Marie Cavallier – en av världens vackraste kvinnor

Marie Cavallier - en av världens vackraste kvinnor
Annons

marie-cavallier-v-38[1]

Spegel, spegel på väggen där … skönast i grannlandet Danmark är prins Joachims kärlek Marie Cavallier! Och dessutom finns hon med på tredje plats på hellomagazine.coms lista över ”månadens snyggaste kända kvinna” och tippas toppa den inom kort.

Annons

Det sägs att Marie Cavallier även har chans att kamma hem segern som ”2007 års snyggaste kända kvinna”, men då måste hon ”slå” kronprinsessan Mary, som låg etta i mars månad på skönhetslistan.
– Marie är vackrare än någonsin. Hon är solbränd, glad och förälskad, skriver danska Billed-Bladet.
Den officiella förlovningen är nära förestående för fransyskan, som pendlar mellan Genève och Köpenhamn för att få kyssa sin prins. Endast tre dagar efter det senaste kärleksbesöket, kom hon tillbaka till kungariket Danmark igen.
– Jag tycker mycket om Danmark och jag har inget emot att flyga fram och tillbaka. Att resa är roligt och min hund Apple sitter så still i sin väska att jag nästan glömmer bort henne, berättade Marie Cavallier när hon landade på Köpenhamns flygplats i helgen.

Planering för eklatering

Det faktum att denna ”princess-to-be” åker som en skottspole över kontinenten, tyder på att mycket är i görningen. Hovet är inkopplat och planeringen inför eklateringen mellan Marie och prins Joachim är inne i sitt slutskede.

Det var länge sedan Joachim presenterade sin tillkommande för föräldrarna och drottning Margrethe uttalar sig nu mycket positivt om fröken Cavallier, precis som hon gjorde den gång kronprins Frederik hade bestämt sig för Mary.

På frågan om vackra Marie kan tänka sig att flytta till Danmark för gott, svarade hon hemlighetsfullt, med ett förälskat leende på läpparna:
– Det är mycket trevligt här!

AV ÅSA BÖNNELYCHE
FOTO: SCANPIX

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar