påminner mig om val som systern till Kronprinsen i Norge tidvis har gjort – men du brukar minsann inte kritisera henne! Och snälla säg inget om apanage, då hon ändå när hon känner för det representerar Norge, och som jag förstått det, detta trots att hon avsagt sig titeln HKH ändå står kvar som tronarvinge – hur nu det gick till?!


 9. annica skriver: 5 oktober, 2011

  # 4 MaryK

  Utan att på något sätt annars hålla med dej – för jag känner t.ex inte Madeleine och Marie, så instämmer jag i vad du skriver om Mette-Marit och hennes familj…

  Förutom att hon hade en hel del ” i bagaget” som inte ansågs lämpligt för en kronprinsessa, så ställde hennes egen familj till det för henne.

  Hennes pappas fylle-och strippbravader och broderns kvinnomisshandelsfall måtte ha lagt ytterligare sten på bördan, men hon gick med huvudet högt.
  Att hon gjorde det tror jag mycket beror på att det norska folket och media inte beskyllde MM för deras bravader. Man insåg helt rätt, att MM inte har något att göra med vad hennes far eller bror ställer till med.

  Man kunde kanske ha tänkt lika i Sverige, när drottningens döda far kom upp till diskussion..


 10. mona skriver: 5 oktober, 2011

  svar till sthlm. Prinsessan Madeleine besöker utsatta barn
  och det kanske är så att det inte ska vara media på plats.
  Människor i nöd ska inte exponeras som utställningsföremål.


 11. Bakom vattnet skriver: 5 oktober, 2011

  # 6 # Javisst. Men den är inte ett äkta citat av prinsessan M. Eller hur!?
  # 7 # Tänker också börja beställa någon annan damtidning är SvD, som står på knä framför BE och SH, nakenprinsessan. Varför?
  Men prinsessan M vågar de undervärdera. Varför? Hon är inte värd “journalisternas” osv. nedsättande skriveri, utan allt annat. Hon har blivit färdigt vid sina universitetsstudier, hon jobbar med Childhood osv. För galor är också jobb, när man är prinsessa och arbetar för Sverige och Childhood.
  Varför skulle prinsessan M “återflytta” Sverige, när kronprinsessparet väntar och får ett, två barn!? Hon kan gott flyga hem då och då, men bo i New York. Låt henne vara i fred, litet mera.


 12. Catharina skriver: 6 oktober, 2011

  # 8 Ave Ett tips. Jag läser aldrig kommentarer från denna MaryK. Verkar väldigt bitter och “attention-seeking”.


 13. Sussie skriver: 6 oktober, 2011

  #9# Annica
  Jag har tidigare skrivit om just detta med drottningens far !!
  Stackars henne att behöva lägga tid och energi på att göra
  en egen utredning om ngt som hände innan hon ens var
  född.. Dålig stil och kränkande mot drottningen !


 14. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 6 oktober, 2011

  Som sagt var
  Gud så treeligt liv denna Madelaine har.Ett evigt partajande och shopping!


 15. Sussie skriver: 6 oktober, 2011

  #14#
  Ja nu stog det ju “Partyhelgen” och på helgerna är det väl ok att festa o shoppa ?! Eller…


 16. Helena M A skriver: 6 oktober, 2011

  Till nr #1 och # 6 – bland mina utländska vänner jag har märkt att det finns en helt annan omtanke och omsorg om varandra, än vad vi som svenskar har! Det är nog inte alls fråga om ‘koppleri-verksamhet’ eller den typ av tonårsfasoner som du nämner Matilda.
  Istället handlar det om omtanke för en nyseparerad vän som kan behöva komma ut på fester och lite nya sammanhang för att skapa nya kontakter och vänner, och kanske t. o. m träffa en potentiell partner där.. I Sverige tenderar vi att hålla på våra kontakter, och var och får sköta sig..! Trots att det kanske är genom gemensamma vänner man kan ha störst chans att träffa någon ny….
  Vi har mycket att lära från andra kulturer där man ser ett värde i att dela med sig av sina vänner och bekanta och faktiskt tar hand om en nyseparerad vän på ett sånt här bra sätt. Jag har sett flera fina exempel på nya vänskaper och par som träffats så. Så bra gjort Madeleine!


 17. Irena skriver: 6 oktober, 2011

  Stackars Madeleine, hon försöker i alla fall hålla familjens fana högt. Om hon gör det i New York, so what? Hon har väl inte belagts med utreseförbud ur Sverige?


 18. alessandra skriver: 6 oktober, 2011
 19. Sussie skriver: 6 oktober, 2011

  #18# Dom där har ju funnits hela tiden 🙂 Nu är det tydligen mera
  bilder som skulle publiceras men som drogs tb i sista
  sekund ! hovet har det körigt nu…med någon som inte ens tillhör
  kungafamiljen !


 20. matilda skriver: 6 oktober, 2011

  #16…
  Jomenvisst, kanske är det Svensk dam som lagt orden i munnen på Madeleineoch Chris (?). Beklagligt i så fall. “Nu ska våra kompisar bli ihop” låter dock i mina öron inte som någonting en 30+åring skulle säga när han/hon värnade om sina vänner.


 21. gerlinde skriver: 6 oktober, 2011

  Für die Vergangenheit eines Menschen,kann man diesen nicht mehr verantwortlich machen.In jungen Jahren machte wohl jeder eine Dummheit.?Wichtig ist, was er jetzt aus seinem Leben macht??
  Madleine hat sich für N.J. entschieden, also soll sie dort bleiben,als Amerikanerin.
  Wir ändern uns alle,im Älterwerden.
  Liebe Grüsse


 22. Kerstin Bergström skriver: 6 oktober, 2011

  Kerstin B.Oktober 6 2011, #18 alessandra.Vad Sofia gjorde för 7 år sedan är löjan att gapa om nu.Detn människan är inte född som är fläckfri.Vi har alla gjort något dumt t.ex din hänvisning om alla slutar med det blir nog allt bra,# 16 Helen så synd är det väl inte om Maddes frånskilda väninna .Det är bild på henne varje vecka i denna tidning från den ena festen till detandra partyt, som mamma och mormor trodde jag att man ska ta hand om sina barn.och inte springa ut var oh varann kväll,Tror ni att hon hade sina två små barn med sig till NY,???


 23. Linnea S skriver: 7 oktober, 2011

  Naturligtvis har många av oss mer eller mindre gjort misstag, tagit felaktiga beslut etc. MEN man måste då inse att man har begränsningar i framtiden.
  Att kandidera till offentliga poster, som politiker, president, prinsessa av Sverige som i detta fallet ( ett ämbete att representera Svenska folket) är omöjligt och inte särskilt smart att ens försöka. Kärlek, förälskelse är inte någon “merit” för att få eller bli vald till viktiga ämbeten. Det skall avgöras utifrån kunskaper och andra personliga egenskaper.

  Det finns massor av andra valmöjligheter för ALLA, även för de som begått grova misstag och sonat sina straff.


 24. NinaII skriver: 7 oktober, 2011

  # 4 MaryK
  Jeg har længe undret mig over, hvorfor du altid indrager Marie, når du skal foreklare/forsvare noget i dine lange kommentarer, er det fordi du lige skal have Danmark med, for Marie har hverken en fortid, nutid eller fremtid, der minder det mindste om hverken MM eller Madeleines. Forklaring udbedes, men helst kort! 😉

  Forøvrigt har du skrevet flere gange, at Dronningen ikke accepterede Marie i første omgang, det er det rene Se&Hør nonsens og det var Marie, der brød med Joachim ikke omvendt, som du også skriver igen og igen, og grunden var, at hun var træt – ikke af Joachim, men dansk presse og derfor ikke have lyst til et fremtidigt liv i offentligheden. Og alt hvad du har læst, hun evt. skulle have sagt, er oversat af en dansk journalist fra enten hendes fransk eller engelsk !!! Meget af det kunne hun ikke genkende i deres oversatte formulering.
  Du skriver gerne om sladder om andre, bare det ikke drejer sig om MM, så tordner du løs!

  Og mht. til Madeleine ligner hendes hverdag i New York både min og mange af mine jævnaldrendes:
  Vi arbejder i dagtimerne, går på café og ses med vennerne et par gange om ugen og “shopper” selv vores tøj. Og hvis Madeleine ikke shopper mere end de gange, hun fanges af en fotograf, så er det langt mindre end normen. Hun har ikke en stylist ansat som fx MM.

  Om Märtha Louise:
  Hun får ikke apanage, men får penge af kong Harald, har en anden nordmand skrevet! Hvad er egentligt forskellen på Madeleines andel i apanagen og MLs penge fra far, kong Harald ??? Kommer pengene ikke i sidste ende samme sted fra, nemlig fra staten!


 25. Ave skriver: 7 oktober, 2011

  @22Kerstin. Dessa barn har två föräldrar, alltså också en pappa! Eller menar du att män inte klarar av att ta hand om sina barn?! Du kanske utgår från din man, men han utgör turligt nog inte normen!

  Sen när det gäller SH är det inte som du skriver 7 år sen nakebilderna i NY togs, men däremot togs dessa bilder före hon träffade Prins Carl Philip, däremot hennes välgörenhetsarbete påbörjades precis efter att hon träffat Prins Carl Philip!


 26. Sabine skriver: 7 oktober, 2011

  Det var måske naivt at tro, men når hovet skriver en projektrejse ind i Madeleines kalender, modsat hendes daglige arbejde for Childhood, så troede jeg, at det var noget vi ville få høre og se noget til.
  Pressen plejer at være tilstede ved de begivenheder, der er oplyst på hjemmesiden.
  Og det er vel også det, der er formålet med at oplyse det ?


 27. Jesse skriver: 8 oktober, 2011
 28. Emma_H skriver: 8 oktober, 2011

  KERSTIN_B.
  – apropå ditt inlägg nr22 som har ett par rena FAKTAFEL :
  t.ex “…Vad Sofia gjorde för 7 år sedan är löjan att gapa om nu…”

  Ditt inlägg visar m tydlighet att Dina Fakta-kunskaper om Carl P:s kärestas bakgrund (och prinsessrollen) är MKT begränsade…
  liksom Ditt sätt att bagatellisera SHs karriär de facto varandes 16 till 25 år med många herrmagasins-bilder
  – något som givetvis rimmar illa m Prinsess-rollens faktiska o rikligt avlönade Yrkes-Uppdrag: utöver olika representativa plikter, med sin person & sitt faktiska Beteende agera Föredöme inför Sve folket & utlandet och därigenom Generera Positiv PR – samt föda fram och uppfostra nya små tronföljare.
  Madeleine ser SH som olämplig… Som kunglig medarbetare krävs intellekt o kunskaper som vanligtvis härrör från genomgången vidareutbildning – som alla kungabarnen genomgått men inte Sofia
  Därtill: bilderna på SH iklädd ett par högklackade skor o inget mer är tagna i NewYork ett drygt år innan hon presenterades som prinsens nya tjej


Annons

Laddar