Marie-Chantals egna familjebilder från solsemestern i Grekland

Marie-Chantals egna familjebilder från solsemestern i Grekland
Annons

Kronprinsessan Marie-Chantal har tagit flera fina bilder från familjesemestern i Grekland.

Den forna grekiska kungafamiljen var förra veckan i sitt sommarparadis Porto Heli i Grekland.

Sol och bad

Kronprins Pavlos, kronprinsessan Marie-Chantal och kung Konstantin av exkungahuset Grekland njuter av en god lunch tillsammans med vänner.

Annons

Konstantin har vunnit OS-medalj i segling. Fortfarande älskar exkungen havets våg och här ser vi Marie-Chantals fina bild från sittbrunnen. “Far och son”, skriver hon bredvid bilden.

För några år sedan gifte sig kungaparets son prins Nikolaos i St Nikolaos-kyrkan på ön Spetses mitt emot Porto Heli. Familjen kommer hit varje sommar. Dels har familjen sitt sommarresort här, dels är öns lokalbefolkning mycket rojalistiska och värnar om sin kungafamilj.

Hittade hit på smekmånaden

Dessutom kom kung Konstantin och hans unga danska Anne-Marie hit på sin smekmånad 1964.

De nygifta passerade med båten, stannade till på ön och förälskade sig i de pittoreska husen, gränderna och de genuint varma människorna som bodde här.

Här ser vi Pavlos och Marie-Chantals barn i poolen.

“Mor och Dotter” skriver Marie-Chantal som bildtext. Dottern Marie-Olympia fyllde 17 år under semestern och uppvaktades med tårta.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Marie-Chantal/Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Marie-Chantals egna familjebilder från solsemestern i Grekland”

 1. Titti W skriver: 1 augusti, 2013

  Kronprinsessa? Hur som helst, någon duktig fotograf är hon inte, dessa foton kunde hon låta stanna inom familjen.


 2. Eva H. skriver: 1 augusti, 2013

  Här kan man verkligen tala om privata bilder i jämförelse med de s.k. privata med Chris och Madeleine. Sköna bilder är det verkligen!


 3. Sandra skriver: 1 augusti, 2013

  17 år, ja herregud…kp MC väntade henne på kungens (vår kungs) 50-årsdag…!


 4. Jojo skriver: 2 augusti, 2013

  Hyggelige familie-turistbilleder — og når man kun er fra et ex-kongehus og pressen ikke er interesseret i at følge en, så er det godt, at man selv kan tage nogle og at der findes steder som instagram. Så kan man næsten føle sig ligesom de rigtige kongelige og også kommer i ugebladene.
  MCs fotos kommer ikke til skabe samme furore, som da Marlus lagde private feriebilleder af den norske kongefamilie ud, hvilken stor ståhej for ingenting!
  Længe siden man har set noget til Alexia og hendes familie… også på Gråsten.


 5. Titti W skriver: 2 augusti, 2013

  #2 Eva H

  Men skillnaden är att dessa bilder är inte tagna av paparazzi vilket bilderna på Madeleine och Chris var.

  Marie Chantal har själv lagt ut dem på nätet.


 6. Eva H. skriver: 2 augusti, 2013

  #5 Titti W, du tänker inte på samma bilder som jag gör. Jag avser de som fanns i den här tidningen och som var genomstylade. De var definitivt inte tagna av paparazzis.


 7. Titti W skriver: 2 augusti, 2013

  #6 Eva H

  Jag trodde du avsåg bilderna från bröllopsresan med tanke på bad osv.

  De bilder du avsåg är ju i annan miljö. Jag håller med om att de inte är så särskilt privata det är ju en intervju med Madeleine o Chris, förstår inte varför de kallas privata men det är väl tidningen som påstår det. Jag tycker inte det reportaget är jämförbart med Marie Chantals privata semesterbilder.


 8. Margrethe Søgaard skriver: 2 augusti, 2013

  Ikke synderligt skarpe, dårligt lys (under- hhv. overbelyst) og indimellem elendig billedbeskæring.
  Medmindre man vil noget helt specielt med et billede, hvilket ikke synes at være tilfældet her, er det også en fordel, om en horisontlinie med vand faktisk er vandret.


 9. camilla skriver: 3 augusti, 2013

  For Konstantin må det være dejligt igen, at kunne holde ferie i Grækenland, som han jo i mange år var afskåret fra. Den øvrige del af familien kan ikke have mange minder derfra. Pavlos blev født i Rom og det er lidt søgt, når Marie Chantal kalder sig “of Greece” på sin Instagramprofil. Men lidt snobbet har Marie Chantal nu altid virket.
  Hendes feriebilleder ligner de fleste feriebilleder, men viser da mere ægte feriehygge/glæde end de opstillede, såkaldte feriebilleder, af den danske kongefamilie fra parken ved Gråsten Slot.


 10. Annica* skriver: 3 augusti, 2013

  Bilderna kommer via Instagram, tagna med en mobilkamera och kvaliteten blir ju oftast därefter, men ALLA bilder behöver ju inte vara stylade hela tiden..


 11. Snorkfröken skriver: 3 augusti, 2013

  > 9
  Pavlos är född i Grekland våren 1967 (i Aten eller sommarpalatset Tatoi) och det var hösten samma år då kungafamiljen flydde från Grekland. De bodde först i Rom, men då monarkin avskaffades i början av 1970-talet fortsatte familjen till London. Det tredje barnet är född i Rom och de två yngsta i London.


 12. camilla skriver: 3 augusti, 2013

  # 11 Snorkfröken
  Jeg blev også efterfølgende i tvivl – og husker faktisk også billedet fra ankomsten til Rom: Anne Marie i en minkpels med to små børn, Alexia ved hånden og Pavlos på armen – tror det må have været en tidlig morgen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar