Madeleines och Chris ömma ögonblick

Madeleines och Chris ömma ögonblick
Annons

Det börjar dofta bröllop! Vi närmar oss försommaren och varför inte då njuta av en kärlekssaga i bilder.

Inte många veckor kvar nu tills vi får ett nytt, härligt prinsess-bröllop i Stockholm.

Se prinsessan Madeleines och Chris ömma ögonblick i bildspelet nedan.

Annons

Av Åsa Bönnelyche

httpv://www.youtube.com/watch?v=ybF7NGBuvEU

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

28 kommentarer till “Madeleines och Chris ömma ögonblick”

 1. christinavideotron.ca skriver: 3 maj, 2013

  Madeleine är in för en stor besvikelse igen. Det finns inga riktiga känslor mellan de här två.


 2. Birgitta skriver: 3 maj, 2013

  Detta Par är säkert båda två så säker i sig själva, att de inte behöver “uppsöka” uppmärksamhet! Endast människor som känner trygghet i sitt eget liv: arbete, social status osv. behöver inte söka rampljuset!


 3. caterine skriver: 3 maj, 2013

  Jag tycker han ser mest besvärad ut på alla bilder, medan hon bröstar sig och ler storstilat. Hmmm..


 4. miayahoo.se skriver: 3 maj, 2013

  Vad i all sin dar är så märkvärdigt att vara gift?Direkt efter denna chris bröllop så är man fast i ett mitt tycke kompis äktenskap.Tacka vet jag undersköna vackra. Stephanie som får gifta sig med jonas.


 5. Annica* skriver: 4 maj, 2013

  Jag tror att prinsessan Madeleine snart kan säga som sin storasyster sade om sin Daniel: “Ni ska få se!” Tycker att Christopher växer i mina ögon! De vill nog ha uppmärksamhet när de tycker att de har något viktigt att säga eller något som de vill fästa uppmärksamheten på, men i mer privata sammanhang som vid promenad med Zorro eller en lunch på tu man hand på stan så kanske man vill vara just privat, kanske därav ibland ett “besvärat” utseende? Har ni lagot märke till att Christopher alltid bär sitt Childhood-arnband?! Han verkar vara en trygg man, någon att hålla i handen när åskan går! Skulle Stephanie ha tur som fick Jonas? En man helt utan heder och moral? Tja, det vår väl tiden utvisa! =)


 6. Pensionär skriver: 4 maj, 2013

  Se och Hör går ut med nyheten att Madeleine talat om för kungen att han ska bli morfar igen. Har Svensk Damtidning verkligen missat denna nyhet.


 7. Anitra skriver: 4 maj, 2013

  Hmm, säger jag också. Tror inte riktigt på denna relation. Bara en magkänsla men dock …


 8. karen skriver: 4 maj, 2013

  Madeleine hänger som klistrad och den mannen ser inte bekväm ut alls-i några som helst sammanhang.Är karln blyg eller rädd för att bli granskad…han ser ju ut som en ilsken kobra på många bilder.


 9. Christina Helsinki skriver: 4 maj, 2013

  #3

  mia,

  Jonas gifter sig dessutom med en adelsdam, dvs gifter upp sig.

  Båda professionella inom sina egna områden. Jonas hhade turen att stämma i bäcken förrän i ån, hans otrohetsaffär blev bara droppen för att ett dåligt förhållande stannade i god tid.


 10. Annette skriver: 5 maj, 2013

  Hvis der skulle have været en vis samklang mellem overskrift og foto ………skulle man nok have valgt et andet foto. 😉


 11. Pensionär skriver: 5 maj, 2013

  #5
  Är man utan heder och moral om man varit med någon annan när ens förhållande tagit paus. För det var väl det som hände Jonas och Madeleine. De hade tagit en paus i sitt förhållande. Och visst visste väl Madeleine om detta när hon sa ja till Jonas frieri. Hur många par upplever inte detta, en del bryter och en del går vidare i förhållandet. Jag tror inte att man blir en skitstövel för en sådan sak utan lyckönskar både Madeleine och Jonas till sina nya kärlekar och hoppas dom blir lyckliga, var och en på sitt håll.


 12. miayahoo.se skriver: 5 maj, 2013

  #5 Om alla kvinnor och män genom världshistorien förr och nu som har varit otrogna är utan heder och moral så är Jonas inte ensam allafall. Jag tror Jonas ser tillbaka på denna skandal drevet mot honom som det bästa som har hänt honom. Madeleine ställde inte upp för honom eller hennes familj trots att han bad om förlåt.De bara slängde bort honom som om han aldrig existerat och hon spelade offer och martyr och flydde. Jonas hade stil att inte berätta sin historia av deras förhållande.Han har nu undersköna vackra Stephanie som är annorlunda än Madeleine.Hon älskar honom på riktigt.


 13. PBoo skriver: 5 maj, 2013

  Fascinerande att ni är så många som inte har klarat av att gå vidare i livet, något som P Madeleine och hennes f.d. otrogne fästman båda har gjort! Om en månad gifter sig P Madeleine och några månader senare gifter sig hennes f.d. otrogne fästman. Fascinerande också att ni är så många som är positiva till otrohet – hoppas era respektive är lika positiva – för ni har väl talat om det – eller ljuger ni som en viss karl gjorde när f.d. fästmön frågade?!

  PS. I andra bilden ovan finns en pil att klicka på så spelas ett bildspel upp med flera fina bilder på P Madeleine och Chris! Sorgligt med människor som inte kan glädjas åt andras lycka!


 14. emma_h skriver: 5 maj, 2013

  citat: “Se o Hör går ut med nyheten att Madeleine talat om för kungen att han ska bli morfar igen. Har Svensk Damtidning verkligen missat denna nyhet.”
  Pensionär_6 Du tycks ha “missat” att S&H är en renodlad såkallad Skvallertidning Deras artiklar bygger på lösryckt skvaller & rykten som de ena veckan kan påstå vad som helst för att i nästa nr dementera eller komma m ny teori…
  SvDams journalistik bygger på säkra källor kontakter m Hovet och egen research såvitt jag vet
  Tror du seriöst att CG o M delar m sig frivilligt av sån info till Se&Hör?? Ta du det m en nypa salt tills vidare


 15. emma_h skriver: 5 maj, 2013

  MIA-citat “Jonas hade stil att inte berätta sin historia av deras förhållande.”
  ELLER så insåg Jonas väl att det…
  1. ej angick Mia & övriga Sve Folket att veta detaljer ur deras relation, därtill medveten om att det skulle skada Khuset och han själv än mera
  2. var JBs egna beteende m Tora som orsakat mediadrev och uppbruten förlovning m utrikes iväg-skickad sessa (CG-beslut)
  3. skulle skada framtida utsikter att ev reparera relationen då JB svikit såväl Ms förtroende som kungens dito då han fått CGs löfte att gifta sig m henne
  4. skulle ge negativ PR & ta fokus från bröllopet som var på G
  Har man “Stil” löser man inte långvarigt relationstrubbel m att blanda in 3e part dvs är Otrogen utan då går man i parterapi eller går skilda vägar – särskilt om man dejtar en offentlig person
  Konstigt att detta ältas ännu då Madde har bröllop inom kort


 16. G 48 skriver: 5 maj, 2013

  # 5 Annica*
  Man får lidt visdom med alderen og man taber ikke ansigt ved at tilgive.
  Og Jonas fejltrin blev måske trådt i et af parrets off perioder…
  Men var kærligheden dem imellem ikke i stand til at klare ‘krisen’, så havde de nok heller ikke klaret andre ting senere, for ægteskabet er ikke bare noget, der passer sig selv i hverdagen.
  Madeleine virkede umoden i sine handlinger dengang og det gør hun stadigvæk, i min optik.


 17. Linnea skriver: 5 maj, 2013

  Undrar? Doftar det kärlek och kan jag känna vag svensk vårdoft
  kring det här bröllopsparet!
  Allvarligt………. men vet ej?
  Nja..eee…..det kanske kommer???!


 18. caterine skriver: 5 maj, 2013

  12, håller med, Jonas är nog glad att han slapp denna glasbur som Chris hamnat i, han ser rödmosig och ansträngd ut och undra på det. Men jag tror att han är en karl som kommer att ta tömmarna så fort dom är gifta, i Sverige kommer dom nog knappast att vara om han får bestämma. Bara en gissning.


 19. hilde skriver: 5 maj, 2013

  Christina Helsinki
  Jonas gifter seg med en adelsdame. Er det viktig hvilken tittel man har? Er det ikke innsiden som teller?
  Er denne Stephanie et bedre valg fordi hun er adelig?

  Forsvarer ikke utroskap men ofte er det et tegn på et forhold som ikke fungerer.man er ikke et dårlig menneske selv om man har vært utro. Da er det mange dårlige mennesker her på jorden.


 20. Annica* skriver: 6 maj, 2013

  Om man är otrogen i ett förhållande så är man utan heder och moral. Om förhållandet var satt på “paus” så var nog Jonas rätt ensam om att tycka det. Varför i hela friden skulle Madeleine och hennes familj “hjälpa” honom?! Han fick väl stöd ifrån sin familj, liksom Madeleine nu behövde allt stöd ifrån sin! Madeleine har verkligen inte “spelat” martyr, sanningen är att Jonas betedde sig väldigt illa! Varför ska kvinnor “försvara” skitstövlar till män? “Hon förstod honom inte!” “Hon gav honom inte vad han behövde!” Alla vet att sanningen är att han gjorde ett val när han var otrogen, däremot gav han Madeleine inget val. Hon fick ta itu med detta vare sig hon ville eller inte och det var mycket elakt gjort av Jonas. Nu har vi Lena Philipssons ex som gråter ut i pressen… Please, get over it! Snacka om patetiska karlar! Be om förlåtelse kan man naturligtvis göra, men man får ju också acceptera om det inte kan godtas. Han hade liksom Jonas ett val och får stå sitt kast! Ingen vettig kvinna skulle väl stanna hos en sådan karl? Om Stephanie och Jonas blir lyckliga får framtiden utvisa, hon vet ju vad hon ger sig in på i alla fall.


 21. AFia skriver: 6 maj, 2013

  Tänk vad ni vet och kan tanter….
  Har männen börjat skäggiga klubben…

  Daniel och CG kvar nu…..


 22. Pensionär skriver: 6 maj, 2013

  #14
  Är det SD:s säkra källor som stått för att Victoria har väntat barn i över ett år, att CP och Sofia förlovar sig snaaaart och att Sofia inte gillas av kungafamiljen. Riktigt säkra källor är det. Nästan som Se och Hör. Jag tror inte heller att Madeleine går ut i pressen med en sådan sak men SD har ju hakat på allt annat skvaller.


 23. Sarah skriver: 6 maj, 2013

  # PBoo
  Så titelfikseret og så “moralsk”! Når du skriver. f.d. otrogne fästman og det indtil flere gange, så burde du for korrekthedens skyld også tilføje, at JB ikke var hendes fästman, da dette ‘one night stand’ fandt sted (i påsken ?), før han blev det. Og hvorfor tilbragte de ikke den sammen, det er jo helligdage, hvor en travl advokatfuldmægtig plejer at have fri! Var de overhovedet kærester i det “tidsrum” ? Før du skriver så dømmmende om JB, så bør du vide fakta og ikke bare tro et eller andet. Amen !


 24. emma_h skriver: 6 maj, 2013

  23_sarah
  orsaken till att JB tillbringade helgen i fjällen med Killkompisar var en SVENSEXA – dit brukar inte flickvänner av tradition vara välkomna att delta (och då var J “ihop.m” M)
  “Før du skriver så dømmmende så bør du vide fakta og ikke bare tro et eller andet. Amen !”


 25. Maja skriver: 6 maj, 2013

  #9 Christina Helsinki
  Du var en av ivrarna att se prinsessans Lilians begravning på TV, men lyssnade du på vad hovpredikanten sa? Knappast för han sa bland annat “kärleken söker inte sitt” och vad gäller Chris och Madeleine tror jag att detta stämmer.


 26. PBoo skriver: 6 maj, 2013

  # 23 sarah

  Läs #24 o #20! F.d. paret var sammanboende. Relativt trovärdiga källor poängterat att P Madeleine frågade JB flera gånger efter den norske journalisten ringt om något hänt o varje gång förnekade JB. Blev förlovning. Källor säger P Madeleine var förvånad att JB friade när gjorde. Förlovning nog aldrig skett om JB varit ärlig. JB trodde nog inte kunglig skulle bryta förlovning när sanningen uppdagades. Han kände inte sin starka fästmö! Om inte förlovade hade i media uppbrottet inte blivit så bevakat, P Madeleine jagad.

  Nu väntar ett härligt bröllop mellan P Madeleine o själsfränden Chris! Gå framåt – som bl.a. P Madeleine gjort – härligt positivt!


 27. Gneta skriver: 6 maj, 2013

  #11 Vadå tagit en paus i sitt förhållande. P. Madeleine och Jonas B. bodde ihop i en gemensam lägenhet när den här otrohetesaffären skedde.

  Hur man regagerar när ens sambo, man, fästman, pojkvän är otrogen är upp till var och en. Vissa accepterar det och går vidare i sin relation, vissa kan inte göra det ochbryter. Om man dessutom tvingas bevittna när otrohetsaffären rullas upp framför hela svenska folket på löpsedlar, då hade jag nog också “tagit min mats ur skolan” och brutit.
  Sedan om man får säga så, Jona B, måste antingen varit korkad eller rejält berusad om han trodde det här inte skulle upptäckts. Han var redan då en offentlig person och glöm inte att han tydligen hade presenterat sig för den här norska tjejen med fingerat namn


 28. PBoo skriver: 6 maj, 2013

  # 20 Annica*

  Suveränt skrivet – på pricken fångat – en eloge! Hoppas alla läser din kommentar – finns mycket att lära i den, speciellt för vissa här!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar