Märtha Louise dansar loss med sin Shaman

Märtha Louise dansar loss med sin Shaman
Kärleken håller i sig mellan prinsessan Märtha Louise och hennes Shaman Durek. Hon skriver själv om kärleken på Instagram.
Annons

Efter en het sommar med resor både till USA, Spanien och Turkiet så har prinsessan Märtha Louise ändå haft tid över för en hel del aktiviteter hemma i Norge också. Vi såg henne bland annat på prinsessan Ingrid Alexandras konfirmation i Oslo.

Annons

Märtha Louise

Men dit fick – eller kunde inte – pojkvännen Shaman Durek komma. Han sade själv att han hade annat för sig, som att spela in en ljudbok. Och skrev istället en hälsning till prinsessan Ingrid Alexandra via sitt Instagram där han beklagade att han inte kunde komma till hennes konfirmation.

Annons

–Men du vet så mycket jag älskar dig. Vi ses snart!

Var han ens bjuden?

Andra menar att han helt enkelt inte var bjuden, det var nämligen inteprinsessan Märtha Louise exmake Ari Behn heller. Och Ari har ändå känt den nya konfirmanden i många år och lär vara nära vän till prinsessan Ingrid Alexandra.

Ingrid Alexandra konfirmation

Annons

Norsk press menar att de bägge männen, Ari och Durek – hade då lätt kunnat hamna i mediernas rampljus istället för själva konfirmationen – och det ville naturligtvis det norska hovet undvika till varje pris.

Märtha Louise

Kärleken till Durek har då verkligen inte svalnat under sommaren, snarare tvärt om. Prinsessan Märtha Louise skriver åter om sin kärlek på sitt privata Instagramkonto, där hon också lägger upp ett antal bilder på sig i dansens virvlar med sin Durek.

Märtha Louise Durek

Annons

–När du träffar någon du vill dansa genom livet med och som snurrar dig runt bara för att det är så kul, är barnslig och lekfull (till och med mitt i en marknad på ett polo-fält), då vet man att man har hittat hem.

En liten kärleksförklaring

Naturligtvis svarar Durek på prinsessans bild och text med en egen liten kärleksförklaring till Märtha Louise:

–En dans med dig ger mig 1000 skutt i mitt hjärta, min älskade! Du min vackra gudinna, min själ blommar ut när jag är nära dig. Åh vad jag älskar dig!

Annons

Märtha Louise

Några dagar senare var det helt andra saker som gällde för prinsessan, hästar. Hon deltog då i en travtävling, Hest360, med en lånad häst (Legacy) i ett lopp som samlade in pengar till välgörenhet. Och det gick riktigt bra för prinsessan Märtha Louise,

–Är glad att kunna berätta jag hamnade på tredje plats, Yay! Skriver hon stolt på Instagram.

Foto: TT och prinsessan Märtha Louise/Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Märtha Louise dansar loss med sin Shaman”

 1. Bror skriver: 12 september, 2019

  Valse triste


 2. Ulla-Bella skriver: 12 september, 2019

  Sluta med bevakning av Märtha Louise och hennes nya man. Vem bryr sig?


  1. undrende skriver: 13 september, 2019

   Ser ut til at Ulla-Bella bryr seg i alle fall!


 3. Cecilia skriver: 13 september, 2019

  Det är ett spektakel


 4. T skriver: 13 september, 2019

  Det ser ut som om helt enkelt bara vill njuta av livet och ta vara på allt det goda som där finns. Glömma allt det formella och pliktfyllda som kommer med att vara född in i en kungatradition. Kan inte annat än att glädjas över att det är en kvinna som tar för sig! Och inte ber om ursäkt. Det är skönt! Kunglig eller ej så har vi bara ett liv.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar