Marie-Chantals stilhemlighet

Marie-Chantals stilhemlighet
Marie-Chantal är Europas stilprinsessa. Inte bara designar hon kungligheternas favoritbarnkläder. Hon har också en avundsvärd stil själv.
Annons

MCI en intervju med Hello berättar nu Marie-Chantal om sin egen stil och sitt barnklädesmärke. Dessutom avslöjar hon sin hemlighet bakom en lyckad vardagslook.

– Vita eller svarta jeans, ankelboots och en kashmirtröja, slår hon fast.

1

Hon är själv fembarnsmamma och vet hur viktigt barnkläder kan vara. 2001 startade prinsessan Marie-Chantal upp sin verksamhet, samma verksamhet som i dag är ett succékoncept. Fokus låg på barnkläder och i dag kan man handla Marie-Chantals vackra design över hela världen. Marie-Chantals kläder finns i över 30 länder, man har tre huvudbutiker, två websidor och över hundra återförsäljare.

2
– Det är viktigt att klä sina barn väl. Jag har fantastiska minnen från min barndom och så många av dem hör ihop med vad jag hade på mig. Om du ser bra ut så känner du dig bra, det är enkelt!
Mängder av kändisar är förtjusta i Marie-Chantals design, däribland Kim Kardashian och Kanye West. Men också kungligheterna älskar att klä sina barn i dessa plagg. Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine är inga undantag.

3

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Marie-Chantals stilhemlighet”

 1. Anna skriver: 5 februari, 2016

  Visst är M C snygg och alltid stilfullt klädd. Men det är å andra sidan lättare att vara välklädd och stilfull när man har obegränsat med pengar och inga vardagsbestyr att ta hand om. Jag antar att anställda sköter allt i hemmet, och hon kan fokusera på företaget och barnen. Detta är ingen kritik mot M C, jag gillar henne och hennes kläder, utan jag reagerar snarare över att artikeln får det att låta som om det är hur lätt som helst att alltid se snygg, välvårdad och välklädd ut.


  1. Marguerithe skriver: 5 februari, 2016

   Anna,
   Kan hålla med dig. Marie-Chantal har verkligen obegränsat med pengar och det sågs ju mycket positivt när hon gifte sig med Pavlos, då den grekiska ex-kungafamiljen alltid fått ekonomiskt stöd både från danska och engelska kungahusen.


 2. undrende skriver: 5 februari, 2016

  Kan ikke se at den hvitkledde damen hadde noen dårligere stil en den svartkledde !


 3. Eva skriver: 5 februari, 2016

  Återigen denna Wannabe!


 4. pia skriver: 5 februari, 2016

  Varifrån kommer det enorma diademet? Följde det med i kungafamiljens flykt från Grekland? Det är inte diskret direkt. M C är INTE kronprinsessa, som det heter ibland.


 5. H. Jensen skriver: 7 februari, 2016

  Hverdagslook …… i jeans og trøje!!!
  Så må man nok konstatere, at der ikke er mange hverdage i hendes liv! I hvert fald er det ikke det look, hun viser sig frem i på alle de familiehygge fotos, hun fylder instagram med! 🙂
  Er hendes to søstre stadigvæk gift ind i familierne Getty og Fürstenberg, tidligere var alle tre faste gæster ved Valentinos modeshows i Paris ? Men de har altid fået mest omtale i fx Hello og Paris Match. Ikke skandinaviske magasiner.


Annons

Laddar