Maries expojkvän avslöjar detaljer om deras kärleksliv

Maries expojkvän avslöjar detaljer om deras kärleksliv
Annons

Marie Cavallier

”Hon är världsbäst på att kyssas!” En riktig ”vildkatt”! Marie Cavalliers expojkväns avslöjande slog ner som en bomb i kungahuset.

 Marie Cavallier såg mycket behärskad och väluppfostrad ut under presskonferensen vid förlovningen med drömprinsen Joachim för ett par veckor sedan. Men nu avslöjar Maries expojkvän att Marie var allt annat än oskuldsfull när de var ett par för tio år sedan …
– Hon är världsbäst på att kyssas. Jag har aldrig kysst en tjej som är så skicklig på att hångla som Marie och jag har kysst många tjejer!
Anthony D träffade Marie redan när de gick i skolan tillsammans i skidorten Villars-sur-ollon i Schweiz.
– Marie var mitt livs kärlek och min första stora förälskelse. Som 17-åringar var vi tillsammans i drygt ett år innan hon lämnade mig för en annan kille, berättar Anthony i danska Se og Hør.

Annons
Annons

Spar inte på detaljerna

Anthony spar inte på detaljerna. Han berättar att Marie inte var någon oskuld när de träffades, hon hade sex första gången när hon var femton och Anthony när han var tretton. Men det krävdes åtta månaders ”bearbetning” innan han fick Marie i säng.
– Hon var vild och själv var jag ännu vildare. Hon var en riktig partytjej, en tjej som hängde på det mesta.
När Marie lämnade honom för en annan kille blev Anthony fruktansvärt arg och svartsjuk, men de båda bestämde sig för att ses igen om fem år för att se var de båda stod då.

Fick en andra chans

Mötet skedde i New York där Marie studerade och de blev ett par igen för en kort period. Men relationen tog slut, mycket på grund av Anthonys svartsjuka.
Men i dag har han en ny flickvän och är glad för att Marie har träffat en man som kan göra henne lycklig. Men han kommer aldrig att glömma den vackra brunögda flickan som var hans första kärlek.
– Det kunde ha varit hon och jag och jag tänker ofta på henne, konstaterar Anthony.

Av Jenny Alexandersson
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar