Madeleines stöd till Silvia efter granskningen

Prinsessan Madeleine
Madeleine ger ännu en gång mamma Silvia sitt stöd.
Annons

Prinsessan Madeleines stöttar drottning Silvia i det viktiga arbetet med Childhood som arbetar hårt för att förebygga och förhindra sexuella övergrepp mot barn. Under torsdagen kommenterade drottningen Aftonbladet och Svenska Dagbladets granskning Användarna om övergreppsbilder på internet. Drottningen uttryckte starkt bestörtning och prinsessan Madeleine var inte sen med att backa sin mamma. Prinsessan delade intervjun med Silvia till sina 900 000 följare och skrev i en kommentar: “Viktig artikel där min mamma kräver att vi alla måste göra mer för att skydda barn”.

Annons

Madeleine har de senaste åren valt att lägga allt sitt engagemang i just drottningens organisation och i februari förra året tog hon plats i World Childhood Foundations styrelse.

– Det är svåra frågor och hon har så fullt upp i sin roll som drottning. Hon har så mycket att om jag kan vara en liten del och hjälpa henne med Childhood så gör jag gärna det, har hon tidigare sagt om sitt engagemang.

Prinsessan Madeleine stöttar Silvia i kampen för barns rättigheter.
Prinsessan Madeleine stöttar Silvia i kampen för barns rättigheter.

Av: Liv Sander.
Foto: Stella Pictures, Facebook.com/princessmadeleineofsweden

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Madeleines stöd till Silvia efter granskningen”

 1. Solveig Andersson skriver: 13 januari, 2017

  Vad betyder graskningen?


 2. Kristina skriver: 13 januari, 2017

  Undrade det samma.


  1. Holger skriver: 13 januari, 2017

   Men för sjutton, Solveig A och Emma! Läs flera tidningar än bara SvenskDam! Följ med i den allmänna nyhetsrapporteringen och debatten!

   Det har ju framgått i ett stort antal media i veckan (tiningar, radio och TV samt sociala media) att Svenska Dagbladet och Aftonbladet GRANSKAT och kunnat konstatera att ett stort antal svenskar på internet laddat hem sexuella övergrepp på barn, t o m spädbarn.


 3. Bror skriver: 13 januari, 2017

  Så här definierar redaktören, filosofen och författaren Gunnar Fredriksson den från logiska utgångspunkter ytterst tveksamma “plattheten” vid en argumentering: “Den är så formulerad att ingen kan tänkas på allvar bestrida den”.
  Huruvida Silvia och Madeleine gör sig skyldiga till detta argumentationsfel eller inte, kan var och en avgöra genom att negera påståendet ifråga. “Jag blir i n t e bestört och sorgsen…”
  Plattare än så här kan det inte bli!


 4. emma skriver: 13 januari, 2017

  uppenbarligen inte “ALLT sitt engagemang”… då M alltid har inbokade mer traditionella HKHuppdrag via Kungaparets/Hovets årsplanering samt “egna” årliga uppdrag via en handfull “Royal patronages” i Sve
  …för korrekthets skull


 5. Grötchen skriver: 13 januari, 2017

  Så bra att Drottningen och Madeleine båda jobbar med detta!

  Här behövs många medvetna och pålästa människor som organiserar sig, gör insatser och stödjer redan befintliga organisationer!


  1. Kajsa skriver: 13 januari, 2017

   hur ser övriga ungdomarna och CG på detta? bestörtning eller bladvändning?


 6. Obs skriver: 13 januari, 2017

  När man lyssnar på debatten funderar man över vad allt prat i talarstolarna leder till. Vet de som står och predikar hur starka krafter som är igång. Eländet finns i alla samhällsgrupper och verkar ju öka istället för tvärtom. Visst det låter fint med Childhoods arbete, men hur ser verkligheten egentligen ut.


 7. Mari skriver: 13 januari, 2017

  Självklart att Madeleine stötar Drottningen. Två starka, strålande kvinnorna från Childhood!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar